Ablaniz psikolaga gitti o zaman nasil ikna ettiniz ne dediniz ne kadarda duzeldi bunlarida soylermisiniz ablaniz evlimi bu aradaMerhaba
Ailede iki kız çocuğuz; ablam ve ben. Ablam da her zaman sinirlendiğinde ne dediğini bilmeyen, en ağır lafları söyleyen, hep onun istediği-onun gönlü olsun isteyen bir yapıya sahip. Bu yüzden dde kötüyken çok kötü ama iyiykende çok iyi oluyoruz. Burada bir şeyler yapması gereken aslında siz değil ablanızdır diye düşünüyorum. Çabuk patlayan, dilini tutamayan, alıngan bir yapıya sahipse bir psikolog veya psikiyatr ile görüşmesini tercih ederim. Çünkü o da bir süre sonra farkına varacaktır ki bu tavırlar insanı daha çok yorar.
Eskiden psikoloğa gitmek çok büyük bir şey olarak algılansa da artık herkesin gitmesi gerektiğine inanıyorum. Çok doğal bir ihtiyaç bence.
Sonuca gelirsek ablam şu an melek gibi bir insan -tabi bu bir genelleme, hiç kavga etmiyoruz diyemeyeceğim-
Insan bazen kendide kiriliyo alttan alamiyo laf soyluyo dayanamiyorumbelliki ablan alıngan bir yapıya sahip sende huyuna git onun kıralacagı seyleri yapma söyleme..sıcakkanlı ol etrafa pozitif bak görüslerine saygı göster.baska türlü çözüm yolu yok..
Sizin anlasamama sebebiniz neydi acaba ozel.olmazsagenelde kardeşler pek anlaşamazlar... böyle birşey yaşamanız normal...ama zor oluyo... bende ablamla anlaşamam.. görüşmüyorum şuan da.. hayırlısı...
Ablaniz psikolaga gitti o zaman nasil ikna ettiniz ne dediniz ne kadarda duzeldi bunlarida soylermisiniz ablaniz evlimi bu arada
Psikiyatriye bir danışın o zaman.Hakkınızda hayırlısı olsun.Insan bazen kendide kiriliyo alttan alamiyo laf soyluyo dayanamiyorum
belliki ablan alıngan bir yapıya sahip sende huyuna git onun kıralacagı seyleri yapma söyleme..sıcakkanlı ol etrafa pozitif bak görüslerine saygı göster.baska türlü çözüm yolu yok..
Sabret birgün bu durumlara alışacaksın ne sen ona kızacan o ne sana çünkü insan yaşadıkça tecrübe ediniyor ve katlamaya baslıyor..kardeslik cok baska bişeydir kavga edersin edersin bi burnun kanar kendini parcalar.üzülmeyin eminim hersey yoluna girecektir..Yapılması gereken dediğiniz gibi ama insan bir süre sonra gerçekten alttan da alamıyor. Ama ablama yine de teşekkür ederim bana sabırlı olmayı öğretti
İnsanların biliyorsunuzdur ki eşref ve eşek saatleri vardır. Biraz uzun sürdü ama eşref saatini bekledim işte. Direkt ona yönelik bir yargı da bulunmamak için iyi hissetmediğimi doktora gitmek istediğimi falan söyledim. Sonra sen nasıl hissediyorsun, beynin yorulmadı mı falan derken beraber gittik doktora. Bir süre antidepresan kullandı, şu an yine doktor kontrolüyle bıraktı ama. Sizde suç ondaymış gibi değil de size destek olması için gelmesini ister gibi gidebilirsiniz
Psikiyatriye bir danışın o zaman.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yapılması gereken dediğiniz gibi ama insan bir süre sonra gerçekten alttan da alamıyor. Ama ablama yine de teşekkür ederim bana sabırlı olmayı öğretti
yaa kıyamam :) sizinkinin kumanda meseleside bi başkaymış :)İkimizde evli değiliz fakat ablam evlenme aşamasında diyebilirim.
Genelde onun istediği şeyler yerine getirilmeyince başlardı kavgamız. Örn; o salondadır, ben odamda. Beni arar "kumandayı versene, kalkamıyorum der" Oysaki bir uzansa alacak. Bende şaka yapıyor olmalısın dememle kavga başlardı.
Ya da annemin ablama yaptığı şakalarda ben sessiz kaldığımda "beni neden savunmuyorsun" diye sesini yükseltmeye başlardı. Şaka olduğunu kabullenmezdi söylenenlerin. Alınırdı hemen.
Çoğu zaman hiç konuşmadan bir şey olmamış gibi devam ederdik. Ben hep alttan alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?