Ablamın Meme Küçültme Ameliyatı

olivia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.055
5.695
248
Artik kime soracagimi bilmedigim icin sizlerin yardiminizi bekliyorum.
Ablam bundan 6-7 hafta önce gögüs diklestirme ve büyütme yaptirdi. Ama sol gögsü hala sis ve hala agriyor.
Bilgisi olan varsa, ne olur yardim etsin....
Kac kere dedim ablama yaptirma diye, ama yok, ikna ettiremedim simdi korkusundan kimseye birseyde söylemiyor ama onu öyle gördükce cok üzülüyorum.
Ameliyatini Istanbul`da yaptirdi ve kendisi benim gibi Almanya`da yasiyor.
Sizce normalmi???

Baslik benim degil, kim yaptiysa anlamadim, ablam gögsüne silikon taktirdi, yani diklestirme ve büyütme ameliyati...
Aradan 7 hafta gecmesine ragmen hala sol gögsü ödemli ve inmedi sisi.
Sag taraf süper olmus ama sol tarafdaki gögüs sis ve agriyor. Ablam agri kesici aliyor ama acaba beklemelimi yoksa Istanbul`a yaptirdigi hastaneyemi görünmesi lazim.
Bilgisi olan varsa, sevinirim...ablamn acisi benide cok üzüyor..

Baslik benim degil, kim yaptiysa anlamadim, ablam gögsüne silikon taktirdi, yani diklestirme ve büyütme ameliyati...
Aradan 7 hafta gecmesine ragmen hala sol gögsü ödemli ve inmedi sisi.
Sag taraf süper olmus ama sol tarafdaki gögüs sis ve agriyor. Ablam agri kesici aliyor ama acaba beklemelimi yoksa Istanbul`a yaptirdigi hastaneyemi görünmesi lazim.
Bilgisi olan varsa, sevinirim...ablamn acisi benide cok üzüyor..

canım ablan kontrole felan gitmedimi hiç peki

Ameliyatindan sonra tabiki kontrollere gitti hatta iki haftaya yakin Türkiye`de kaldi, fakat ameliyat eden doktoru bu cok normal, biraz daha beklememiz lazim, sabirli olun, ilk haftalar sisme olur vs...vs... söylemis ama isin ilginc yani burada ameliyat olanlari okuyorum herkes hurraaa cok mutlu ve ameliyatlarindan 1 hafta bilemedin iki hafta sonra calismaya baslamislar veya normal hayatlarini devam etmisler.
Ablam zavallim nerdeyse 2 ay olacak gecmedi sol tarafindaki sislik ve agri.
Iltihami kapti? Anlamadimki?
Belkide ödemdir yani su toplamistir ve bu su akmasi lazim.
Belkide acaba doktor silikonlari dogru yerlestiremedimi???

canım almanyada yasadıgı ıcın gelmesı bıras zor olacaktır ama bu amelıyatlarda bı gogus dıgerıne gore daha agrılı olabılıyo..bende bu sekılde olmadı ama benden bı hafta sonraa amelıyat olan arkadasım yasadı ama bır ay ıcınde toparladı..bence ımkanın varsa amelıyatı yapan cerrahıyla bı gorussun..ıstanbulduysa bılındık bırıdır muhakkak ve almanyada ıngılterede kongrelerı yada toplantıları oluyo o araya denkgetırebılırsınde..yanı doktoru ararsınız almanyaya gelıyosa ordada bı gorusme ayarlayabılırsın eger gıtme ımkanın yoksa..

Cok tesekkürler gizeml. Bir ayda toparlanmasina cok sevindim arkadasinin ama ablaminki dedigim gibi bir ayi gecti hala sis sol gögsü.
Ikinci aya girdik, kadincagiz sabirli olmaya calisiyor ama nereye kadar?

Çok geçmiş olsun öncelikle. Herkesin iyileşme süreci farklı geçiyor tabi, benim de iki göğsüm aynı şekilde iyileşmedi, tek göğüs ucumda his yoktu ameliyattan çıktığımda ama 3-4 gün sonra hissetmeye başladım. Çok şükür benim iyileşmem çok kısa zaman aldı. Ablanda bunca zaman sonra hala ağrı sızı varsa bir komplikasyon oluşmuştur gibi düşündüm. Mutlaka doktoruyla iletişime geçmesi gerekir. Nihayetinde hiç sıkıntısız ameliyat olanların da arada kontrol ettirmesi gerekiyor bir aksilik olmasın diye. Umarım kısa zamanda toparlanır ablan.

Cok tesekkürler gizeml. Bir ayda toparlanmasina cok sevindim arkadasinin ama ablaminki dedigim gibi bir ayi gecti hala sis sol gögsü.
Ikinci aya girdik, kadincagiz sabirli olmaya calisiyor ama nereye kadar?

canım endişe etmesin ablan herkesin toparlanma süreci farklı oluyor ya hani bence ablanın bahsettiğin bir memesi daha geç iyileşiyor kısa zamanda iyi olur inşallaah çok geçmiş olsun.

Ya inanin ablama cok aciyorum, zaten karsiyim böyle seylere.
Ama oda canim ya, korkusundan kimseye birseyde söylemek istemiyor. Ama inanin beni cok rahatlattiniz, bu yazdiklarinizi yarin ablama söyleyecegim.
Ameliyati yapan doktoruna e-mail atmis, bakalim cevap ne gelecek.
Cok tesekkür ediyorum yorumlariniz icin.
Canim ya, bana diyorki, ben büyütmek degildi amacim, iki dogumdan sonra sarkmisti diyor, hem toparlamak hemde güzel formu olsun istedim.
Tamam anliyorum ama ona kiyamiyorum, Insallah bir daha ameliyat falan etmezler, yüregim dayanmaz bir daha...
Oda ben üzülmiyeyim diye birsey söylemek istemiyor bana.
Tekrar tesekkürler...

Aaayyyyyy inanmiyorum, dün aksam ameliyat yapan doktorun sag kolu olan doktorla telefonda görüstüm.
Genc doktor bey, ben konusunca eli ayagi tutuldu, cünkü az cok ben bu islerden anlarim, dishekimiyim, ne diyecegini sasirdi.
Yok efendim bu kadar cok ameliyatlar olmusda ilk defa ablamda böyle bir sonuc almislar.
Ablamin dokusu zormus.
Insallah, Masallah iyilesire bagladik. Yahu dedim Adnan hoca gibi konustunuz her lafinizda Insallah`a bagliyorsunuz, ama ben sizinle tip dilinde konusmak istiyorum.

Vallahi kizlar akliniz varsa mümkün oldukca böyle sacma ameliyatlar yapmayin, resmen ablami dracula gibi yarmislar, o dikisleri gördükce aglamak geliyor icimden ablama kiyamiyorum.

Neyse simdi ablama antibiyotik verecegim, ve ödemleri vücudundan alan bir bitkisel ilacda var onu verecegim. Bende o doktor beyin dedigi gibi Insallah masallah iyisecek artik.

Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum. Çok geçmiş olsun. Umarım ablan biran önce sağlığına kavuşur.. Ama ben açıkcası burda doktorda hata buluyorum. Yani ben de göğüs büyütme ameliyatı oldum ve hiçbir problem yaşamadım. Doktorum da asla "tamam hadi aldım paramı yallah" gibi bir yaklaşımda bulunmadı. Beni okadar çok kontrole çağırdı ki.. Benim de iki ay olacak nerdeyse. 5-6 kere kontrole gittim. Daha da gideceğim düzenli olarak. Tıpta dediğin gibi inşallahla maşallahla yürümez bu işler. Sonuçta bu sağlık. Ben ablan yerinde olsam napar eder bir doktora muayene olurdum. Şimdi biz ne desek boş çünkü. Allahkorusun sonra ilerde daha büyük sıkıntılar yaşamamak adına temkinli olmakta yarar var. Ablana şifalar diliyorum...

Cok tesekkür ederim canim, yorumun icin.
Aslinda o hastahanenin ve o doktorun ismini cok yazmak isterdim bari baskalari yanmasin diye ama kesin yasaktir diye yazamiyorum.
Birde Askeriyeden gelmimis peeehhh..

Canım benim sen moralini yükksek tut ki ablanı da o şekilde iyi motive et en kısa zamanda düzene girer umarım ya ben de çok kızdım doktoruna gerçekten..

Hayret birsey o kadar yorum okudum, herkesin ameliyati iyi gecmis ( Allah`a sükürler olsun ) zavalli ablaminda kötü gecince nedense doktora yüklenmemek elde degil.
Cünkü tam aksine ablamin daha kolay gecmesi lazimdi. kadin sisman degil, sadece sarkan gögüslerini ( iki dogum ) düzeltmek icin silikon taktirdi, oda fazla belli bile olmuyor yani silikonlari pek büyük degil.

Son durum su, ablam Istanbula gitti ve yarin sol gögsünden tekrar ameliyat olacakmis.
Insallah hersey iyi gider ve ablamda Insallah mutlu olur.
Oooffff ooofffff ben anlamiyorum, insan nasil güzel olayim diye bu kadar eziyet ceker....
Doktoru daha önce gecer gecer demisti, simdide niye daha erken gelmedin demis.

Konumu bitirmek istiyorum son durumu yazayim.
Ablam ikinci sefer sol gögsünde ameliyat oldu megersem kocaman kan toplanmis orda ve almislar.
Simdi cok daha iyi hissediyor kendisini ve gögsün formu sag gögsün aynisi.
Cevap yazan tüm arkadaslara tesekkürler.

Back
X