Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilbercim canim cok tesekkur ediyorum begenmene sevindimZevkli ve güzel şeyler almışsın,mutlu ve huzurlu günlerde kullan inşallah...
Bunlardan bende de var canım a101 den almıştım sırf renkli diye
Cok tesekkurler sedamBunlardan bende de var canım a101 den almıştım sırf renkli diye
Ama oğluma oyuncak oldu bana vermiyor:)
Bak şimdi gidip bı daha alasım geldi:))
Herşeyin çok güzel canım inşallah mutlu huzurlu bir şekilde kullanırsın
Bebisim iste yemek takimim, tencere ,cbk takimim ,Banyo setim yok tek eksigim ama ben karacanin modellerini cok seviyorum ona da deseni makineye atinca siliniyor falan dedilerKuzum banyo seti aldın mı?
Ben tencere, çatal bıçak, tabaklar, kahvaltı takımı falan schaferden alacağım güzel kaliteli.
Ben bunlari 2senede aldim heraldeTeyyy Allah'ım kız bunlar ne keşke hiç bakmasaydım, evlenmesek daha iyi![]()
Bu konuya birşey diyemem pek bilmiyorum. Ben banyo setini mutfak seti ile benzer alacağım biraz takintim var da birazBebisim iste yemek takimim, tencere ,cbk takimim ,Banyo setim yok tek eksigim ama ben karacanin modellerini cok seviyorum ona da deseni makineye atinca siliniyor falan dediler![]()
Patikler, şallar , masa örtüsü takımları vbBen bunlari 2senede aldim heraldedaha da cok var da nette fotosunu bulamadiklarim var mahallenin zuccaciyesinden falan aldiklarimi bulamadim nette
![]()
Patikler, şallar , masa örtüsü takımları vb![]()
Bizde içine fasulye nohut koyuyoruz sayı sayıyoruz :)Cok tesekkurler sedam
Anneme de aldik pizza falan yaparken konserve misiri falan suzuyorum iyi oluyor bu küçükler![]()
2 yıl diyemiyor mu, benim kuzenimin bebişi de iti iti diyor, sonrada küsüyorBizde içine fasulye nohut koyuyoruz sayı sayıyoruz :)
Ama 1-3-4-6-8-10-12-14
Aradaki sayıları sevmiyoruz:)))
Herşeyin çok güzel canimm
Kolay gelsin sedam :)Bizde içine fasulye nohut koyuyoruz sayı sayıyoruz :)
Ama 1-3-4-6-8-10-12-14
Aradaki sayıları sevmiyoruz:)))
Herşeyin çok güzel canimm
Oyy yerim yaa2 yıl diyemiyor mu, benim kuzenimin bebişi de iti iti diyor, sonrada küsüyor![]()
Diyoruz ama 2-5-7-9 bunlar çok gereksizmiş benim paşaya göre:))2 yıl diyemiyor mu, benim kuzenimin bebişi de iti iti diyor, sonrada küsüyor![]()
İkizlerimle bir kutlarız senin eşyaları ohh ohh :)))Kolay gelsin sedam :)
Cok tesekkurler bitanem misafirlige beklerim esyalaein siftahini senle yapalim ')
Gelmem mi bitanem seve seve gelirim senin minnoslari sevicem hemdeİkizlerimle bir kutlarız senin eşyaları ohh ohh :)))
Ama önce sen gelmen lazım:)
Bilmem ben sen gelmezsen bende gelmem