Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ablana mutluluklar dilerim.
işlemeleri çok belli olmuyo resimden ama üst kısmı straplez istemeyenler için güzel bi model.tülle örtülerek kapatılmış.ben alt kısımda birazdaha hareketliliği severim.
Üst kısım hoş ama etek kısmını sevmedim.Abartılı olmaması adına bu şekilde sanırım ama işlemesiz olmasından ziyade kumaşla alakalı durum.Biraz basit gibi duruyor.Daha farklı bir etek olsaydı gelinlik bütünüyle hoş olabilirdi.
Herkesin kendi zevkidir ablanızda begenmis giymis zaten.
Ben tercih etmezdim böyle bir etegi! Hem fizik acısından hemde hosuma gitmiyoR! Daha cok bele kadar vücudu saran asagı dogru hafifce acılan etekleri begeniyorum. Simdilik böyle ben evlenene kadar bakalım daha neler cıkıcak..
üst kısmı hoş, ama eteği beğenmedim bende:) sade gelinliklerden hoşlanırım ama bu sadeden ziyade garip olmuş, düz kumaş gibi üst o kadar işlemeliyken etek çok sönük kalmış hareketlilik katılabilirdi:)