• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamla küsüm ama zaruri sebeplerden dolayı görüşmek zorunda kalıyorum ne yapmalıyım?

Kangren olma seviyesine gelmiş bir ilişkide neden ziyarete gidesiniz hediye alasınız? Hele altın. İstiyorsanız annenizle bir bebek takımı ( tulum vs.) yollayın. Ama gitmeyin.
İçim içimi yiyor doğru bildiklerimi sorguluyorum o nedenle ziyaret edip kısacık dönsem mi diye dusunuyorum. Netice de küçük yavrunun bir suçu yok 😔
Benim dogumumda kendisi altın almıştı o nedenle altın alsam mi diye düşündüm.

Bakın kendiniz diyorsunuz ölüm var diye ne kadar istemeseniz de o kaninizdan birisi.Gorusun kusmeyin mesafe koyun az gidin yinede görüşün.
Görüştüğüm de iletişim kurmuyorum. Merhaba iyi akşamlar vb . Sohbet vs de olmuyor. Gitmiyorum gelmiyor. Kanimdan birisi ve koparıp atamıyorum. Beni defalarca incitmis birisi ama artık yeter diyemiyorum.😓

Görüştüğüm de iletişim kurmuyorum. Merhaba iyi akşamlar vb . Sohbet vs de olmuyor. Gitmiyorum gelmiyor. Kanimdan birisi ve koparıp atamıyorum. Beni defalarca incitmis birisi ama artık yeter diyemiyorum.😓
Sabır yapacak birşey yok.Bana biri ters birşey derse suratına bakmam.Aile.icinde denince nelere katlaniyoruz.

Somut olayları bilmem lazım ona göre düşünürüm ben olsam.

Kardeşim yok,çevremde kimin kardeşi varsa burnu moktan çıkmıyor afedersiniz. Hepsinin gerekçeleri de gayet yerinde. Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz ancak. Sadece ne yaşadığınıza şahit olursam görüş veya görüşme diyebilirim.
Somut olaylari anlatmayı o kadar isterdim ki. Ama anlatmaya kalksam 3 günümüzü kesin alır. Öyle böyle değil yaptıkları. Bu arada kardesiniz olmadığı için şanslısınız bence.

Sizi çok iyi anlıyorum,çünkü aynı konumdayım😔bir noktada yeter deyip sinir krizi geçirmişliğim bile var.O kadar bencil ve anlayışsız ki kanbağımda olsa engelledim hasta olmamak için .Ne desem hiç bilemiyorum🙄
inanır mısınız belki bencil diyeceksiniz sizin ve diğer arkadaşın yorumu bana yakın olduğu için ve yaşadığım şeylere yakınlık hissettiğim için kendimce bir avuntu buluyorum. Benim gibi insanlarda var demek ki diyorum. Ben bu durumu yaşadığım için sürekli olarak problemli olan benmişim gibi bir dönem kendime yüklendim ve dediğiniz gibi hasta olmamak için daha sağlıklı düşünmeye ölçüp tartmaya kendime haksızlık etmemeye karar verdim. Şimdi daha iyi hissediyorum. 😔

Somut olaylari anlatmayı o kadar isterdim ki. Ama anlatmaya kalksam 3 günümüzü kesin alır. Öyle böyle değil yaptıkları. Bu arada kardesiniz olmadığı için şanslısınız bence.
Ben de kendimi çok şanslı görüyorum,iyi ki tek çocukmuşum. Annemin kardeşleri var,hepsi hırsız,dolandırıcı,memleketlerinin yüzkarası misal. İşte size somut örnek ;) hadi şimdi görüşün bununla 😂

Normal koşullarda sokakta görseniz yüzüne bakmayacağınız kişilerle sırf kan bağınız var diye görüşmek zorunda değilsiniz. Yok öyle “aman kardeştir,aman ağlarsa benim bacım ağlar bana” diye duygusallıklara gerek yok bence.

Bence bebeğini görmeye gidin. Sonuçta o sizin yeğeniniz ve teyzesiyle arası iyi olan çocuklara çok imreniyorum. Eğer bu bağı yakalarsanız çok şanslı bir çocuk olacak.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yeğenimi çok seviyorum. Her birini çok seviyorum. Büyüklerin karmaşası onlara yansıdığı için hem üzülüyorum hem de kendime kızıyorum.
Hamileliğinde gelişimini sorduğumda ya bilgi vermedi ya eksik bilgi verdi annesi. Kendi problemlerine çocuğunu alet etti. Böyle bir annede büyüyecek çocuk benimle güzel bir bağ yakalayabilir mi bilemiyorum. Ama denemek istiyorum.

Ben de kendimi çok şanslı görüyorum,iyi ki tek çocukmuşum. Annemin kardeşleri var,hepsi hırsız,dolandırıcı,memleketlerinin yüzkarası misal. İşte size somut örnek :KK66: hadi şimdi görüşün bununla 😂

Normal koşullarda sokakta görseniz yüzüne bakmayacağınız kişilerle sırf kan bağınız var diye görüşmek zorunda değilsiniz. Yok öyle “aman kardeştir,aman ağlarsa benim bacım ağlar bana” diye duygusallıklara gerek yok bence.
Keşke dünyaya gelmeden ailemizi secebilseydik. 😏
Mantıklı düşündüğümde sizin gibi düşünüyorum. Zaman zaman duygusallasinca da böyle ikilemde kalıyorum. Ya tamamen silip ona göre bir yol belirleyecegim ya da mesafeli böyle zaruri durumlarda görüşmeye devam edeceğim. Açık konuşmak gerekirse iki ucu .... Değnek 🤯

merhaba, kizkkardeşim ile ilgili bende buraya konu açmıştım. Geçen temmuz ayından beri konuşmuyorum, heryerden engelledim. Yüzyüze gelmemek için aile evime gidip gelmiyorum o varken (uzakta okuyor). Ailemin yanında benimle tartıştı, ailem ona hak verdi, şiddet uyguladi cocuklarimin önünde beni evden atti annemde kenarda durdu izledi…beni el birliği ile çıldırttılar.
Eskiden aman huzurumuz bozulmasın, idare et vs diye diye onun - en azından bana karşı- çok zehirli bir insan olduğunu anladım. çocukluğumuzdan beri bana karşı çok hirçın, saygısız, patavatsız ve psikolojik siddet uygulayan biri.

son yıllarda arada atışmalar oluyordu ama bir kac hafta sonra onun konusmasiyla bende konuşuyordum mesafeli olsamda. Artık şöyle düşünüyorum ben madem kötüyüm onun gözünde o zaman iletişime gerek yok. oda benim gözümde tam bir zorba, defalarca sınırlarını aştı, terbiyesizlik yaptı.. haa o zaman sonuçlarına katlanacak benim tavrim buna sebep oldu diyecek. velev ki bir yerde denk geleyim asla ama asla göz temasi yok, hitap ederek konusma yok. laf atsa uzak duruyorum o laf boşa gidiyor. apaçık haz edemiyor ama ugraşmaktan geri kalmiyor. ailemlede aram bozulmuştu kimse vazgecilmez değil kendinize gelin dedim. bana böyle muamele ederseniz gelmem sizde bizi görmezsiniz bitti gitti baska enayi bulun diye konuştum.

Uzun lafın kısası, ne kendisini görmek ne bos muhabbetini dinlemek istemiyorum. beni bu raddeye o getirdi. akil sağlığımı korumak zorundaydim çünkü dissosyatif halleri artik yaşamaya başlamıştım. sağlıklı olsun bana yeter çünkü bu kardeşliğin içine defalarca utanmadan 32 yaşinda olmasina ragmen getiren o.
sizi görmek istemiyorsa görmeyin duymayin resti çekin, akli basinda olsa pisman olur kendini düzeltir.

Şu bi gercek ki maalesef kardeste olsa insan kendi huzurunu sağlığını düşünmeli, onlar neden olduysa oturup biraz düşünsünler. ben bu konularda artik cok katı oldum diyebilirim

merhaba, kizkkardeşim ile ilgili bende buraya konu açmıştım. Geçen temmuz ayından beri konuşmuyorum, heryerden engelledim. Yüzyüze gelmemek için aile evime gidip gelmiyorum o varken (uzakta okuyor). Ailemin yanında benimle tartıştı, ailem ona hak verdi, şiddet uyguladi cocuklarimin önünde beni evden atti annemde kenarda durdu izledi…beni el birliği ile çıldırttılar.
Eskiden aman huzurumuz bozulmasın, idare et vs diye diye onun - en azından bana karşı- çok zehirli bir insan olduğunu anladım. çocukluğumuzdan beri bana karşı çok hirçın, saygısız, patavatsız ve psikolojik siddet uygulayan biri.

son yıllarda arada atışmalar oluyordu ama bir kac hafta sonra onun konusmasiyla bende konuşuyordum mesafeli olsamda. Artık şöyle düşünüyorum ben madem kötüyüm onun gözünde o zaman iletişime gerek yok. oda benim gözümde tam bir zorba, defalarca sınırlarını aştı, terbiyesizlik yaptı.. haa o zaman sonuçlarına katlanacak benim tavrim buna sebep oldu diyecek. velev ki bir yerde denk geleyim asla ama asla göz temasi yok, hitap ederek konusma yok. laf atsa uzak duruyorum o laf boşa gidiyor. apaçık haz edemiyor ama ugraşmaktan geri kalmiyor. ailemlede aram bozulmuştu kimse vazgecilmez değil kendinize gelin dedim. bana böyle muamele ederseniz gelmem sizde bizi görmezsiniz bitti gitti baska enayi bulun diye konuştum.

Uzun lafın kısası, ne kendisini görmek ne bos muhabbetini dinlemek istemiyorum. beni bu raddeye o getirdi. akil sağlığımı korumak zorundaydim çünkü dissosyatif halleri artik yaşamaya başlamıştım. sağlıklı olsun bana yeter çünkü bu kardeşliğin içine defalarca utanmadan 32 yaşinda olmasina ragmen getiren o.
sizi görmek istemiyorsa görmeyin duymayin resti çekin, akli basinda olsa pisman olur kendini düzeltir.

Şu bi gercek ki maalesef kardeste olsa insan kendi huzurunu sağlığını düşünmeli, onlar neden olduysa oturup biraz düşünsünler. ben bu konularda artik cok katı oldum diyebilirim
Çok benzer hisler. Benim de ailem hep onun tarafinda bence bizim gibi insanlar bu durumlara düşmesinin ilk sebebi avam bir tabir ama cazgır olanın ve cazgır olması sebebi ile güçlü olanın yanında yer alan diğer aile fertleri. Onlarada çok kızıyorum içten hepsine çok ofkeliyim. Yasadiklariniz çok çirkin şeyler tıpkı benim yaşadığım çirkinlikler gibi... Bizi bize bıraksalar pek güzel insanlarız ama bırakmıyorlar işte. Teşekkür ediyorum 💐

Altını yollayın, kendiniz gitmeyin. Sar başa aynı şeyler yaşanıyor.
Benimde ablam benim kafamda cep telefonu kırdı. Hayatım boyunca zorbalığına uğradım. Babam hayattayken hep beni babama şikayet ederdi, babamın gözünde küçük düşeyim diye.
İnsan kardeşini seçemiyor. Seçebilse ben benimkileri seçmezdim.

Benimde ablam benim kafamda cep telefonu kırdı. Hayatım boyunca zorbalığına uğradım. Babam hayattayken hep beni babama şikayet ederdi, babamın gözünde küçük düşeyim diye.
Ahh yaa 😔

Benim kardeşlerimle aram iyi çok şükür zaten bir tek onlar kaldı ailemden onun dışında kardeş gibi büyüdüğüm kuzenlerim de dahil bütün akrabalarımı 14 senedir sildim hiç bir şekilde görüşmüyorum kime anlatsam çok haklısın diyorlar o yüzden sebeplerini yazmıyorum buraya anneannem öldü dedem öldü dayım öldü cenazelerine dahi gitmedim ben ölürsem onlarda gelmesin diye vasiyet ettim o kadar rahatım ki kimseye de birsey açıklama gereği duymuyorum

Ne acıdır ki Aile yapısı kökten bozuk olan aile fertlerinde bu durum malesef yaşanıyor.
Burada ne sen suçlusun nede ablan. Burada anne-baban suçlu. Bir kardeş ablasına yada bir abla kardeşine böyle öfke dolu olamaz ki olmamalı... olamamalı...
Şahsen benim ablama küsme gibi bir duruma geldiğimi düşünmek bile içimi sıkıştırır, o abla olmayı biliyor ben se kardeş. Diğer türlüsünü Allahım yaşatmasın🙏
Bir yolunu bulun bu içinizdeki öfke sizi yok eder, aile bağı olmadan hayatmı yaşanır, yada yaşanırsa bu hayatın ne tadı olur ki. . .
Kendine bir iyilik yap ailenle sıcak ol, kendini daha huzurlu ve güvende hissedeceğinden eminim. Bunu yarına erteleme şimdi yap.

inanır mısınız belki bencil diyeceksiniz sizin ve diğer arkadaşın yorumu bana yakın olduğu için ve yaşadığım şeylere yakınlık hissettiğim için kendimce bir avuntu buluyorum. Benim gibi insanlarda var demek ki diyorum. Ben bu durumu yaşadığım için sürekli olarak problemli olan benmişim gibi bir dönem kendime yüklendim ve dediğiniz gibi hasta olmamak için daha sağlıklı düşünmeye ölçüp tartmaya kendime haksızlık etmemeye karar verdim. Şimdi daha iyi hissediyorum. 😔
Hiç üzülmeyin sakın,kendinizi yıpratıp haksızlık yapmayın olur mu🥰ben o kadar rahatladım ki iletişimi kestiğimde,çünkü senelerce taviz veren isare ve tolere eden bendim 👍hiç gereği yok hayat kısa hekes kendi hayatından mesul🙂nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşayın🙏

Benim kardeşlerimle aram iyi çok şükür zaten bir tek onlar kaldı ailemden onun dışında kardeş gibi büyüdüğüm kuzenlerim de dahil bütün akrabalarımı 14 senedir sildim hiç bir şekilde görüşmüyorum kime anlatsam çok haklısın diyorlar o yüzden sebeplerini yazmıyorum buraya anneannem öldü dedem öldü dayım öldü cenazelerine dahi gitmedim ben ölürsem onlarda gelmesin diye vasiyet ettim o kadar rahatım ki kimseye de birsey açıklama gereği duymuyorum
Akrabalık bazen pranga gibi bizde,herşeye mecburmuşuz gibi sanki😉bende tam dediğiniz yer ve konumdayım ,çok mutluyum o kararı aldığımdan beri 🧿ne giderim nede gelsinler.

Benim ablamda şiddet yoktu ama sorumsuzluğu ve narsistliği beni senelerce mahvetmişti,son bardak taştı,delirmektense sileyim kurtulayım dedim ,şimdi çooook huzurluyum🧿🥰

Back