abu dhabi de yaşayanlar (tanışma)

cagaser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
59
0
arkadaslar sanırım yakında abu dhabi de yaşamaya baslayacağız iş dolayısıyla.orada yasayanlar varsa konuşmak tanışmak isterim..

arkadaslar sanırım yakında abu dhabi de yaşamaya baslayacağız iş dolayısıyla.orada yasayanlar varsa konuşmak tanışmak isterim..

merhaba canım, bizimde iş nedeniyle gitmemiz gerekebilir oraya,nasıl bi yer banada öğrendiğin bilgileri anlatırsan çok sevinirim,teşekkürler..

valla canım benim de pek öğrenebildiğim bişey yok aslında sadece cok sıcak olduğunu ve sadece aksamları cıkılıp sokaklarda yürünebildiğini duydum:) eşiniz ne iş yapıyor bu arada??

valla canım benim de pek öğrenebildiğim bişey yok aslında sadece cok sıcak olduğunu ve sadece aksamları cıkılıp sokaklarda yürünebildiğini duydum:) eşiniz ne iş yapıyor bu arada??

eşim elektrik elektronik mühendisi,sizin işiniz nedir orda çalışma şansımız ne olur acaba bende öğretmenim türk okulu falan var mıdır acaba:)siz ne yaptınız orda mısınız yada ne zaman gideceksiniz?

benim eşim gemi inşaatı mühendisi ben de mimarım.orada calışma imkanım olur sanırım ama 4 aylık bir bebişim var buarada abudhabi işi de biraz sallantıdaymış bizim hayırlısı olsun diyelim..sizin kesin mi gidiş?

benim eşimde elektrik elektronik mühendisi,ben anasınıfı öğretmeniyim ingilizcem çok iyi değil çalışma şansım çok az sanırım,bizim kesinleşti büyük ihtimalle sağlık raporu göndermesi gerekiyormuş,sözleşme imzalandı,rapordan sonra 2 ay içinde eşim bi sonra ki ay da ben gideceğim,abudhabi Ruwais e yerleşeceğiz biz,inşallah işiniz olur orda gider geliriz birbirimize

Yasayan varmidir acaba bizimde gitme durumumuz var orda yaşayan arkadaslardan bilgi alabilirmiyim rica etsem.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…