Ablamın korkak kocasının ablama hayatı zehir etmesi

Editinizi okudum. Korkaklık değil bu üşengeçlik. Uğraşmak istemiyor. Hayır demeyi de bilmiyor. Yoksa neden korksun?
Ev sahibi kadının oğlundan? Ya da başka akrabalarından? Her şeyden korkabilir. Çünkü diyorum ama abartıyorum sanıyorsunuz ama eniştem eve aslan dışarıya uysal bir kedicik.

Ben burada bir korku görmedim açıkçası, korku böyle bişey değildir. Ayrıca neden korkacak ki yani ev sahibine hayır dese ne olacak, evet dese ne olacak? dayak mı yiyecek? Bence enişteniz umursamaz sadece.

Ben burada bir korku görmedim açıkçası, korku böyle bişey değildir. Ayrıca neden korkacak ki yani ev sahibine hayır dese ne olacak, evet dese ne olacak? dayak mı yiyecek? Bence enişteniz umursamaz sadece.
Dayak yemez çünkü fiziksel olarak güçlü ama ev sahibinin oğluyla tartışma ihtimali bile onu geriyor. Çünkü vücudu yapılı olsa da karakteri korkak. Umursamaz değil aksine her şeyi deli gibi kafasına takar.

Anladım keşke psikolojik yardım alsa ne azından içindeki o duygudan kurtulur büyük ihtimalle küçükken kavga konusunda tramva yaşamıştır

"Eşim zaten düşüncemizi söylemiş, biz böyle karar verdik" dese bitecekmiş, herkes ne var bunda demiş de eminim kendi eşleri böyle kendilerini yok saysa, bu kadar hoşgörülü olmayacaklardı.

Ablam bir süre ayrı yaşamaya karar verdi arkadaşlar. Bir süre ayrı yaşadıktan sonra ya boşanacak ya da devam etme kararı alacak. Hakkında hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…