• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABREKA'nın erken başlayan çeyiz hazırlığı

Ay cidden mi ya 2liyi sari berjerleri koyu yesil dusunmustum o_O
Kot pantolonlulari berjere oturturum :KK70:

hahahaha valla öyle ya hele bide tay tuyuyse gerisini sen düşün. Koltuklarımı yıkattim adam abla anca bu kadar oluyor bunu tekrar tekrar yikattirmaniz lazım çok zor dedi. :D

hahahaha valla öyle ya hele bide tay tuyuyse gerisini sen düşün. Koltuklarımı yıkattim adam abla anca bu kadar oluyor bunu tekrar tekrar yikattirmaniz lazım çok zor dedi. :KK70:
Markasi neydi ben bellonadan begendim bir tane ama acaba kumasi neyd kadife almicam o zaman tay tuyu de olmasin
Annemgilinki suan tay tuyu krem rengi annem de kot pantolonla oturtturmaz kimseyi :D leke oluyor haftada 1mere siliyor surekli
Ama sari askimdan vazgecemem cok seviyorum birde modeli chester dusunuyorum

pike takimim var canim ama kullanmayi dusunmuyorum bile nevresimle yatak ortusu kullanirim

Bak bahsettigim sepetler de bunlar pembesinden aldim toz pembe
Eki Görüntüle 1982919

Tek eksigim yemek takimi, tencere takimi, catal bicak takimi
Ay çok tatlı cnm güle güle kullan

Markasi neydi ben bellonadan begendim bir tane ama acaba kumasi neyd kadife almicam o zaman tay tuyu de olmasin
Annemgilinki suan tay tuyu krem rengi annem de kot pantolonla oturtturmaz kimseyi :KK70: leke oluyor haftada 1mere siliyor surekli

Bahsettiğim Nalet koltuk :D

Eklentiler

• 14922874573111430741847.webp
    14922874573111430741847.webp
    8 KB · Görüntüleme: 47
Aklıma direk öyle bir geçer zaman ki dizisindeki ali kaptanın koltukları geldi çok beğenmiştim sarı ve yeşil çok güzel tamamlıyor birbirini ama yine de sarı pis sarı kaka :KK70:
Koca kisisini kot pantolonla oturtmam misafir gelince de ortu sererim :D

Annemgilinki suan tay tuyu krem rengi annem de kot pantolonla oturtturmaz kimseyi :KK70: leke oluyor haftada 1mere siliyor surekli
Cnm evleneceğin zaman modeller değişir

Back
X