- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle bahsetmiş ki sanki kumasından bahsediyor.Keske soyle bir ablam olaydi ahh aysen gruda bosa dememis Allah böyle sinsilere verir ztn diye buldunda buluyorsun. Anneyim ben anneyim yazmissin tek dogru yazdigin sey o oldugu icin rahat okudum korkma anneligini calmaz korkma kizini calmaz. Kusura bakma ablan seni kiskaniyor cunku cocugu yokmus dememi bekleme demicem. Kötüsün nokta.
Ay şu konunuzu okudum da siz eşinizi de ailesinden kıskanıyomuşsunuz sürekli konuşuyolar diye.Esim gözümün icine baka baka yalan söylüyo nede? bakin simdi ben almanyadan o tr den o buraya geldi. hersey iyi hos ama gecen hastaydim baya bi kötü oda isdeydi yazdi etti sagolsun da sonra molada bana sade de3di moaldayim diye. sonra tik yok babasini aramis tüm mola boyunca konusmuslar tabi bana söylemiyo ben baktim tlfina. dünde sinir oldum cunku konussun tabiki ama benden neden sakliyo ona sinri oluyom gözüm icine baka baka yalan söyledi iste söyle oldu Boyle oldu herseyi anlatiyo ama o detaji atliyo neden yani ya biz kari kocayiz ötesi varmi? ben ondan bisey gizlemezken onun böyle yapmasi beni cildirtiyo ...
babasi Gilde masallah yani Adam calisiyo bunlar 3 4 kere ariyoalr acmioya anlaki müsait degil.
kardesiyle konusuyo aynisi annesiyle konususyo aynisis yaw ben konusurken benimkielrle onun yaninda hatta seslideyxken tlf konusuyorum bisey gizlemyiom etmiyom.
neyse ne bana neden demiyo onu anlamiyorum. o böyle yapinca soguyorumda güvenmiyorumda asiri da cok uzuluyorum.
biseyde diyemiyom ona gizliden baktim diye tlfuna adetim degildir ama yaptim iste.
böyle giderse eger evliligimizi bitircek.
Bazıları bu tarz seviyor yanlis tabi. Ama bugune kadar birsey demediyseniz artaraknilerlemiştir. Ara ara uyarsaydınız bu kadar cılkı çıkmazdı. Guzelce uyarın çok seviyorsun biliyorum ama evde zor oluyor bana vs. Anlatın. Tekrar yaparsa gelmem artık deyin zamanla düzelir. Ama boyle devam ederse problem cidden. Cocuk sizi kuralcı zor biri teyzeyi sevecen her istedigini yapan olarak gorürMerhaba kizlar,
Sorunum ve derdim ablam ablam artik asiri tepkiler gösteriyo 3yasinda kizim var her allahin günü onalra gitmemei istiyor gergün günde 2kez görüntülü ariyor. Kizim orada cikolata ymeeye alsiti kizima annemle ablam bir yasiyor ablam diyoki snei buraya görürcem suraya götürcem yok izine gitcez annen glemedede olur yok bunu yaparsan sunu yaparsan cikolata vericem diye diye cocougum eve geldigkmizde de ayni sekilde davrniyo bisey yapmiyo cikoalta verirmisind yio. Ablam kisacaai beni ve esimi hice sayiyo kendi yapmak istedigini yapiyo. Birde sürekli kizin ayni huyu suyu dis görünüsü herseyi bana benziyo diyo. Kizimda onlara gitmeye can atiyo bi ariyo tm gleiyorum diyo sonra babasi bizi almaya glediginde gitmek istemiyo mizmizlaniyo .
Biliyorjm hersey benim elimde gitmesem gitmeme ama artik bu is canimi cok sIkiyo ben seviyolr ediyolar diye gidiyorum sonra olan baana olyuo. Suaralr 2.cocougu düsünüyorum ama ond abile diyorumki ya kizim ben hastanedeyken iyice onalra alisirsa diye korkuyorum ya bi insna bunu düsünürmü hergün vallahi artik kafayi yicem sinirlenyiorjm esimle tartiisouz biktim ynai ya cocougkmun cefasini ben sefaskni onalr sprüyo anneiym ya ben anneyim. Sidmide dogumgününe var dhaa 3ay diyoki sna akülü motor alicam ya onu esimle biz düüsnmaütpk almayi nyie sormuyo niye normal insnalar gibi bi hediye almiyo niye niye niye ya ablam bendne 15yas büyüyk ama yetti artik ynai sCisizlik etmek istemiyorum ama beni cileden ciakrtiyo bisey desem bana neoldu kiskaniyomuajn diyo anlamiyoki beni lütfen yardim edin bitkim arrik herseyden.
Uzun yazdim kusra bakamyin.
demi bendede durum ayni basbasa kalmak hayalAynen öyle bahsetmiş ki sanki kumasından bahsediyor.
Ayıp valla.
Biz eşimle bir dönem iyi değildik.Çocukları bırakıp bir iki gün uzaklaşıp başbaşa kalalım dedik.Ama yok öyle bir lüksümûz.
iki ailede kaç km uzağınızda.Asiri bağ kuramadilar haliyle.Millet bulmuşta bunuyor.Yazık
Aysen Gruda öyle mi demiş, Allah rahmet eylesin ne güzel demiş. Ben konu sahibini tanimiyorum sinsi olup olmadigini da bilmiyorum ama onun yerinde olmayi cok isterdim yukarida da yazdim.Neden bazi insanlar doğuştan sansli olur ve bunun degerini ömürleri boyunca bilmezler...Yokluk,ilgisizlik görmediklerinden diye düşünüyorum.Konu sahibinden tamamen bagimsiz yaziyorum bunu tabii.Benim de etrafimda niceee sansli insanlar var ve bizler hep cook cabalayip nokta kadar karsilik aldığımız icin bu tür dertlere bayram sevinci gözüyle bakiyoruz..Keske soyle bir ablam olaydi ahh aysen gruda bosa dememis Allah böyle sinsilere verir ztn diye buldunda buluyorsun. Anneyim ben anneyim yazmissin tek dogru yazdigin sey o oldugu icin rahat okudum korkma anneligini calmaz korkma kizini calmaz. Kusura bakma ablan seni kiskaniyor cunku cocugu yokmus dememi bekleme demicem. Kötüsün nokta.
gülen gözler filminde söylüyor Allah rahmet eylesin bulursam aticam sanaAysen Gruda öyle mi demiş, Allah rahmet eylesin ne güzel demiş. Ben konu sahibini tanimiyorum sinsi olup olmadigini da bilmiyorum ama onun yerinde olmayi cok isterdim yukarida da yazdim.Neden bazi insanlar doğuştan sansli olur ve bunun degerini ömürleri boyunca bilmezler...Yokluk,ilgisizlik görmediklerinden diye düşünüyorum.Konu sahibinden tamamen bagimsiz yaziyorum bunu tabii.Benim de etrafimda niceee sansli insanlar var ve bizler hep cook cabalayip nokta kadar karsilik aldığımız icin bu tür dertlere bayram sevinci gözüyle bakiyoruz..
Yeğenlerimi canımdan öte severim ablanızın yaptıklarını dediklerini de demişimdir eminim ki.Merhaba kizlar,
Sorunum ve derdim ablam ablam artik asiri tepkiler gösteriyo 3yasinda kizim var her allahin günü onalra gitmemei istiyor gergün günde 2kez görüntülü ariyor. Kizim orada cikolata ymeeye alsiti kizima annemle ablam bir yasiyor ablam diyoki snei buraya görürcem suraya götürcem yok izine gitcez annen glemedede olur yok bunu yaparsan sunu yaparsan cikolata vericem diye diye cocougum eve geldigkmizde de ayni sekilde davrniyo bisey yapmiyo cikoalta verirmisind yio. Ablam kisacaai beni ve esimi hice sayiyo kendi yapmak istedigini yapiyo. Birde sürekli kizin ayni huyu suyu dis görünüsü herseyi bana benziyo diyo. Kizimda onlara gitmeye can atiyo bi ariyo tm gleiyorum diyo sonra babasi bizi almaya glediginde gitmek istemiyo mizmizlaniyo .
Biliyorjm hersey benim elimde gitmesem gitmeme ama artik bu is canimi cok sIkiyo ben seviyolr ediyolar diye gidiyorum sonra olan baana olyuo. Suaralr 2.cocougu düsünüyorum ama ond abile diyorumki ya kizim ben hastanedeyken iyice onalra alisirsa diye korkuyorum ya bi insna bunu düsünürmü hergün vallahi artik kafayi yicem sinirlenyiorjm esimle tartiisouz biktim ynai ya cocougkmun cefasini ben sefaskni onalr sprüyo anneiym ya ben anneyim. Sidmide dogumgününe var dhaa 3ay diyoki sna akülü motor alicam ya onu esimle biz düüsnmaütpk almayi nyie sormuyo niye normal insnalar gibi bi hediye almiyo niye niye niye ya ablam bendne 15yas büyüyk ama yetti artik ynai sCisizlik etmek istemiyorum ama beni cileden ciakrtiyo bisey desem bana neoldu kiskaniyomuajn diyo anlamiyoki beni lütfen yardim edin bitkim arrik herseyden.
Uzun yazdim kusra bakamyin.