Absolutely ırresıstable

Volupte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
120
2
116
Bursa
Kızlar,
Givency'nin absolutely irresistable parfümünün(Behlülün bihtere hediye ettiği parfüm)testerını süründüm bugün ama bana hiç kalıcı gelmedi ,ya kalıcı değil yada koku dağılımı zayıf bilemiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa ne düşüyor bu konuda. Kokusuna hasta oldum ama eminimki kullananlara çok güzel yorumlar geliyordur.

ben irrestibleların 30mlliklerinden almıştım.Biri mor biri pembe şişe işte biri edp biri edt çok güzel kokularr ikisi de
Bunu denemedim ama konu aktif kalsın..

gayet kalıcı geldi bana hafif bi parfüm değil zaten. kış parfümü bana göre soğuk havalarda iyi olur. ama sıcak havada bayar biraz. bi de very irresistible var o daha hafifi gibi. ikisi arasında kararsızım bende. sizce kırmızı şişeli olan absolutely irresistible mi yoksa pembe şişeli olan very irresistible mı?????

Bence kesinlikle kırmızı olan çok daha kadınsı ve çekici bir koku .

kırmızı şişede olan dimi? italyan erkek arkadaşım bayılıyodu
ama 2-3saate uçuyo bence kokusu

bunu bende denedim cidden çok hoş bir koku ve kalıcıda ama arkadaşım gül suyu gibi diyince hevesim kaçmıştı ama şimdiyse ya bunu yada sensual olanını alıcam:)

aldım ben de bunu. sevdim, hiç de gülsuyu gibi diil valla ama ilkbahar ve yaza daha uygun olduğunu düşünüyorum, kış için hafif kaçar . sensual olanı ben de merak ediyorum

mizudan mı aldın??
peki klaıcı mı gerçekten? seyende ben de meraklısı oldum bunun denemek istiyorum

tatlım sanırım balerin.com'dan aldım, en büyük indirim ordaydı, 140 civarıydı .yılbaşı seti şeklinde yanında mum ve roll on parfümüyle geldi. kalıcılığı hakkında şimdilik yorum yapamam çok kullanmadım çünkü . ama dediğim gibi kış için hafif kalacak bir koku olduğunu düşünüyorum. bikaç arkadaşa fikrini sordum beğendi herkes. denk gelirsen dene bakalım beğenecek misin.

bu parfümü bende 3 ay kullandım ama 75ml bile üstelik her gün kullanmama ragmen çabucak bitti çünkü malesef yürürken etrafınıza buram buram koku degil nerdeyse 2 saatte bir tazelemek gerekiyor.ancak içerik olarak iyi baharat ve tatlı çiçek kokusu aldım ben.su anda dior addict ve gündelige kenzo madly edt kullanıyorum bunlar daha iyi

aldım ben de bunu. sevdim, hiç de gülsuyu gibi diil valla ama ilkbahar ve yaza daha uygun olduğunu düşünüyorum, kış için hafif kaçar . sensual olanı ben de merak ediyorum

canım ben bunu tenimde sensualide kağıtta denedim lintense bende buram buram kokmuştu kıyafetimden sonraki gün bile kokusu geliyordu ,sensual ise kağıtta tam dötr gün koktu bilemiyorum bu testerlardamı bir şey var alıp kullansak o kadar kokmazsensuali denediğinde tekrar yorum yazarsan çok sevinirim:))

tamam canım denk gelirsem denerim , yorum yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…