gayet kalıcı geldi bana hafif bi parfüm değil zaten. kış parfümü bana göre soğuk havalarda iyi olur. ama sıcak havada bayar biraz. bi de very irresistible var o daha hafifi gibi. ikisi arasında kararsızım bende. sizce kırmızı şişeli olan absolutely irresistible mi yoksa pembe şişeli olan very irresistible mı?????
Bence kesinlikle kırmızı olan çok daha kadınsı ve çekici bir koku .
Eki Görüntüle 553155 bunu deneyen var mı kızlar ?
bu serinin en kalıcı kokusu intense olanı, güzel bence baya da kalıyor sıkınca
Nerde bulabiliriz bu parfümü?
Eki Görüntüle 553155 bunu deneyen var mı kızlar ?
Ben şuanda kullanıyorum bu parfümü çok memnunum kokusunu çok seviyorum tavsiye derim
bunu bende denedim cidden çok hoş bir koku ve kalıcıda ama arkadaşım gül suyu gibi diyince hevesim kaçmıştı ama şimdiyse ya bunu yada sensual olanını alıcam:)
mizudan mı aldın??
peki klaıcı mı gerçekten? seyende ben de meraklısı oldum bunun denemek istiyorum
aldım ben de bunu. sevdim, hiç de gülsuyu gibi diil vallaama ilkbahar ve yaza daha uygun olduğunu düşünüyorum, kış için hafif kaçar . sensual olanı ben de merak ediyorum
canım ben bunu tenimde sensualide kağıtta denedim lintense bende buram buram kokmuştu kıyafetimden sonraki gün bile kokusu geliyordu ,sensual ise kağıtta tam dötr gün koktu bilemiyorum bu testerlardamı bir şey var alıp kullansak o kadar kokmazsensuali denediğinde tekrar yorum yazarsan çok sevinirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?