Ablama karşı duygularım sizce kıskançlık mı soğukluk mu lütfen akıl verir misiniz?

Herkesin kaderi yolu farklıdır , bunun için ablaya kin tutulur mu ? Diğer ablan da içine kapanik biri olabilir di çok saçma düşünceler içindesin hayatına ve işine bak. Ablana üzülebilirsin ama diğerine kinlenmek nedir ? Resmen kıskanclık bu!

Yani hapse girecek adamın karakteri önceden bellidir . Her hapse düşen kötüdür demiyorum tabi de bu adam suç işlemeye yatkın biridir zaten . Ablaniz onu eş olarak seçti diye diğer ablanizin suçu ne ? Siz bu ablanizla kala kala bence etrafı suçlu görmeye başlamışsınız.

Diğer ablaniz önce kendini düşünerek en güzelini yapıyor . Benim merak ettiğim şu boşanan ablaniz en büyük mü genellikle en büyüğe çok yüklenilir.

Kişiler ailelerini seçemiyorlar ancak eşlerini seçebiliyorlar. Ben artık birşeylerin suçlusunun başkaları olarak görülmesini kabul etmiyorum. Hepimiz kendi tercihlerimizi yapıyoruz belirli bir yaştan sonra. Aynı evde büyüyen bir ablanız kendine değer veren birini seçmiş diğeri değer vermeyen birini. Olan olmuş peki eşi hapiste olup durumu kötü olan ablanız boşandı mı?

bir ablanızın kötü tercihler yapması neden iyi niyet oluyor? Göz göre göre suça meyilli adamla evlen sonra mağdurum de.
Ayrıca herkese fedakarlık yapmak, haddinden fazla verici olmak da iyilik değil enayiliktir.
Elbette herkes önce kendini sevecek kendine değer verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…