Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zorla nasil psikiyatriste goturecegiz kendi istemeden?bu cok sapkin bir durum , bugun bunu yapanin yarin bir cocuga yalmayacagi ne malum
kopegi veterinere goturun cinsel taciz varmi diye baktirin
daha sonra psikiyatra gidin durumu anlatin o esiniz klinik bir vaka ise tedaviye baslar
eger klinik degilse konusarak halleder terapi ile
derhal cozum bulun , hayvandan sonra sira cocuklara gelie cunku ikiside derdini anlatamaz .
Benim içimde bu denli iğrençleşmiş bir insanı psikiyatristin düzeltebileceği ümidi olmazdıbiz senin kopeklerle iliskiye girdigini dusunuyoruz o yuzden psikiyatriste getirdik mi diyecegiz?kabul etmezki
Boşanabilir hakime iliskiyle ilgili sapkınlikları var dediginde bosarlar merak etmeyin tabi avukat daha iyi bilir bir avukatla görüşünbenim basima gelse boşanirdimda.kanitlayamadiktan sonra ne diyip boşancak?
zorla nasil psikiyatriste goturecegiz kendi istemeden?
biz senin kopeklerle iliskiye girdigini dusunuyoruz o yuzden psikiyatriste getirdik mi diyecegiz?kabul etmezki
Konuyu bi de cinsellik bölümüne açmış nesi cinsellik bu konunun yahu bu hayvana tecavüz ve sapık koca konusu. Troll müsün nesin ne alaka durduk yere adam bunu karısına anlatacak, böyle bir pisliği gizli yaşar adam yaşarsa, bunun şakası olmaz. Sapık enişte şakası mı yapıyorsun sen aklınca?
Mune K Kazen müdürüm bu konuyla ilgilenir misiniz? Yalansa bu yalanı yazan kişi de iğrenç fantezileri yüzünden utandırılmalı.
oncelikle kopegi veterinere goturup , ic organlari yada mahatinda problem varmi baktirilmalizorla nasil psikiyatriste goturecegiz kendi istemeden?
biz senin kopeklerle iliskiye girdigini dusunuyoruz o yuzden psikiyatriste getirdik mi diyecegiz?kabul etmezki
Yorum yaparsam ban yerim ...İyy midem ağzımda
Yapmaaaaaa Mahpustan daha yeni çıktınYorum yaparsam ban yerim ...
Tövbe estağfirullah estağfirullah aman yarabbiablamla sohbet ederken bana derdinin oldugunu soyledi.nedir dedigimde kocasinin laf arasinda sen yokken köpekle cinsel iliskiye giriyorum demis.Ablam şok olmuş tabiki.başta şaka zannetmis ama ben dogru olabilecegini söyledim..ne yapmaliyiz? nasil kanitlayabiliriz?
bunun şakasını bile yapabilecek biriyse bile normal değil, trollüğü yapılacak başka konu mu kalmadı.Allahım sabır ver. Böyle bir şeyi nasıl itiraf edebilmiş hadi onu geçtim köpeğe hallenecek kadar nasıl bi yokluktaymış. Şaka mı bu şaka falan herhalde? İnanmıyorum çünkü sizin sülalede var bi gariplik. Sen de kartonla yapmışsın. Trollsün herhalde haydar abi.