Ablamla küsüm ama zaruri sebeplerden dolayı görüşmek zorunda kalıyorum ne yapmalıyım?

O kadar güzel yazmışsınız ki. Çok da haklısınız yazdiklarinizda. Ancak sizler gibi aile ilişkileri kuvvetli olan insanlar bizler gibi problemli aileleri anlayamazlar. Çok da normal. Çünkü gerçekten bazı şeyler yaşamadan bilinmiyor. Kendim için defalarca ailemin yanlislarini bana yasattiklarini görmezden geldim. Olmuyor ama dikiş tutmuyor. Kendinizi değersiz ve kullanılmış hissettiğimiz bir alanda güvende hissedebilmeniz mümkün mü?

Bende ablayım benden 1 yaş küçük kızkardeşim var o yüzden ablanızın durumuna empati yapabiliyorum kızkardeşime sorsan senin anlattıklarından beter şeyler anlatırdı eskiden :) siz yine görüşmeyin tabi ama ilerde bir gün kardeşten abladan abiden başka kimseniz olmadığını anlayacaksınız .

Şu an bu soylediklerinizin hiç biri ne sevincim de ne uzuntumde hiç bir zaman gerçekten yanımda olmadılar ki. Yani bundan daha mi kimsesiz hissederim bilemiyorum.
Belki sizler küçük yastasiniz ev bark vs olayı olmamıştır bizim durum öyle değil koca koca kadınlarız yani küsmek barışmak artık bizim hayatimizda olmamalı.

Konuya tek taraflı baktıkça bu hep böyle gidecek bizde 30 lu yaşlarımızdayız kardeşimle evliyiz ikimizde 30 yaşına kadar birbirimizden nefret ediyorduk ama hiç küsmedik konuşmamazlık yapmadık tekme tokat saç baş kavga ettikten sonra bile hiç bişey olmamış gibi konuşmaya devam ettik ne bileyim eşlerimizi ya da sevgililerimizi birbirimizden çalmaya çalışmadık ya da miras olaylarında birbirimizi dolandırmadık birbirimize yüz kızartıcı iftiralar atmadık yani demem o ki bu saydıklarımdan hiç biri sizin aranızda da olmadıysa kavgalarınız çok boş ve basit şeylerdir ve iki tarafında hatası vardır kardeş olmayı bu kadar basite almayın lütfen

Yüzünüze ayrı arkanıza ayrı konuşan veya sizden öğrendiği bir bilgiyi sizin de olduğunuz ortamda kendi öğrenmiş gibi anlatan veya ikimiz sohbet esnasında bahsettiğimiz şeyleri sonrasında yalanlaması konuştuğu söylediği şeyleri kabul etmemesi beni zan altında bırakması mal varlığı ile ilgili yine kurnazliklar yaparak her zaman en iyiyi istemesi bunun için tüm pislikleri yapabilmesi sadece aklıma gelen bir kaç şey... Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet saydıklarımdan biri sizde mevcut para durumları bu konular için kavga ediliyorsa o zaman mesafe koymak iyidir .Şöyle düşünün artık herkesin kendi ailesi var ona muhtaç değilsiniz benim kızkardeşim babam vefat ettiğinde ona vekalet verdik memlekete gitti tapu işlemlerini halletti geçenlerde e devlete bakmam gerekti baktım arsalar filan yazıyor aradım bu ne işte babamın arsa tapularını adına yaptırdım e devlete çıkıyor ya 3 senedir hiç bakmadın mı dedi aklıma gelmedi ki diyo ki abla seni çok kolay dolandırırlar :)şuan kardeşlerimin kıymetini daha iyi anladım akıllarına bile gelmez ikisi de safın önde gideni bende öyleyim gerçi ailecek aşırı saftirik insanlarız

küsme bana çocukça geliyor... küsme yerine mesafa koyabilirsiniz. ve kişisel sınırlarınızı çizip ona uymalarını sağlamak sizin elinizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…