- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Almaya basladin mi ferosumOo süper 10 tane çok iyi
Bende ona tamamlayıp kapatırım nevresim işini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almaya basladin mi ferosumOo süper 10 tane çok iyi
Bende ona tamamlayıp kapatırım nevresim işini![]()
Ay cidden mi ya 2liyi sari berjerleri koyu yesil dusunmustum
Kot pantolonlulari berjere oturturum![]()
Markasi neydi ben bellonadan begendim bir tane ama acaba kumasi neyd kadife almicam o zaman tay tuyu de olmasinhahahaha valla öyle ya hele bide tay tuyuyse gerisini sen düşün. Koltuklarımı yıkattim adam abla anca bu kadar oluyor bunu tekrar tekrar yikattirmaniz lazım çok zor dedi.![]()
Başlicam artık canım bizim iş netleşti çeyiz hazırlıklarına başlarım artık tamamenAlmaya basladin mi ferosum
Ne zaman dugun cok sevindim biliyosunBaşlicam artık canım bizim iş netleşti çeyiz hazırlıklarına başlarım artık tamamen
Bide ben çok zor beğeniyorum her nevresim takımını beğenmiyorum işim var yani![]()
Daha belli değil kuzum oyy cansın caaanNe zaman dugun cok sevindim biliyosun![]()
Guzel haberlerini bekliyorum ferosumDaha belli değil kuzum oyy cansın caaan![]()
Amin inşallah kuzum seninde güzel haberlerini bekliyorum bemde
Guzel haberlerini bekliyorum ferosum
Amin sagol ferosummmm ❤❤❤Amin inşallah kuzum seninde güzel haberlerini bekliyorum bemde![]()
Ay çok tatlı cnm güle güle kullanpike takimim var canim ama kullanmayi dusunmuyorum bile nevresimle yatak ortusu kullanirim
Bak bahsettigim sepetler de bunlar pembesinden aldim toz pembe
Eki Görüntüle 1982919
Tek eksigim yemek takimi, tencere takimi, catal bicak takimi
Markasi neydi ben bellonadan begendim bir tane ama acaba kumasi neyd kadife almicam o zaman tay tuyu de olmasin
Annemgilinki suan tay tuyu krem rengi annem de kot pantolonla oturtturmaz kimseyileke oluyor haftada 1mere siliyor surekli
Ama sari askimdan vazgecemem cok seviyorum birde modeli chester dusunuyorum
Cok tesekkur ederim canimsinAy çok tatlı cnm güle güle kullan
Ama cok guzelmis leke pek gorunmuyor kiBahsettiğim Nalet koltuk![]()
Ama cok guzelmis leke pek gorunmuyor ki
bak benim dedigim de bu saridan
Eki Görüntüle 1982943
Berjerleri de soyle dusundum
Eki Görüntüle 1982945
Koca kisisini kot pantolonla oturtmam misafir gelince de ortu sererimAklıma direk öyle bir geçer zaman ki dizisindeki ali kaptanın koltukları geldi çok beğenmiştim sarı ve yeşil çok güzel tamamlıyor birbirini ama yine de sarı pis sarı kaka![]()
Cnm evleneceğin zaman modeller değişirMarkasi neydi ben bellonadan begendim bir tane ama acaba kumasi neyd kadife almicam o zaman tay tuyu de olmasin
Annemgilinki suan tay tuyu krem rengi annem de kot pantolonla oturtturmaz kimseyileke oluyor haftada 1mere siliyor surekli
Ama sari askimdan vazgecemem cok seviyorum birde modeli chester dusunuyorum
Evet de asagi yukari bu tarz dusunuyorum balimCnm evleneceğin zaman modeller değişir
Kardeşim tepe home dan deve tüyünrengi aldı yiğenim çiziyor siliniyor bence renk değilde kumaşın cinsi önemli bundan daha açıkBahsettiğim Nalet koltuk![]()
Çok güzelAma cok guzelmis leke pek gorunmuyor ki
bak benim dedigim de bu saridan
Eki Görüntüle 1982943
Berjerleri de soyle dusundum
Eki Görüntüle 1982945