Ablam kizima kendi cocuguymus gibi davrniyo

Yaaa garip geldi bana düşüncelerin geçen kızımın doğum günü vardı kardeşim aradı onlarda onun yaptığı hazırlıkla kutladık ailenin yanında olması iyi bence ....kimse çikolata vermem ben demesin markette görüyoruz ağlayınca alınıyor ki günümüzde hiç bir ürün yüzde yüz sağlıklı diyemeyiz

Son düzenleme:
gülen gözler filminde söylüyor Allah rahmet eylesin bulursam aticam sana
Aa evett simdi hatirladim Dogru ,çünkü sinsiler plan yaparak ,strateji yürüterek evlilik yapip kişisel cikarlarina göre evleniyorlar onu demistir.Devirler hic degismiyor demek ki..Tekrar Allah rahmet eylesin

Ne güzel olur yigenine değer veren sevgisini her türlü gösteren eli açık bir ablanız var benimkisi bir kuruşun hesabını yapar bende bazen sırf bu yüzden görüşmek istemiyorum

Türkçe'yi neden bu kadar kötü kullanıyorsunuz Okurken çok zorlandım.
Baya kıskanmışsınız ablanızı. Çocuğunuzun onu sizden daha çok sevdiğini düşünüyorsunuz. Teyzesini elbet çok seviyordur ama emin olun sizin yerinizi tutmaz. Çocuğunuz zaten sürekli sizinle birlikte, evinde. Farklı bir alan, sevildiği kişilerle olmak, muhtemelen isteklerinin çoğunun yapılması da onu teyzesine çekiyor.
Çikolata konusunda uyarın ama onun dışında teyzesiyle de zaman geçirsin ne var bunda? Her gün gitmesin, eve dönerken çok zorlanıyor derseniz de o konuyu da konuşun haftada 2-3 kez gitsin oraya. Bu size de mutluluk vermesi gerekiyor bana kalırsa. Hem ileride de çok yardımı olur. Çalışmaya başlarsanız, ikinci çocukta çok zorlanırsanız her daim teyzesinin yardımcı olacağını bilmek insana güven ve mutluluk verir.
Benim teyzemin kızının 2 oğlu var. Biri otizmli ve kuzenim çok zorlandığı için 5 yaşındaki küçüğe genelde biz bakarız. Hafta sonları full bizdedir. O kadar mutlu oluyoruz ki hepimiz, hem kuzenim hem de o 5 yaşındaki çocuk hem de biz. Çok garip geldi o yüzden sizin bu kıskançlığınız. Ablanız anladığım kadarıyla bekar, çocuğu yok. Bu yüzden de daha çok üstüne düşüyordur. Çocuk sevgisini tamamen yeğenine veriyor.

Aynen ya ben de ameliyat olacaktım bebegimide nerdeyse yanımda hastaneye götürecektir bir kardeşim sinavim var bakamam dedim ablam kızımın dersi var dedi o gün bende ailem var ama kötü günde yanında olacak bir insan yok diye ağladım. Ameliyat tarihimizde onların işlerine göre ayarlamadim diyede sitem ettiler. Sizin abla her eve lazım. Konu sahibinin yaptığı nankörlükten başka birşey degil

Benim hep öyle alistim artik..... Aramızda zerre kötü bir oluşum da yok inanin.Ben ne kadar mefhametli ne kadar arayan soran,ne kadar ince davranan ,değer veren olsam da karsi taraf farkli olunca hic bir anlami kalmiyor bunlarin..Hem öz kardeş hem aşiri farkli karakterleriz..Tek çocuklar üzülmesin bunlari okuyunca diye yaziyorum.Hic farkim yok çünkü tek çocuktan..

Yani nasıl bu kadar her harfi karıştırarak yazabildiniz anlayamadım. Zira özel bir çaba sarf etseniz bu kadar olur.
Bence rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok.
Teyze anne yarısıdır.
Sadece aşırı gördüğünüz şeyleri ablanızı incitmeden söyleseniz yeterli olur.

Birkaç sinir koyulabilir onun dışında niye bu kadar zorunuza gitti ki ablanizin bebeğe sevgisi benim annemde aynı öyle sever çocuğumu daha mutlu bile olurum elimden kapıp gidecek halleri yok akülü arabayı o alıyorsa sizde başka ihtiyacını alın . Abur cubur vermeyin televizyon baktirmayin falan deyin onun dışında sevmeleri sahiplenmeleri çok hoş

Bence ikinci çocuktan önce yazı konusunda dilimizle ilgili eğitim almayı düşünün.
Belki başka uyruktansınızdır, bilemiyorum. Başka türlü düşünmek istemiyorum, insan ana dilini bu kadar kötü kullanamaz çünkü.
Ana diliniz Türkçe ise bu daha kötü.
Fikrine danışacağınız insanlara biraz saygınız olsun lütfen. Bu görüntü kirliliğini kimse anlamaya çalışmak zorunda değil.
Ben bu kadar yazım yanlışı yapsam, en olmadı klavye otomatik düzeltir beş kelimeden üçünü.
Birçok imla ve yazım kuralını ilkokulda öğretiyorlar yahu, etmeyin.

Alın bendende o kadar herseferinde çağırırım içli dışlı olalım diye elimden geldiğince her konuda maddi manevi fedakarlık yaparım ama aynı karşılığı görmeyince insan kendini gerçekten cokk kötü hissediyor böyle canciger kuzu sarması kardeşlere hep imrenmisimdir

Aynı şeyleri dusunuyorm bende yegenlerim için cnaimi veririm ki benim çocuğum var ama birşey alırken onlarında dusunur alirim ne güzel bişey ki doğum gününde akülü araba alıyor sizde baska bişey alın bu kdr kıskanç olmayın ya kalbinizi azicik temiz bırakın esinizde sizden etkilenir asıl sizin demeniz lazm ne güzel iyiki böyle bir ablam var Allah razı olsun çikolata konusuna gelince de ben çocuğumu okdr doğal buyutmeye çalıştım ama kreşe verdm ara öğünleri hep çubuk kraker kek vs ee ne oldu napabilirim kresini çok sevyr ablaniza rica edin süt alsn meyve alsn

Son düzenleme:
Bence abartiyorsunuz.
Fesatlanmissiniz kusura bakmayın...
Benimde yeğenim var, kızlarım olunca resmen bana kustu.. o kadar düşkün.
Yeğenime hediyeler alırım, severim.
Kendi cocuklarimdan ayırmam...
Teyzelik böyle birşey çünkü
Madem çikolata vermesini istemiyorsunuz, söyleyin. Boşu boşuna kuruntu yapmayın...

Niye gokturk alfabesiyle yaziyorsunuz yahu

Öncelikle yazınızdaki kelime hatalarını düzeltin. Açtığınız konulara sonradan düzeltme yapabiliyorsunuz.

Çocuğunuza müdahale hakkı sadece sizin. Ailenize gitme sıklığınızı azaltın. Ablanız maşallah düşmanınız gibi. Çocuğunuza da orada istediğini yapsan da bu evde sizin kurallarınızın geçerli olduğunu öğretin. Gelecek yıl da anaokuluna başlatın. Böylece kontrol size geçer. Emri vakilere izin vermeyin. Bir defa kavga edersiniz herkes haddini öğrenir. Öğrenmezlerse görüşmeye ara verin bir süre. Sessiz kalarak çözemezsiniz bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…