- 24 Aralık 2019
- 24
- 4
- 26
- Konu Sahibi Berna374374
'Ben 21yasinda bir kizim' Ablam iri ve kilolu olduğu için şiddet görüyorum annemin gücü yetmiyor evde bana gücü yettiği için her yeri pis bırakıyor sürekli annemi borca sokuyor biz temizlemek zorunda kalıyoruz eve erkek getiriyor sürekli yemek yiyip etrafı mahvedip gezmeye gidiyorlar sifonu bile çekmekden aciz annem hep borç çekmek zorunda kalıyor onun harcamaları yüzünden evde en büyük oda ona ait herşeyin en pahalısıni o kullanıyor yaşı 25 evden gitmiyor pislik gibi davrandığı için kimseyle evlenip gitmiyorda evden okulunu uzatıp duruyor hiçbir türlü kurtulamiyoruz anneme evdekilere etmediği hakaret yok annem evden kovuyor gitmiyor akrabaları arayıp annemi rezil ediyor hayatimi kabusa çeviriyor herşeyi düzene koyuyoruz onun yüzünden yine bizim işkence çekmemiz iş yapmamizdan zevk alıyor resmen okulum daha bitmedi işe başlayıp ayrı eve de çıkamıyorum böyle bişey yaşayan var mı böyle ablasi kardeşi olan dayanamıyorum artik
+Sağolun kızlar ilginiz için inşallah okulumu bitirip annemide alıp gitmeyi düşünüyorum babamda böyleydi döverdi bizi annem boşandı şimdide ablamdan çekiyoruz
+Sağolun kızlar ilginiz için inşallah okulumu bitirip annemide alıp gitmeyi düşünüyorum babamda böyleydi döverdi bizi annem boşandı şimdide ablamdan çekiyoruz
Son düzenleme: