ablamin kocasi kopekle cinsel iliskiye giriyormuş.

biz senin kopeklerle iliskiye girdigini dusunuyoruz o yuzden psikiyatriste getirdik mi diyecegiz?kabul etmezki

bu cok sapkin bir durum , bugun bunu yapanin yarin bir cocuga yalmayacagi ne malum

kopegi veterinere goturun cinsel taciz varmi diye baktirin

daha sonra psikiyatra gidin durumu anlatin o esiniz klinik bir vaka ise tedaviye baslar

eger klinik degilse konusarak halleder terapi ile

derhal cozum bulun , hayvandan sonra sira cocuklara gelie cunku ikiside derdini anlatamaz .
zorla nasil psikiyatriste goturecegiz kendi istemeden?
biz senin kopeklerle iliskiye girdigini dusunuyoruz o yuzden psikiyatriste getirdik mi diyecegiz?kabul etmezki

Benim içimde bu denli iğrençleşmiş bir insanı psikiyatristin düzeltebileceği ümidi olmazdı

Enişteniz gibi aşağılık adamlar var evet.
Ama bunu kalkıp karısına söyleyecek kadar gerizekalılar mıdır onu bilmiyorum.
Doğruluğunuza inanmıyorum. Bu başlığın bildirilmesi ihbar kabul edilip gerekli incelemeler yapılır mı onu da bilmiyorum, avukat arkadaşıma link atıp soracağım.

Bazı şeylerin trollü şakası olmaz. Eğer kanıtlamak istiyorsanız gider emniyete suç duyurusu yaparsınız. Enişteniz sokak köpeklerine tecavüz eden insan diyemeyeceğim bir mahlukat ise gerekirse bölgedeki kameralar incelenir.

E adam zaten itiraf etmiş. Neden "biz böyle düşünüyoruz" diyesiniz?
Aklınızca dalga mı geçiyorsunuz bizimle?
Umarım fake konudur.
Fake değilse enişteniz hakkında, fake ise sizin hakkınızda işlem başlatılmalı.

Konuyu bi de cinsellik bölümüne açmış nesi cinsellik bu konunun yahu bu hayvana tecavüz ve sapık koca konusu. Troll müsün nesin ne alaka durduk yere adam bunu karısına anlatacak, böyle bir pisliği gizli yaşar adam yaşarsa, bunun şakası olmaz. Sapık enişte şakası mı yapıyorsun sen aklınca?

Mune Mune K Kazen müdürüm bu konuyla ilgilenir misiniz? Yalansa bu yalanı yazan kişi de iğrenç fantezileri yüzünden utandırılmalı.

Konuyu bi de cinsellik bölümüne açmış nesi cinsellik bu konunun yahu bu hayvana tecavüz ve sapık koca konusu. Troll müsün nesin ne alaka durduk yere adam bunu karısına anlatacak, böyle bir pisliği gizli yaşar adam yaşarsa, bunun şakası olmaz. Sapık enişte şakası mı yapıyorsun sen aklınca?

Mune Mune K Kazen müdürüm bu konuyla ilgilenir misiniz? Yalansa bu yalanı yazan kişi de iğrenç fantezileri yüzünden utandırılmalı.

CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi en doğru adres ...

Nedense inanasım gelmedi🤷‍♀️
Konu gerçek ise adam zaten itiraf etmiş direkt boşanma sebebi.
Neyi düşünüyorsunuz?

oncelikle kopegi veterinere goturup , ic organlari yada mahatinda problem varmi baktirilmali

varsa derhal bu hayvana tecavuz edilmis ya tedavi olursun denilmeli

sessiz bir canliya tecavuz edebilen , yarina coluga cocugada eder cunku bu bir psikolojik sapkinliktir

tedavi olmazsa artar duzeyi tum psikolojik rahatsizlar boyle gitgide artar .

Allahım sabır ver. Böyle bir şeyi nasıl itiraf edebilmiş hadi onu geçtim köpeğe hallenecek kadar nasıl bi yokluktaymış. Şaka mı bu şaka falan herhalde? İnanmıyorum çünkü sizin sülalede var bi gariplik. Sen de kartonla yapmışsın. Trollsün herhalde haydar abi.

ablamla sohbet ederken bana derdinin oldugunu soyledi.nedir dedigimde kocasinin laf arasinda sen yokken köpekle cinsel iliskiye giriyorum demis.Ablam şok olmuş tabiki.başta şaka zannetmis ama ben dogru olabilecegini söyledim..ne yapmaliyiz? nasil kanitlayabiliriz?
Tövbe estağfirullah estağfirullah aman yarabbi 😱

Allahım sabır ver. Böyle bir şeyi nasıl itiraf edebilmiş hadi onu geçtim köpeğe hallenecek kadar nasıl bi yokluktaymış. Şaka mı bu şaka falan herhalde? İnanmıyorum çünkü sizin sülalede var bi gariplik. Sen de kartonla yapmışsın. Trollsün herhalde haydar abi.
bunun şakasını bile yapabilecek biriyse bile normal değil, trollüğü yapılacak başka konu mu kalmadı.

Allah'ın cezası pis herif:sinirli: ablanızın boşanması iyi olur. Böyle biriyle aynı evde yaşanmaz. Ablanızın Allah yardımcısı olsun. Ben olsam yüzüne baktıkça midem bulanırdı.:KK20::KK11::kızgın:

X