Ablasyon

Narinkimse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
2.285
3.063
34
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda ablasyon olacağım .çünkü bu çarpıntılar artık çok fazla yormaya başladı beni. Ablasyon için randevumu da aldım. Sizlerden ricam ablasyon olanlar bana bilgi verebilirler mi? Çok korkuyorum bu işlemden. Hem bizim gibi çarpıntı derdi ile uğraşanlara da yol gösterir bu konu. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda ablasyon olacağım .çünkü bu çarpıntılar artık çok fazla yormaya başladı beni. Ablasyon için randevumu da aldım. Sizlerden ricam ablasyon olanlar bana bilgi verebilirler mi? Çok korkuyorum bu işlemden. Hem bizim gibi çarpıntı derdi ile uğraşanlara da yol gösterir bu konu. Şimdiden teşekkür ederim.
Gecms olsun allah sifa versin.neyiniz var ablasyon nedir buarada ilk defa duyuyorum

Kalbim birden bire hızlı bir şekilde çarpmaya başlıyor. En fazla 250 ye kadar çıktı. Evde kendi kendime düşürmediğimde hastaneye gidip serumla düşürmem gerekiyor. Kalbimdeki elektriksel sistemden kaynaklı oluyormuş bu çarpıntılar. Ablasyon da kısa devre yapan kısmı anjiyo gibi bir yöntemle giriş yapıp yakacaklar o yönteme deniyor.

Arkadaşlar sanırım sizleri alıntılayamadım ama ablasyon ne demek diye açıkladım. Çok teşekkür ederim şifa dilekleriniz için.

Anjiyo bir saat sürdü. Narkoz yapmadılar. Uyku ilacı verdiler uyudum. İşlem bitmeden uyanmıştım. Kasıktan anjiyo oldum orayı uyuşturdular. Ama korkmayın acı hissetmiyorsunuz ve çok rahatlıyorsunuz.

Anjiyo bir saat sürdü. Narkoz yapmadılar. Uyku ilacı verdiler uyudum. İşlem bitmeden uyanmıştım. Kasıktan anjiyo oldum orayı uyuşturdular. Ama korkmayın acı hissetmiyorsunuz ve çok rahatlıyorsunuz.
Allah razı olsun ya rahatladım biraz .peki uyku ilacı almayı siz mi talep ettiniz? Ona göre ben de doktoruma söylerim.

Gecmis olsun.. carpinti yasamak zordur. Cozumu varsa ameliyati olup kurtulmak en guzelidir heralde..umarim kolay gecer hersey.

X