- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Hahaha bende çocuğum derdim yiğenime ❤
Keşke uzun yazdığınızı düşündüğünüz kadar karmançorman yazmamayı da düşünseydiniz..Uzun yazdim kusra bakamyin
Ablasının 49 yaşında olduğunu nereden anladınız ben o bilgiyi kaçırmışımAblan 49 yaşında olduğu için , artık anne olamayacagi için senin cocugunla sıkı bir bağ kurmak istemiş olabilir. Çocuğu yok ama bir ömür yalnız olmayacak,yeğeni onu ziyaret edip halini hatrini soracak gibi bir hayali olmuş olabilir.
Bence kalbinizi karartmayin. Akülü araba alacakmış. Ne güzel iste..az para mı akülü araba,siz de ona vereceğiniz para ile haftasonu çocuklara uygun yere tatiline götürün mesela, anı yaratın çocuğa. Ya da at binme-buz pateni kursuna falan yollayın.
Çikolata vs konusunda katı bir dille uyarın ama çocukla bağ kurmasina bence engel olmayın. Bugün değilse de yarın işinize gelir. Ödev zamanı destek olur ,en basiti. Ya da dersane-universite zamanı maddi destek sağlar...bir ömür yükünüzü hafifletir.
Benim akrabalarında da bir ailede sadece bir kardeş evlenip bebek sahibi oldu. Ama çocuk tüm ailenin gibi bir şey. Bekar kardeşler her yaz tatile götürür, veli toplantısına girer,her naziyla ilgilenir.
Siz çalışıyor musunuz ondan mı aileniz bakıyor çocuğa. Aslında ablanızın bakması çok iyi bir şey çoğu teyzeler sevmiyor bile yeğenlerini. Ama eğer çalışmıyorsanız kendiniz bakin. Veya oyun okulları var kreş gibi oraya verin çocuğu. Günde 1 saatte olsa götürün sonra bahaneniz hazır olur yoruldu dersiniz yoruldum dersiniz. Çikolata olayı can sıkıcı evet siz yedirmiyorsaniz bir önlem alın alerjisi çıktı diyin mesela. Ben dile vuramaz böyle bir durumu onun için size de bahaneler bulmaya yardım ermek istedimMerhaba kizlar,
Sorunum ve derdim ablam ablam artik asiri tepkiler gösteriyo 3yasinda kizim var her allahin günü onalra gitmemei istiyor gergün günde 2kez görüntülü ariyor. Kizim orada cikolata ymeeye alsiti kizima annemle ablam bir yasiyor ablam diyoki snei buraya görürcem suraya götürcem yok izine gitcez annen glemedede olur yok bunu yaparsan sunu yaparsan cikolata vericem diye diye cocougum eve geldigkmizde de ayni sekilde davrniyo bisey yapmiyo cikoalta verirmisind yio. Ablam kisacaai beni ve esimi hice sayiyo kendi yapmak istedigini yapiyo. Birde sürekli kizin ayni huyu suyu dis görünüsü herseyi bana benziyo diyo. Kizimda onlara gitmeye can atiyo bi ariyo tm gleiyorum diyo sonra babasi bizi almaya glediginde gitmek istemiyo mizmizlaniyo .
Biliyorjm hersey benim elimde gitmesem gitmeme ama artik bu is canimi cok sIkiyo ben seviyolr ediyolar diye gidiyorum sonra olan baana olyuo. Suaralr 2.cocougu düsünüyorum ama ond abile diyorumki ya kizim ben hastanedeyken iyice onalra alisirsa diye korkuyorum ya bi insna bunu düsünürmü hergün vallahi artik kafayi yicem sinirlenyiorjm esimle tartiisouz biktim ynai ya cocougkmun cefasini ben sefaskni onalr sprüyo anneiym ya ben anneyim. Sidmide dogumgününe var dhaa 3ay diyoki sna akülü motor alicam ya onu esimle biz düüsnmaütpk almayi nyie sormuyo niye normal insnalar gibi bi hediye almiyo niye niye niye ya ablam bendne 15yas büyüyk ama yetti artik ynai sCisizlik etmek istemiyorum ama beni cileden ciakrtiyo bisey desem bana neoldu kiskaniyomuajn diyo anlamiyoki beni lütfen yardim edin bitkim arrik herseyden.
Uzun yazdim kusra bakamyin.
Konu sahibinin nicki 1989, sitedeki yaşını 33 yapmış. Ve ilk mesajında demiş kiAblasının 49 yaşında olduğunu nereden anladınız ben o bilgiyi kaçırmışım
33+15=48ablam bendne 15yas büyüyk
Hiç dikkat etmemişim hayran kaldım sizeKonu sahibinin nicki 1989, sitedeki yaşını 33 yapmış. Ve ilk mesajında demiş ki
33+15=48
Yeniyila iki hafta kaldığını varsayarsak yuvarla 49
AminAllah kıymet bilenlere çıkarsın yollarımızı…
Şabanın bi filminde dediği gibi ne diyo bu:)))Merhaba kizlar,
Sorunum ve derdim ablam ablam artik asiri tepkiler gösteriyo 3yasinda kizim var her allahin günü onalra gitmemei istiyor gergün günde 2kez görüntülü ariyor. Kizim orada cikolata ymeeye alsiti kizima annemle ablam bir yasiyor ablam diyoki snei buraya görürcem suraya götürcem yok izine gitcez annen glemedede olur yok bunu yaparsan sunu yaparsan cikolata vericem diye diye cocougum eve geldigkmizde de ayni sekilde davrniyo bisey yapmiyo cikoalta verirmisind yio. Ablam kisacaai beni ve esimi hice sayiyo kendi yapmak istedigini yapiyo. Birde sürekli kizin ayni huyu suyu dis görünüsü herseyi bana benziyo diyo. Kizimda onlara gitmeye can atiyo bi ariyo tm gleiyorum diyo sonra babasi bizi almaya glediginde gitmek istemiyo mizmizlaniyo .
Biliyorjm hersey benim elimde gitmesem gitmeme ama artik bu is canimi cok sIkiyo ben seviyolr ediyolar diye gidiyorum sonra olan baana olyuo. Suaralr 2.cocougu düsünüyorum ama ond abile diyorumki ya kizim ben hastanedeyken iyice onalra alisirsa diye korkuyorum ya bi insna bunu düsünürmü hergün vallahi artik kafayi yicem sinirlenyiorjm esimle tartiisouz biktim ynai ya cocougkmun cefasini ben sefaskni onalr sprüyo anneiym ya ben anneyim. Sidmide dogumgününe var dhaa 3ay diyoki sna akülü motor alicam ya onu esimle biz düüsnmaütpk almayi nyie sormuyo niye normal insnalar gibi bi hediye almiyo niye niye niye ya ablam bendne 15yas büyüyk ama yetti artik ynai sCisizlik etmek istemiyorum ama beni cileden ciakrtiyo bisey desem bana neoldu kiskaniyomuajn diyo anlamiyoki beni lütfen yardim edin bitkim arrik herseyden.
ablanizin sizin cocugunuzu bu kadar sevmesi ilgilenmesi cok guzel. niye rahatsiz oldunuz bizimkilerde ararlar goruntulu ilgilenirler vs. ben cok sevinirim teyzeleri cok ilgili diye.Merhaba kizlar,
ayyy keske sonunu boyle okumasaydim cok ama cok uzuldum basin sagolsun. bencede konu sahibinin sevinmesi gerek ne guzel ya cok seviyor yegenini.Abim oğlumu çok severdi benden bile daha koruyucu daha özenli bakardı oğluma düşünün gözüm kapalı emanet ederdim işteyken bakardı iki gün görmese ben özledim almaya geliyorum derdi alırdı vakit geçirirlerdi öyle mutlu olurdumki. Aralarındaki iletişim bana güven verirdi oğlumun dayanacağı dağ gibi dayısı var derdim. Ne oldu biliyo musun? Abimi geçtiğimiz şubatta kaybettik. Kimsesiz kalmış gibi hissediyorum öyle büyük boşluk ki. Konuya çok üzüldüm Allah kıymet bilenlere çıkarsın yollarımızı…