Ya nasil anlatacagimi bilmiyorum. Ya biz dört kardesiz benim iki ablam ve bir de erkek kardesim var. Benim sorunum en büyük ablam. ya gercekten ondan o kadar nefret ediyorum ki. Aslinda ablam boylu poslu güzel bir kiz ama o kadar bencil ki... Bilmiyorum neden ama sürekli benimle ve öteki ablamla yaris icinde, bizi kirar, baskalarinin önünde kücük düsürür, tartistigimiz zaman hep o haklidir biz haksiz, hepimizin (annem babam dahil) kalbini kirar ve bütün dünya onun etrafinda döner. bütün öz güvenimi aldi yaaa.
Neyse ben en bastan anlatayim. Dedigim gibi en büyügümüz o. Bu yüzden ona cok deger veriliyor ve cok simartildi. Herkes onunla ilgileniyordu. ama biz dogduktan sonra isler degisti tabii.
Kücükken bile öteki ablami kiskirtip beni aglatiyordu ben ise hep büyünce daha iyi anlasiriz diyordum. Ne kadar salakmissim!!!!! Hep beni ve öteki ablami ezdi. ardeslerim ve ben ondan o kadar nefret ediyoruz ki..... Ama annem hep onun arkasinda hep onu destekliyor. Biz ona karsi birsey degincede hep diyor ki "yeter ablanizi yiyip bitirdiniz" ama onun bize ettiklerini hic görmüyor.
Mesela evin her yerinde onun esyalari var ve hala yerim yok deyip duruyor. Hadi esyalari olsun ama insan misafir gelince onlari bir toplar. Misafir gelicek esyalari heryerde, topluyoruz gelip bize catiyor. Niye esyalarima dokundunuz diye bagrip cagriyor. Ee toplamasak misafire ayip hem kücük cocuklar geliyor.... Zaten ne zaman misafir gelsin hemen isten kacar iste sunu yapmam gerekiyor buraya gitmeliyim deyip kaciyor, yapsa yapsa ancak mutfaga girip sebze kesiyor... ama misafir gelincede sanki kendi misafirmis gibi oturup bize emirler verip duruyor... hep kendeinden bahsediyor.
Annem ise hep onu övüyor bizim yardimlarimizi görmüyor...
Zaten ne zaman onunla kavga etsek, o 10 sene önce yaptigim hatalari yüzüme carpiyor veya bel asagi vuruyor. Annem ile babam ise hep bana glir tamam münakasa yok sus derler. Bir kere ona gidip demezler. Ben ise tabii ki babami dinliyorum. niye mi? babamin tansiyonu var. cikmasini istemedigim icin. bir kere yine kavga etmistik daha dogrusu O bagrip cagirip durmustu babamin tansiyonu cikti ve hastanelik oldu . Bir de o utanmadan ne diyor biliyormusunuz?? Ben birsey yapmadim: Zaten ne zaman sus babamin tansiyonu cikacak desek "o da sinir olamsin diyor". Bakin babasini ne kadar sayiyor. Bir kere denize gittik sadece o babam ve ben. Babam denizdeydi ve birden dengesini kaybetti. Öyle olunca kafasi suyun altina girdi ve ayagi altindaki kum kaydigi icin kafasini sudan cikaramadi. Be onu öyle görünce hemen denize girip kolunu tutup onu sudan cikarmaya calistim. ablama gel yardim et diyorum o ne yapiyor biliyormusunuz? Gidip ilk önce kendi fotograf makinesini 30 metre ileride olan haluya koyip sonra gelip bize yardima kalkisiyor. Ben o sirada babami sudan zar zor cikardim. Ona da geldiginde bagirdim. Iste bir fotograf aleti senin babandan degerlimi diye o ise ya ben ona para verdim diyor utanmadan. O gece hic uyumadim hep babami düsünüp agladim gizlice. Babam yan odada yatiyordu sesimi duymasin diye sessiz sessiz agladim. Zaten onun esyalari cok degerlidir... O bizimkini kullanr eskitir biz onunkine doununca iste niye dokundunuz deyip durur. Bunun bir laptopu vardi. Bu bir haftaligina tatile gitti. Yemin ederim hic birimiz laptopuna dokunmadik. Geri geldi laptopunu aciyor ama görüntü yok. Bu basliyor bagirmaya iste bozdunuz da kirdiniz, bir daha hic birseyimi burda birakmicam deyip duruyor. Biz ise vallahi biz hic bir seye dokunmadik diyoruz. Gitti ne kadar tanidigimiz varsa onlara anlatti iste onlar benim laptopumu bozdu diye.
Bu arada laptopunu da servise vermisti. Servisteki adam da dedi ki blirli bir süreden sonra kendiliginden böyle oluyor. Yani biz sucsuzduk!!! Bize atti sucu.
Bir kere de bir dügüne gittik. Hava cok sogutu ben de onun salini taktim.