Aboneligim olmayan internet hizmeti

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar kurum ismi vermek yasak mı bilmiyorum .T... numarali hat almıştım ama evde internet icn modem.almamistim .Sadece cep telefonu interneti kullanıyorum.E devlete girip bakınca evde internet hizmeti de aldığım görünüyor . Her yeri aradim orada yazan abone no yu istiyorlar sonra yanlış diye kapatıyorlar .Ne yapmam lazım?

Birisi sizin adınıza abonelik almış olabilir
Ama o zaman şirketin sisteminde çıkardı. E devlette çıkıp orada çıkmaması çok garip . Geçmişte bu işi yaptığım için biliyorum. Bazı alt bayiler açık hat satar gibi böyle milletin kimlik fotokopisi ile işlem yapabiliyordu

Ama o zaman şirketin sisteminde çıkardı. E devlette çıkıp orada çıkmaması çok garip . Geçmişte bu işi yaptığım için biliyorum. Bazı alt bayiler açık hat satar gibi böyle milletin kimlik fotokopisi ile işlem yapabiliyordu
Az önce ulaştım bi müşteri hezimetleri yetkilisine . O da cep telefonundan tv plus gibi bir şey yüklediyseniz olmuş olabilir dedi ileride evde internet kullanmak isterseniz diye abone numarası verilmiş ama faturalandirma yapılmamış dedi.umarim doğru söylemiştir

Back
X