- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Oyy canımm şimdi tamda yüzüne bakıp gık dediğimde kahkaha atmaları var bayılırsın:))Gelmem mi bitanem seve seve gelirim senin minnoslari sevicem hemde![]()
Katılana kadar güldüresim var :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy canımm şimdi tamda yüzüne bakıp gık dediğimde kahkaha atmaları var bayılırsın:))Gelmem mi bitanem seve seve gelirim senin minnoslari sevicem hemde![]()
Oyyy ne tatlilar yaaa kac ayliklar bitanem yerim onlari :***Oyy canımm şimdi tamda yüzüne bakıp gık dediğimde kahkaha atmaları var bayılırsın:))
Katılana kadar güldüresim var :))
canım öncellikle güle güle kullan herşeyini, ben Ağustosta evleneceğim ve henüz hiçbir şey almadım. Panik halindeyim şu an yetişecek mi diye..Kuşlu tabakları çok beğendim markası nedir acaba nereden aldın ?? Şu anda kahvaltı takımı bakıyorum ben de ama seçmesi çok zor..
Tesekkur ederim canim :) hayirli olsun Allah bir yastikta kocatsin canimcanım öncellikle güle güle kullan herşeyini, ben Ağustosta evleneceğim ve henüz hiçbir şey almadım. Panik halindeyim şu an yetişecek mi diye..Kuşlu tabakları çok beğendim markası nedir acaba nereden aldın ?? Şu anda kahvaltı takımı bakıyorum ben de ama seçmesi çok zor..
yanlış mı alıntı yaptım acaba? en üstteki mesajdaki fotolarda var..pasta takımı sanırım ?Tesekkur ederim canim :) hayirli olsun Allah bir yastikta kocatsin canim
Aynen biran önce almalisin cunku alinacak cok sey var agustosa ne kaldi :)
Kuslu tabaklar hangisi bu alintiladiklarin kuslu degil ama?
6yi bitiriyoruz inşallah:)Oyyy ne tatlilar yaaa kac ayliklar bitanem yerim onlari :***
İlk mesajdaki kuslular mi pembe?yanlış mı alıntı yaptım acaba? en üstteki mesajdaki fotolarda var..pasta takımı sanırım ?
ilk yorumunun hemen altında sayfayı açar açmaz karşıma çıkan![]()
İkiz evlat gercekten cok guzel.olur bence de sedam ya6yi bitiriyoruz inşallah:)
Valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İkiz çok zor ama çok da güzel:)
S
6yi bitiriyoruz inşallah:)
Valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İkiz çok zor ama çok da güzel:)
S
Canim bak bu sitedeymis :)yanlış mı alıntı yaptım acaba? en üstteki mesajdaki fotolarda var..pasta takımı sanırım ?
ilk yorumunun hemen altında sayfayı açar açmaz karşıma çıkan![]()
Senide dualarıma ekleyim ben:))İkiz evlat gercekten cok guzel.olur bence de sedam ya![]()
Simdilik pek aram yok cocuklarla daha dogrusu kendimin olsa nasil olur pek düşünmüyorum ama eger istersem de ikiz olmasini isterim neden olmasin ki cok guzel :)Senide dualarıma ekleyim ben:))
Bende anne olana kadar hiç sevmedim çocuklarıSimdilik pek aram yok cocuklarla daha dogrusu kendimin olsa nasil olur pek düşünmüyorum ama eger istersem de ikiz olmasini isterim neden olmasin ki cok guzel :)
aaaaa çok sağol canım netten aradım ben de pip studio diye bir markaymış...peki sen ne kadara almıştın yani gerçekten bu kadar pahalı mı bu tabakCanim bak bu sitedeymis :)Eki Görüntüle 1986926
Canim yok bak attigim fotoda cookplus yaziyodu sanki markasi bir de oyle arattir googledeaaaaa çok sağol canım netten aradım ben de pip studio diye bir markaymış...peki sen ne kadara almıştın yani gerçekten bu kadar pahalı mı bu tabak
Eki Görüntüle 1986928
Aynen sende benim gibisin demekki :)Bende anne olana kadar hiç sevmedim çocukları
Sonra oğlum ardından ikizlerimde gelince bı sever oldum:))
Ayy bu saat oldu bide uyusalar tadından yenmezler ama:)
Sırayla uyuyorlar hepsi birlikte uyumuyor ki bende uykusuz kalıyorum bı,Aynen sende benim gibisin demekki :)
Kaçta yatiyolar cok mu gec sedam
Birde gecen bdvdeki konu vardi ya sen bahsetmistin o olay ne oldu adamin karisina soyledin mi![]()
O olayi hicbir zaman unutamayacagim cok etkilendimSırayla uyuyorlar hepsi birlikte uyumuyor ki bende uykusuz kalıyorum bı,
O konu askıda canım yaa hala karar veremiyorum kadına demeyi çok istiyorum ama bir yandan da başıma iş almaktan korkuyorum bakalım beklemedeyim(
O olayi hicbir zaman unutamayacagim cok etkilendim![]()