- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- Konu Sahibi Narinkimse
Bana da teşhisi Mehmet Yazıcı koymuştu. Ama artık o hastaneden ayrılmış.Mrhb bende çarpıntı problemi vardı. Ablasyon işlemini Konya'da Prof. Dr. Mehmet Yazıcı yaptı tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da teşhisi Mehmet Yazıcı koymuştu. Ama artık o hastaneden ayrılmış.Mrhb bende çarpıntı problemi vardı. Ablasyon işlemini Konya'da Prof. Dr. Mehmet Yazıcı yaptı tavsiye ederim
Mrhb şu an konyada akademi meram hastanesinde çalışıyor.Bana da teşhisi Mehmet Yazıcı koymuştu. Ama artık o hastaneden ayrılmış.
Merhaba. Şanslısınız ki burdayım evet çok şükür bitti. Ama normal insanda da olan bir kaç saniyelik çarpıntılar var.Merhaba, 6 yıl sonra yazıyorum N Narinkimse . Kalp çarpıntılarınız ablasyon sonrası bitti mi acaba? çok teşekkür ederim şimdiden
Çok sevindim adınıza. Bende 5 gün sonra olacağım, korkulacak bir şey var mı acaba? biraz korkuyorum daMerhaba. Şanslısınız ki burdayım evet çok şükür bitti. Ama normal insanda da olan bir kaç saniyelik çarpıntılar var.
O çarpıntılar, nabzın bir türlü normal seviyeye gelmemesi, acile koşturmak bunların hepsi cok daha korkutucu. Rabbim Şafi ismiyle sifanizi versin.Çok sevindim adınıza. Bende 5 gün sonra olacağım, korkulacak bir şey var mı acaba? biraz korkuyorum da
Bende Bende.Gecmis olsun...ilk defa duyuyorum
Ablanla derdin var sandım
Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Son bir sorum olacaktı lütfen mazur görün :). İşlem sırasında uyutuyorlarO çarpıntılar, nabzın bir türlü normal seviyeye gelmemesi, acile koşturmak bunların hepsi cok daha korkutucu. Rabbim Şafi ismiyle sifanizi versin.
Estağfirullah. Rica ederim. Hayır uyutmuyorlar. Ben sakinleştirici istedim onu da yapmadılar. Ama özelde ise operasyon belki yaparlar. Benim doktorum devlette idi.Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Son bir sorum olacaktı lütfen mazur görün :). İşlem sırasında uyutuyorlar
mı yoksa tamamen uyanık bir şekilde mi yapıyorlar?
Ablasyon olduktan sonra bir daha çarpıntınız oldu mu acaba?Ben ablasyonluyum kizlar. Sorulariniz varsa seve seve cevaplarim
Evet oldu, onyuzden 2. Kez oldumAblasyon olduktan sonra bir daha çarpıntınız oldu mu acaba?
Hayir yaklasik 10 sene olmusturNe zaman oldunuz? yakın bir tarihte mi?
Peki mesela o iğne gibi gönderdikleri şeyi içinizde hissettiniz mi? örneğin kalbinizdeyken veya damarlarınızdayken hissetiniz mi?Hayir yaklasik 10 sene olmustur
Hissettim ama rahatsiz etmedi.Peki mesela o iğne gibi gönderdikleri şeyi içinizde hissettiniz mi? örneğin kalbinizdeyken veya damarlarınızdayken hissetiniz mi?
Anladım. Cevap verdiğiniz için çok teşekkürlerHissettim ama rahatsiz etmedi.
Hayir olmadi, su an elimde cayimla yaziyorum bu cevabiSon olarak WOMAN , ablasyon sonrası çay kahve veya asitli içecek içtiğinizde çarpıntınız oldu mu hiç? :)
Merhaba 2018 deki gönderinizi okurken inşaAllah şuan da burdadır diye düşündüm ve yeni yorumları görünce sevindim. Bende nabzım hızlanıyor çarpıntım oluyor ve ek atım oluyor kuş kanat çırpıyor veya kalp durup tekliyor sonra güm diye atıyor gibi tabiri caizse ve benım için sonrası kabus oluyor bir daha olacak düşüncesi beni düşürüyor işimde evimde uykuda hep kafamda bu var 2 defa holter taktılar evet ek atım var çarpıntında var ama bana taksak bendede cıkar normal vs dedıler bi dr. da rahatsız ediyorsa ilaç al dedı bende ilaç mecbur degilse almak isteemem dedim perşembe günü yeniden holter taktırcam bakalım bu sefer ne diyeceklerEstağfirullah. Rica ederim. Hayır uyutmuyorlar. Ben sakinleştirici istedim onu da yapmadılar. Ama özelde ise operasyon belki yaparlar. Benim doktorum devlette idi.