Ablama Ne Hediye Almalıyım?

metogirl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
12
1
16
İzmir
Merhaba, benim acil yardıma ihtiyacım var ! :( 4 gün sonra ablamın doğumgünü ve kendisi Haziran'da evleniyor. O yüzden evle ilgili hediye almak istiyorum. Hem okul hem iş olduğundan çarşı pazar gezip dolaşamıyorum, internet sitelerinden (markafoni, morhipo vs.) bakındım ama bulamıyorum bir şey. Eksiği yok gibi gibi. Ne alabilirim bi fikir verebilir misiniz ? :(

Güzel bir tablo olabilir, evlerine asıp baktıkça seni hatırlarlar
Ve ya birçok çeyiz ürünü

Ancak internetten sipariş vereceksen biraz geç kalmadın mı ? Son 4 gün ve henüz fikir bile yok
Umarım kargo doğum gününden önce gelir :26:

Interrnetten pek yetismez gibi geldi, ama ben Turkiyeye gittigimde Pasabahce'de cok sirin ve sik seyler gormustum,yakinlarinizda varsa oraya bir bakin derim.

Son düzenleme:
Güzel bir tablo olabilir, evlerine asıp baktıkça seni hatırlarlar
Ve ya birçok çeyiz ürünü

Ancak internetten sipariş vereceksen biraz geç kalmadın mı ? Son 4 gün ve henüz fikir bile yok
Umarım kargo doğum gününden önce gelir :26:

Evet biraz geç kaldım bazıları ertesi gün teslim bazıları 10 gün :/

tablo diyeceğim ama rısklı çunku herkesın zevkı ayrı. Dvd aldılar mı? almadılarsa guzel bır hedıye olabılır

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum evle ilgili duvar saati alabilirsiniz ,tencere seti,kahvaltı takımı,yemek takımı,güzel bir halı,salon için şamdan,fotoğraflarını koymak için güzel bir çerçeve,nevresim takımı,bornoz takımı cezve ve çaydanlık seti alabilirsiniz.

bana dvd hedıye geldı de ordan aklıma geldı:34: çok ışe yarar bır hedıye benıde cok mutlu ettı

Bence güzel bir fotoğraf albümü almalısın..Düğün fotoğrafları albümün içini güzel anılarla süsleyecektir, hem de karelerin ölümsüzlüğü albüme de güzellik katacaktır :)))

benim kardeşimde bana ev hediyesi olarak kingin elektrikli çay makinesini almıştı, çaydanlık kullanmayı beceremedim bir iki kerede dibini yakmıştım, kardeşim sağolsun bunu alınca kolaylık oldu demliğinin içinde süzgeç tarzı birşey var temizlemeside kolay oluyor, almadılarsa tavsiye ederim ben memnunum birsürü markanın vardır zaten benimki king 120lira falandı, altı çelik ketıl üstü normal çelik çaydanlık plastik sevmediğim için bundan aldı.

Son düzenleme:
Evlerine eniştenle ablanın resimleri olan bir saat yaptır.Çok güzel olur.Eşimle ikimize yaptırmıştım çok seviyorum.senin düşünmen daha da güzel olur....

Back