Ablam kizima kendi cocuguymus gibi davrniyo

Öncelikle Türkçeyi doğru kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Teyze oldunuz mu hiç bilmiyorum.
Bende teyzeyim ablamin çocuğunu canımdan çok seviyorum. Onunla ilgileniyorum uyutuyorum yemeğini veriyorum. Doğal olarak cocuk sevgi görünce teyzeye duskun oluyor annesi kadar olmasa da.
Burda bi problem görmüyorum ben ablam dışarı çıkmak istediğinde rahat rahat bana bırakıp çıkıyor ağlayıp anneye yapışmıyor.
Ablam hep teşekkür eder bana keza eniştem de öyle. Çok ilgilendin hakkın çoktur bizde derler.
Kusura bakmayın ama ben sizinkini biraz nankorluk olarak gördüm. Teyze o tabiki sevecek ilgilenecek. Cikolataymis uyarın vermiyoruz yasak deyin bu kadar zor mu. Bu kadar büyütmenize çocuğunuzu kendi çocuğu gibi seven ablanizı kirmaniza gerek var mı gerçekten.

Sizinle karsilastigima memnun oldum sadece ben mi böyleyim gibi düşünmekten cok da yorgunum acikcasi.. O anlatsin ben dinleyeyim ,ben anlatayim o dinlesin ,kiz kardes degil mi sonucta ama nerdeeee.. Cok farkliyiz cok...

Konu sahibinin derdine özendik sanirim ondan yazmiyor..Empati kuramaz çünkü hep destek gördüğü icin aksini bilemiyor.Ona da hak vermek lazim.
Bu kadar desteği hakeden fakat göremeyen milyonlarca kadın ya da adam vardır. Çikılata ile kandırmasan teyzesi dese geçecek halbuki.. Şöyle şımarık olamadık ki..

Bu kadar desteği hakeden fakat göremeyen milyonlarca kadın ya da adam vardır. Çikılata ile kandırmasan teyzesi dese geçecek halbuki.. Şöyle şımarık olamadık ki..
Şimartan olmayinca simarik olunmuyor maalesef..Kendi basinin caresine bakmayi öğreniyorsun. Konu sahibi ikinci cocugu yapmaya korkuyorum ben hastanedeyken cocuguma daha cok benimserlerse tarzi bir sey yazmis .Asıl o cümle beni cok üzdü...Demiyor ki ; ben doguma gidince cocuguma kim bakacak? Millet sansli napalim...Kader..

Ablaniz dan evvel yazı kurallarına uysaniz..

İnsanları memnun etmek çok zor

Düşünceleriniz çok yanlış bence benimde kız kardeşim kızımın gözünün içine bakıyor ne dese alır yapar eder hic kiskanmadim bu şekilde de düşünmedim birgün bana bişey olursa annesi gibi koruyup kollayacak biri var diye gözüm arkada gitmez gorumcelerim de aynı çok şükür iyiki varlar istemediginiz birşey varsa açıkça söyleyin çikolata konusu mesela kardeşim benim illaki alır halalari alır ben bir kaç kez söyledim onun yerine süt alın diye şimdi hem süt hem çikolata alıyorlar :))) ama olsun hergun beraber değiller haftada bir iki haftada bir ayda bir bişey olmaz bnce farklı taraftan bakın çok şükür diyin. Halası teyzesi gelince hep onlarla uyumak ister mesela kızım gece uyanınca anne diye bana koşar kim ne kadar severse sevsin annenin yerini dolduramaz korkmayın düşünce ağlarken bile anne diye ağlıyorlar teyze hala diye değil

Bu yazim hatalarinin bile bile yapildigini dusunuyorum ve konununda gercek olmadigini dusunuyorum. Caniniz dikkat cekmek istemis herhalde

Millet burda destek olmayan annesni ablasini kardesini yeriyor. Keske bir abl olsaydida evladima gozu gibi baksaydi. Ne kadar guzel birsye bu ua. Evladi yok sevmis benimsemis arti sizin caninizfan kaninizdan ablaniz. Nenolacak ne olabilir. Benim amcamin kizi var 2 yasinda daha. Tum elbiselerini ben almisimdir sac fircasi ilk dis fircasi tum tokalar. Tum park malzemeleri kay kay salincak hersey ama hersey. Gormedigim gun hasta oluyorum. Anneside rahat nefes aliyor uyuyor bakimlarini yapiyo evi temizliyor.cocuk hep bizde. Ne olacak yani anne yarisida teyzedir.bbenim yengem cocugunun bu kadar sevilmesinden mutlu bile yani

çikolata konusu dışında "anneyim ya ben anneyim" diye yakınacağınız hiçbir şey göremedim. o konu da konuşulup halledilecek bir şey. ne güzel kendi canı gibi ilgileniyor, seviyor. doğum gününde akülü araba alması vs nasıl kötü olabilir? ben tek çocuğum. keşke böyle bir ablam olsa da, çocuğum olduğunda benim kadar sevebilecek, benim almayı düşündüğüm bir şeyi maddiyatına bakmadan alabilecek olsa. saçma sapan tavırlara giriyorsunuz. merak etmeyin çocuğunuz annesinin kim olduğunun farkındadır.

Böyle abla baş tacı.. Çikolata mevzusu da çözülmeyecek şey değil. Akülü araba olayına da anırdım burda kusura bakmayın. Gayet Teyze ve Dayıların alabileceği bir hediye.. Normal yani.. Abartıyorsunuz.

Cocugum cok seviliyor cok ilgi goruyor diye uzulen bi anne gormekte cok tuhafima gitti hani cikolatanin fazlasi zarar bunun icin dert yansaniz anlarimda oteki seyler bence sizin normal olmadiginizi gosterir teyzesi akulu motor mu alacakmis sizde baska ihtiyacını karsilayin bune korku bune hazımsızlık anlayamadim

Çocuğunu ablasından kıskananı da gördük şükür. Benim kardeşlerimde böyle benim çocuklarım çok şanslı bence bu konuda. Sen de böyle düşün kalbini karartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…