• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABREKA'nın erken başlayan çeyiz hazırlığı

canım öncellikle güle güle kullan herşeyini, ben Ağustosta evleneceğim ve henüz hiçbir şey almadım. Panik halindeyim şu an yetişecek mi diye..Kuşlu tabakları çok beğendim markası nedir acaba nereden aldın ?? Şu anda kahvaltı takımı bakıyorum ben de ama seçmesi çok zor..
Tesekkur ederim canim :) hayirli olsun Allah bir yastikta kocatsin canim
Aynen biran önce almalisin cunku alinacak cok sey var agustosa ne kaldi :)
Kuslu tabaklar hangisi bu alintiladiklarin kuslu degil ama?

Tesekkur ederim canim :) hayirli olsun Allah bir yastikta kocatsin canim
Aynen biran önce almalisin cunku alinacak cok sey var agustosa ne kaldi :)
Kuslu tabaklar hangisi bu alintiladiklarin kuslu degil ama?
yanlış mı alıntı yaptım acaba? en üstteki mesajdaki fotolarda var..pasta takımı sanırım ?
ilk yorumunun hemen altında sayfayı açar açmaz karşıma çıkan :D

yanlış mı alıntı yaptım acaba? en üstteki mesajdaki fotolarda var..pasta takımı sanırım ?
ilk yorumunun hemen altında sayfayı açar açmaz karşıma çıkan :KK70:
İlk mesajdaki kuslular mi pembe?
Onun aynisi degil bendeki ama cok benziyor mahalledeki bir zuccaciyeden almistim canim :D nette bu foto vardi dur hangi siteymis bakiyim hemen

6yi bitiriyoruz inşallah:)
Valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İkiz çok zor ama çok da güzel:)
S
ilk yorumunun hemen altında sayfayı açar açmaz karşıma çıkan :KK70:
Canim bak bu sitedeymis :)
Screenshot_2017-04-24-22-18-22.webp

Simdilik pek aram yok cocuklarla daha dogrusu kendimin olsa nasil olur pek düşünmüyorum ama eger istersem de ikiz olmasini isterim neden olmasin ki cok guzel :)
Bende anne olana kadar hiç sevmedim çocukları
Sonra oğlum ardından ikizlerimde gelince bı sever oldum:))
Ayy bu saat oldu bide uyusalar tadından yenmezler ama:)

aaaaa çok sağol canım netten aradım ben de pip studio diye bir markaymış...peki sen ne kadara almıştın yani gerçekten bu kadar pahalı mı bu tabak :sus:

Eki Görüntüle 1986928
Canim yok bak attigim fotoda cookplus yaziyodu sanki markasi bir de oyle arattir googlede
Bizim zuccaciyede o kadar pahali degildi canim sadece bunu almamistim ama bayagi bir şeyler alip 100tl odemistim bu kadar pahali degildi galiba

Bende anne olana kadar hiç sevmedim çocukları
Sonra oğlum ardından ikizlerimde gelince bı sever oldum:))
Ayy bu saat oldu bide uyusalar tadından yenmezler ama:)
Aynen sende benim gibisin demekki :)
Kaçta yatiyolar cok mu gec sedam
Birde gecen bdvdeki konu vardi ya sen bahsetmistin o olay ne oldu adamin karisina soyledin mi :(

Aynen sende benim gibisin demekki :)
Kaçta yatiyolar cok mu gec sedam
Birde gecen bdvdeki konu vardi ya sen bahsetmistin o olay ne oldu adamin karisina soyledin mi :KK43:
Sırayla uyuyorlar hepsi birlikte uyumuyor ki bende uykusuz kalıyorum bı,:(

O konu askıda canım yaa hala karar veremiyorum kadına demeyi çok istiyorum ama bir yandan da başıma iş almaktan korkuyorum bakalım beklemedeyim:((

Sırayla uyuyorlar hepsi birlikte uyumuyor ki bende uykusuz kalıyorum bı,:KK43:

O konu askıda canım yaa hala karar veremiyorum kadına demeyi çok istiyorum ama bir yandan da başıma iş almaktan korkuyorum bakalım beklemedeyim:KK43:(
O olayi hicbir zaman unutamayacagim cok etkilendim :(

Back
X