- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
Tobeler olsunBoyle seyin sakası bile igrenc
ya gercekten dogruysa napcami ne diyecegimi şasirdim.
Biri de çıkıp neden CiMER'e şikayet etmiyor ? Üyenin telefonu var, gereken neyse yapılır. Sürekli bir fake, sahte, ergen, troll modundasınız. Yahu sanki sizi görende Türkiye'de sapık yok, hayvanlara tecavüz edilmiyor sanacak. 600.000 üye var 600.000 ayrı karakter. tabi ki dönem dönem sahte profiller oluyor ama söylenmek yerine neden şikayet etmiyorsunuz ?
Bize diyorsunuz bir şeyler yap ! Ben kolluk kuvveti miyim? bende sizin yapacağınızı yapacağım gidip CİMER'e şikayet edeceğim. Tamam da sizin yapabileceğiniz bir şeyi neden sürekli ben yapayım ?
Gizli kamerada gördüklerine katlanması zor olur. Test yptirilirsa DHA iyi bence. kameradan izleyip Görünce travma olur cunkuBildiğim kadarıyla nekrofobilerde ve hayvanlarla ilişkiye girenlerde bir bakteri mi ne oluyormuş. Bu da bir hastalığa yok açıyor. Bir araştırın eğer belirti vermeden önce o bakteriyi tespit edebiliyorlarsa test yaptırın yoksa köpeği bulamayabilirsiniz kanıt için. Ve lütfen ama lütfen takip edin gerekirse eve gizli kamera falan taktırsın ablanız. İnşallah öyle bir şey yoktur ya off
Neeeablamla sohbet ederken bana derdinin oldugunu soyledi.nedir dedigimde kocasinin laf arasinda sen yokken köpekle cinsel iliskiye giriyorum demis.Ablam şok olmuş tabiki.başta şaka zannetmis ama ben dogru olabilecegini söyledim..ne yapmaliyiz? nasil kanitlayabiliriz?