Ablamla kaldığımız bekar evimiz

Katze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
2.855
597
373
5 yıldır ablamla yalnız yaşıyoruz, ilk ev açtığımızda 2 kanepe bir plastik masamız vardı salonda. Her şeyi yavaş yavaş aldık ve evimizin son hali böyle. Ablamın odasını çekmedim sadece çok dağınıktı çünkü :1:
$IMG_2305.webp$IMG_2304.webp$IMG_2300.webp$IMG_2299.webp$IMG_2294.webp$IMG_2307.webp$IMG_2309.webp$IMG_2310.webp$IMG_2311.webp

gecen gun konunu okumustum ve evınızı merak etmıstım acıkcası.bekar 2 kız ıcn gayet guzel tertıplı.gule gule oturun.

$IMG_2315.webp

Bu da salondaki köşe takımımız az önce de eklemiştim neden çıkmamış anlamadım:31:

Son düzenleme:
Teşekkürler :1:

Hayatımda gördüğün en güzel bekar evi :)) Mutlulukla huzurla oturun çok daha güzelleri kendi eviniz olur inşallah..

Hic bekar evine benzemiyor masallah yeni gelin evini aratmıyor dogrusu..
Güle güle oturun ablacıgınızla. :34:

Teşekküler :119:

gecen gun konunu okumustum ve evınızı merak etmıstım acıkcası.bekar 2 kız ıcn gayet guzel tertıplı.gule gule oturun.

o abla da evimizi görmüştü önceden hazır kurulu ev varken neden ev açsın ki, şimdi anlamışsınızdır sanırım...

biz de ablamla kalmistik bekarken ama bizim evimiz bu kadar yerlesik degildi masallah hem duzenli hem de ozenerek dosenmis....Cok begendim aile sicakligi var evde...

bu ne ay bence sen buna bekar evi falan deme:) bildiğin ev bu bende şu an bekar evinde yaşıorum ev demeye bin şahit lazım ama baraka resmen :) 4 ay sonra evlencem die hiçbişede yapmıorum sizinkini görünce utandım kendimden:)

valla hiç bekar evi gibi durmuyo :)))) çok hoş görünüyo güle güle oturun..

:nazar:bekar evıne gore cok duzenlı maasallah...
mobılyalar modalıfe den degıl mı ?

:nazar:bekar evıne gore cok duzenlı maasallah...
mobılyalar modalıfe den degıl mı ?

Evet tesekkurler. Bekar evi icin iyi ama hic tavsiye etmiyorum evlilere cunku hic kullanisli değil

Back
X