- 21 Nisan 2016
- 3.641
- 6.889
- 158
- 27
Resmen dolandırıcıMalesef telefonlarimi acmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen dolandırıcıMalesef telefonlarimi acmiyor
Aciz olsam birikim yapmak gibi bı düşüncem olmaz..herkes aynı değil dışarı çıkınca bı şekilde harcıyorum..elimde degilll..Kendi birikiminizi kendiniz yapmaktan aciz olursanız başınıza bu tip şeylerin gelme ihtimali her zaman var.
Eşine söyleyin, geri isteyin. Alabilirseniz, vicdanlı bir insansa ne ala. Yoksa soğuk su...
öyle mi dersiniz hiç düşünmedim bu sekildeBence ablaniz o paralarla altin hic almadi. Bana öyle geldi nedense.
Ablanıza gönderebildiğinize göre cep şubeye girip altın da alabilirsiniz öyle değil mi? On saniye falan sürüyor işlem.Aciz olsam birikim yapmak gibi bı düşüncem olmaz..herkes aynı değil dışarı çıkınca bı şekilde harcıyorum..elimde degilll..
Yani ablam sonuçta çok ikilemde kaldım..o yüzden danışmak istedimSiz de hala kimse duymasın diyorsunuz. Çok sömürürler sizi bu hayatta...
Iyi de o düşünmemiş damgasını size ne oluyor. Bilmeli kocası kesinlikleYani duyulmasını istemiyorum ..yoksa çoktan gereken neyse yapmıştım ama hem babam hem eniştem hem eşim üzülür ve bir ömür bu damgayla dolaşır diye kimseye soyleyemedim
Bazı insanlar birikim yapamiyor gerçekten, benim de bir arkadaşım asla yapamaz, borçlarını kapatınca bana gönderecek ben ona hesap açıp biriktirecegim.Kendi birikiminizi kendiniz yapmaktan aciz olursanız başınıza bu tip şeylerin gelme ihtimali her zaman var.
Eşine söyleyin, geri isteyin. Alabilirseniz, vicdanlı bir insansa ne ala. Yoksa soğuk su...
Evet hepsini banka üzerinden yolladım fakat açıklama kısmına bişey yazmadım hak idda edebilir miyim bilmiyorumAblanıza tüm parayı bankadan gönderdiğinizi elinizde kayıtlı olduğunu eğer bir hafta içinde paranızı göndermezse önce eniştenize sonra da polise haber vereceğinizi söyleyin.
Yapan yerleri mi ağrıyormuş? Yapamıyor nedirBazı insanlar birikim yapamiyor gerçekten, benim de bir arkadaşım asla yapamaz, borçlarını kapatınca bana gönderecek ben ona hesap açıp biriktirecegim.
Evet yaaa..üzülüyorum.. sonuçta ben kendimden kıstımmm.o da bunu biliyor ve durumu benden daha iyibugunun kuruyla 29.659,57 TL yapıyor , ablanla iletişime geçmeye çalış , ve paranı iste
Valla bak cebinde parası oldun gider saçma sapan şeyler alır, geçen gitmiş kumpas almış, hiçte kullandığı birşey değil, hicbirsey alamazsa gider birilerine hediye alır, değişik değişik kalemler alır vbYapan yerleri mi ağrıyormuş? Yapamıyor nedir
Off evet bende yapamıyorum..bankada iki üç bin olunca alışverişe kosuyorumBazı insanlar birikim yapamiyor gerçekten, benim de bir arkadaşım asla yapamaz, borçlarını kapatınca bana gönderecek ben ona hesap açıp biriktirecegim.
ALLAH aşkına o zaman ne düşünüyorsunuz söyleyin eşine ve babanıza alın paranızı.Hayırrrrr..ben harcadım benden istemesin para falan yok şöyle demiş
20 çeyrek parası da günümüz parasıyla iyi para eder en azından güvenceniz olurdu. Böyle yapması kabul edilemez harcadım bitti diyemez gerekirse eşiyle görüşün bu konunun kapanmasına izin vermeyin bırakın o utansın yaptığından.Hayır hiç bişey dememiş ben harcadım onu diyip kapatmiss
Siz paranıza kıymet vermeyince karşı tarafta vermemiş malesef, kırık cam teorisi.Off evet bende yapamıyorum..bankada iki üç bin olunca alışverişe kosuyorum
Bence kesinlikle yapmayın bakın neler görüyoruz. Hırsız damgası bile yersiniz gerçekten kimseye güven yok ne yazık ki.Bazı insanlar birikim yapamiyor gerçekten, benim de bir arkadaşım asla yapamaz, borçlarını kapatınca bana gönderecek ben ona hesap açıp biriktirecegim.