Ablam kizima kendi cocuguymus gibi davrniyo

Abim oğlumu çok severdi benden bile daha koruyucu daha özenli bakardı oğluma düşünün gözüm kapalı emanet ederdim işteyken bakardı iki gün görmese ben özledim almaya geliyorum derdi alırdı vakit geçirirlerdi öyle mutlu olurdumki. Aralarındaki iletişim bana güven verirdi oğlumun dayanacağı dağ gibi dayısı var derdim. Ne oldu biliyo musun? Abimi geçtiğimiz şubatta kaybettik. Kimsesiz kalmış gibi hissediyorum öyle büyük boşluk ki. Konuya çok üzüldüm Allah kıymet bilenlere çıkarsın yollarımızı…

Ben halayım. Yeğenimi aynen bu yazdığınız şekilde sevip bağrımıza bastık. Hediye seçerken hiç anne babasına sormadık. Yeri geldi çok pahalı hediyelerle şımarttık sizin dediğini gibi. Çok sevdik diye arsız olmadı, yüzsüz olmadı. Büyüyor ve en çok anne babasını kardeşini seviyor. Bizler yine hala amca va olarak çok üstüne titriyoruz. Canımızı veririz. Ama gelinimizden dahi şu tavrı görmedik sağolsun.
Çocuk bi tek çekirdek ailenin değil ki, tamam onun iyiliği için çikolata vs rüşvet alışmasa çok iyi olur ama daha üç yaşında bebe sayılır o. Büyüdükçe kurallarınıza alışır. Ne güzel başınız sıkışınca,2. Bebe için zorluğunuz olduğunda size destek olacak bir ablanız var. Keşke onun da evladı olsaydı. Ama teyze hala anne yarısı.
Bi de gerçekten o kadar yazım hatası yapmayı nasıl becerebildiniz?

Ne güzel evladınızı sizin gibi canı gönülden seven biri var. Benim oğlumu da babaannesi ile amcası böyle severdi benim hoşuma giderdi. Bikaç kere çikolata şeker verdiler ben konuştum çikolata alacagınıza meyve veya kuruyemiş alırsanız onun sağlığı için de daha iyi olur diye bidaha çikolata vermediler bence gereksiz endişe ediyorsunuz çocuk başkalarına alışsa bile anne babasının yeri herzaman farklıdır.

böyle bir yazı stilii? korkunçsunuz. birazcık kitap falan okusanız hiç mi okula gitmedinizde böyle kaldınız.

konuya gelirsek net olun biraz. rahatsız olan insan mesafe koyar gitmez

derdinizi anlatıp ne yapıp ne yapmamaları gerektiğini söyleyip çizginizi net çekmeniz lazım

Ablasının 49 yaşında olduğunu nereden anladınız ben o bilgiyi kaçırmışım

Siz çalışıyor musunuz ondan mı aileniz bakıyor çocuğa. Aslında ablanızın bakması çok iyi bir şey çoğu teyzeler sevmiyor bile yeğenlerini. Ama eğer çalışmıyorsanız kendiniz bakin. Veya oyun okulları var kreş gibi oraya verin çocuğu. Günde 1 saatte olsa götürün sonra bahaneniz hazır olur yoruldu dersiniz yoruldum dersiniz. Çikolata olayı can sıkıcı evet siz yedirmiyorsaniz bir önlem alın alerjisi çıktı diyin mesela. Ben dile vuramaz böyle bir durumu onun için size de bahaneler bulmaya yardım ermek istedim

Şabanın bi filminde dediği gibi ne diyo bu:)))

ablanizin sizin cocugunuzu bu kadar sevmesi ilgilenmesi cok guzel. niye rahatsiz oldunuz bizimkilerde ararlar goruntulu ilgilenirler vs. ben cok sevinirim teyzeleri cok ilgili diye.

ayyy keske sonunu boyle okumasaydim cok ama cok uzuldum basin sagolsun. bencede konu sahibinin sevinmesi gerek ne guzel ya cok seviyor yegenini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…