hepiniz çok tatlısınız kızlar maşallah
kocalarınızı da KKlı yaptınız en sonunda :lepi:
nil'im melek kalplim, dogum günün kutlu olsun bitanecigim...
bu arada esas hediye taaa izmirlerden kopmuş gelmiş...
bayıldım bayıldım ikinize de nası yakışmışsınız :asigim:
çok tşk ederim bitanem ah keşkem bütün kk uyeleriyle buluşma imkanımız olsvayyy vayy bu negüzel bir buluşmadır böleee maaşaallah..
ne güzel kareler bunlar , buram buram mutluluk, aşk var :asigim:
Allah mutluluğunuzu, dostluğunuzu daim etsin kızlar ....:Saruboceq:
en kötü gününüz böyle olsun inşaallah a.s.
çok tşk ederim ablacımmaaşallah fıstıklar,romantizm havalardayerimseniben
tşk ederimçok güzel buluşma olmuş,kıskandım doğrusu:dilcikar:ALLAH dostluğunuzu,muhabbetinizi daim etsin arkadaşlar
canlarımohh ohh
negüzel bir buluşma olmuş
maşallah sizlere kızlar
nilberacım asıl biz teşekkür ederiz tatlım sayende çok güzel bir gün geçirdik
tekrar nice nice mutlu yıllara iyiki doğmuşsun canım benim
doğrusu gerçekten süper bir buluşma ve süper bir doğumgünü olmuş
vallahi muhteşem enerjinizi monitörden bile aldım, çok güzelsiniz hepiniz:1hug:
ama efenim dostluğunuz daim ossun herkes pek bi tatlı nilbera nında doğum günü kutlu olsun
hımmm kıskadımmmmmmm nerde bu mersin ekibi nerde hııııııklava:
Ay bak bak doyamadımmmmmmmmmmmm
Fıstıklar canlarım.Yine çok tatlısınızzzzzzzz
NİLBERACIM Nice mutlu yıllara canım.İnşallah gönlüne göre ve sevdiklerinle nice yıllar geçirirsin.Bak misafirin bile gelmiş uzaklardan,şanslı seni :)))
Ben de gelseydim keşke.
Azra-Tubiş sizide özledim kızlar yaaaa
Butterflymmm sende çok tatlıymışsın canım.Senide görmüş oldum.
Erinonacım sende çok şekersin.Birde foto çektirmeyecektin,bizi merakta bırakcaktın.
Zerem,Fatosburn ve Yaramaz sizlede birgün tanışmak dileğiyle.
Ya kıslar keşke buluşma duyurusunda davetiyeler çift kişilik deseymişsinizDD
Herkesi öptüm
bu bulusma ayrı ve süüüüüppppperrr olmuş valaaa opuyorumnanaktan
harıkasınızzz ! :lepi:
tşk ederim bitanemHarikasınız hepiniz.opuyorumnanaktanNilbera doğumgünün kutlu olsun,nice senelere canım..opuyorumnanaktan
Süpersiniz hatunlar,maşallah maşallah....
kelebeğim,fıstık gibisin kızzzz,tütütü....
Nilbera,nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara,tüm sevdiklerinle inşallah...
tşk ederim bitanemHepiniz harika görünüyorsunuz Adana 'nın En güzel hatunları..zemuszemus:lepi:
Dostluğunuz daim olsunşakkıdı
NİLBERA Hanımcığım, DOĞUM GÜNÜ'nü KUTLARIM..a.s.
Nice mutlu senelere SevdiceğinleŞeniz
Bu arada çok yakışmışsınızyerimseniben
muhtesemsınız ya bayıldım valla
masallah sıze
cıftlere ayrı bı masallah :)
nilberacım dogum gunun kutlu olsun canım benım Şeniz
nıce nıce mutlu senelere sevdıklerınle beraber inş
opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan
tşk ederim bitanemmaşallah :)
tşk ederim canım ablamsüper bir buluşma olmuş tebrikler:asigim:
niloşum nice senelere sevgi kelebeğimŞeniz
kıskanma bebeğim buyur sende gel öpuyorum kocaman tşk ederimhıh kıskandım ne güzel gacılarmışsınız siz yafopuyorumnanaktan
nilbera canım iyiki doğdunŞeniz
kız azra fıstık gibi hatunmuşsunda haberimiz yokmuş:jeyyar:
wayy wayyyyyyyyyy
bayıldımmmm
harıkasınız yaa ne guzel bı dostluk boyle..daım olsun kızlar..
nılberacım nıce seneler dılerım...
nilberacım canım doğum günün kutlu olsun
azra sıla escape ve diğer kızlar çok tatlısımız kıskandım fotolarınızı
ya ne güzel dostluklar kurdunuz bayılıyorum size
canım benim çok tşk ederim inşallah kışın aramazıda olursunadana gerçekten buluşmada çığır açtı maşallah
inş daha nice nice buluşmalara...
çook guselsiniz yaa :))
çok tşk ederim canım ablam amin inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var ALLAH ım nasip ederse ilerde herşey çok güzel olacak güzel dilekleriniz için çok ama çok tşk ederimbukadarı bile tek kelimeyle harika fotolar.:lepi:
eşli eşli,manzara desen romantik,pozlar desen aşk :asigim: mutluluk kokuyor :1hug:,kızlar bu ne güzellik alkisalkisalkis bune hoşluk.fotoları cekenenede bravo güzellikleri yakalayım bize sunduğu için.a.s.allah mutluluğunuzu bozmasın,ömür boyu bu tatda kalın kızlar.:Saruboceq:
böyle hoşşiklere can kurban bee alkisalkisalkis
niiilloşummm,seni anlatacak kelime yok.o kadar hoş,sevimli,tatlısınkii
canım benim ne kadar güzel olduğunu söylememe gerek bile yok.sevdiceğinle de çok yakışmışsınız.allah ayırmasın :asigim: :1hug:
sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar fıstığım.yüzünden gülücükler eksilmesin hiiçç opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun kızlar yine kk sayfalarına bekleriz valla alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
süpersiniz arkadaşlar..darısı başımıza!!!
tşkler canım benimvalla fotolar süper....bende isterim buluşma ya.....
çok tşk ederim bitanemvay vay ne güzel fotoğraflar öyle
çok hoş vakit geçirdiğiniz her halinizden belli oluyor
dostluğunuz daim olsun
nilbera canım bu arada doğum günün kutlu olsun
canım ablam keşke sende yanımızda olsaydın tşklerallah dostlugunuzu daim etsin arkadaşlar ciftlerimizede bir ömür boyu mutluluklar hepinizde cok yakısmısınız a.s.
iç ablacım iç tşkler öpuyorum kocamansizi çaya katar içerim heee :dilcikar:
tşkler bitanemhanımlarropuyorumnanaktansüper bir buluşma olmuşzemuszemusallah daim etsin başka ne denilebilir
gel bebem senide alalım aramıza öptum kocamankarar verdım yakında yerlesıyom adanaya:lepi:
vallahı boyle dostluk varsa yerde bulurum orda :lepi:
tşkler bitanemortalığı yakmışsınız cadılar,
hepinize maşallah....
tşk ederim bitanem çok sağolkızlar süpersiniz her zamanki gibi...sevgi kelebeği doğum günün kutlu olsun sağlıklı ,mutlu nice yıllara...
evet bitanem ALLAH nasip ederse iftar buluşmasıda yapacağız sositosositohoşşikler...maşallahınız var vallahi...hzınıza yetişmek ne mümkün....şuan ki lobideki kalabalık hiçbir topikte yoktur herhalde......
tşkler bitanemÇok tatlı görünüyorsunuz maşşallahh gülen yüzleriniz hiiççç solmasınn dostluğunuz daim olsun
çok sağol canımçok süpersiniz kıslar hepinizzzzz :lepi:
butterfly 's' canım arkadaşım maşallah'ın var senindee opuyorumnanaktan
çok tşk ederim bitanemçok güzel görünüyorsunuz harikasınız ,,,opuyorumnanaktan nice böyle güzel buluşmalara inş..,,doğum günü olan arkadaşımızıda nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorumm
özellikle butterfly's kader arkadaşım benim çok tatlısınn ,,senide gördüğüme çok memnun oldum...opuyorumnanaktan
tşkler canım benimay harıkasınız hepinizzz bayıldım.Rabbım dostluğunuzu hiç bozmasın hep böyle kalın emi.sevgilera.s.
bende seni öpuyorum kocaman tşkleradanaya kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan yaşasın buluşmalar :lepi:
tşk ederim bitanemnilberam doğum günün kutlu olsun canım benim kızlar hepiniz muhteşem görünüyorsunuz allah dosluğunuzu daim etsin azra-sılam iyi dileklerin için çok tşk
tşkler canım benimhepiniz süpersiniz kıslar
edilerinizde kk olmuş ne güzel:):kedi:
nilbere niçe yıllara çok şekersin nilimmmmm çimmmm
canım benim gurbaa prensesim seni çok seviyorum bitanem güzel dileklerin için tşk ederim ALLAH ım sonumuzu hayreylesin inşallahhepiniz çok tatlısınız kızlar maşallah
kocalarınızı da KKlı yaptınız en sonunda :lepi:
nil'im melek kalplim, dogum günün kutlu olsun bitanecigim...
bu arada esas hediye taaa izmirlerden kopmuş gelmiş...
bayıldım bayıldım ikinize de nası yakışmışsınız :asigim:
canım benim inşallah gelecek buluşmada aramızda olursun öpuyorum kocamankızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.benim bu buluşmadan neden haberim yokkkkkkkkkkkkkkkkk
tşkler bebem öpuyorummaşallah hepiniz çok tatlısınız kızlar allah dostluklarınızı bozmasın
tşk ederim bitanemhepsi cok gusell
nilbera iyiki dogdun!!
Kızlarr süpersinizzzzz hepiniz harika bir buluşma olmuş opuyorumnanaktan
Nilberammm fıstıgımmm harikasınnnnn:lepi:çok tatlısın maşallahh.Allah sahibine bağışlasın:asigim:İyiki doğdunnhihoyyytDoğum günün kutlu olsun.Nice MuTLu,HuZuRLu,SaĞLıK Dolu Yıllarahihoyyyt
nilberam doğum günün kutlu olsun canım benim kızlar hepiniz muhteşem görünüyorsunuz allah dosluğunuzu daim etsin azra-sılam iyi dileklerin için çok tşk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.benim bu buluşmadan neden haberim yokkkkkkkkkkkkkkkkk
tşk ederim bitanemOoooo kızlarrr süpersiniizzz yaa....
Pozlar bir harika maaşallah size....
Romantizmde doruklarda allah ayırmasınnn inş....
NİLBERA cım doğum günün kutlu olsunnn sevdiklerinle nice güzel seneler diliyorum....
çok tşk ederim canım ablamMüthiş bir buluşma olmuş, belli.
Aşk var, dostluk var, doğumgünü var, PASTA var, gizemli bir adam var. E, daha ne olsun?
Hepinizi kucaklıyor, dostluğunuzun daim olmasını diliyorum.
tşk ederim canımkızlar hepiniz süpersiniz dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan
tşk ederim bitanem çok soğulunkızlar gene çok güzel bi adana buluşması olmuş....
hepiniz çok şirinsiniz...ayrıca bici bici yemişsiniz o da çok güzel gözüküyo...:kedi:
nilbera doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice seneler...
cnm yaa sanki biz san dedik de sen mi işin var dediiinkafamçokkarıştıkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.benim bu buluşmadan neden haberim yokkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar gene çok güzel bi adana buluşması olmuş....
hepiniz çok şirinsiniz...ayrıca bici bici yemişsiniz o da çok güzel gözüküyo...:kedi:
nilbera doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice seneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?