• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABREKA'nın erken başlayan çeyiz hazırlığı

Screenshot_2017-04-20-11-36-51.webp

Kuzum banyo seti aldın mı?
Ben tencere, çatal bıçak, tabaklar, kahvaltı takımı falan schaferden alacağım güzel kaliteli.

Teyyy Allah'ım kız bunlar ne keşke hiç bakmasaydım, evlenmesek daha iyi :KK53:

Bunlardan bende de var canım a101 den almıştım sırf renkli diye
Ama oğluma oyuncak oldu bana vermiyor:)
Bak şimdi gidip bı daha alasım geldi:))

Herşeyin çok güzel canım inşallah mutlu huzurlu bir şekilde kullanırsın
Cok tesekkurler sedam :KK200:
Anneme de aldik pizza falan yaparken konserve misiri falan suzuyorum iyi oluyor bu küçükler :KK48:

Kuzum banyo seti aldın mı?
Ben tencere, çatal bıçak, tabaklar, kahvaltı takımı falan schaferden alacağım güzel kaliteli.
Bebisim iste yemek takimim, tencere ,cbk takimim ,Banyo setim yok tek eksigim ama ben karacanin modellerini cok seviyorum ona da deseni makineye atinca siliniyor falan dediler o_O

Teyyy Allah'ım kız bunlar ne keşke hiç bakmasaydım, evlenmesek daha iyi :KK53:
Ben bunlari 2senede aldim heralde :D daha da cok var da nette fotosunu bulamadiklarim var mahallenin zuccaciyesinden falan aldiklarimi bulamadim nette :D

Bebisim iste yemek takimim, tencere ,cbk takimim ,Banyo setim yok tek eksigim ama ben karacanin modellerini cok seviyorum ona da deseni makineye atinca siliniyor falan dediler o_O
Bu konuya birşey diyemem pek bilmiyorum. Ben banyo setini mutfak seti ile benzer alacağım biraz takintim var da biraz :olamaz:

Ben bunlari 2senede aldim heralde :KK70: daha da cok var da nette fotosunu bulamadiklarim var mahallenin zuccaciyesinden falan aldiklarimi bulamadim nette :KK70:
Patikler, şallar , masa örtüsü takımları vb :D

Back
X