- Konu Sahibi scrolllock
-
eşim,babam,abim dahil buna meyilli olmayan erkek yok bence
benim eşim yapmaz demedim hiç
bir yanlışını mı gördüm hayır asla
ama hangi erkek flört etmek isteyen bir kadına sert tepki verirki
hangisi kendine gel hanım ben evliyim yada nişanlıyım der ki
iradeleri zayıf
ama ablası durumu farketmese cilveli konuşmalar devam etmeyecekmiydi acabaYukarıda babamdan örnek verdim işte.
Var tepki veren erkekler.
Ayrıca konu sahibesi yazmış son durumu. Neymiş? Erkek cinsi yüz vermezse karşıdaki totosuna baka baka gidiyormuş.
ama ablası durumu farketmese cilveli konuşmalar devam etmeyecekmiydi acaba
Cok ilginc anlattiklariniz bir an urperdim; direk ortam dineleme vs. oldukca profesyonel...Suçluluk psikolojisi güllü kahvaltılar hazırlaması
bu işleri çok iyi biliyorum aynı eniştem de böyle yapmıştı
Biz cep telefonunu servise vermişti ve dinleme cihazı taktırmıştık
çünkü bu programlar pek sağlıklı değilmiş ve genelde karşı taraf aradığında kayıt yapıyormuş.
Yani mesela senin enişten aradığında yapmayabiliyormuş. programa uyarı gitmediği için çok araştırdık.
Neyse ablam taktırdı şu an Abd'de yaşayan mühendis bir arkadaşı yaptı bu işlemi.
eşi arandığında veya birisini aradığında ablama mesaj geliyordu(başka bir hat ve telefon aldı sırf bunun için) oda eşini arıyordu ve konuşmaları dinliyordu.
hatta eşinin bulunduğu ortamı bile dinleyebiliyordu. eşini arıyordu ama telefonu hiç çalmadan direk mikrafon aktif hale geliyordu.
Sonuç olarak şirketinde çalıştığı bir kızla aldatmıştı.
o güllü kahvaltılar eve çiçek getirmeler
daha fazla ilgi göstermeler hepsi suçluluk psikolojisi.
bende nişanlandım aldatıldım oda aynı şeyleri yaptı
klasik erkek davranışları işte
bu konuşma aynı şeymi Allasen. arkadaşlarımıza "seni seviyorum diyoruz oda ııg gık pastayla gönlünü alırım mı" diyor bu mu normal
Ben sırnaşan kadına yüz vermeyecek erkeğin olduğunu düşünmüyorum.Bence ederdi..Dikkat çekmeye çalıştığım, erkek ya da kadın sırnaşan birine yüz vermezse o olay orda kapanır çoğunlukla.
Konuları sallamayan konu sahiplerine sinir oluyorumBu konu ne oldu?????????????
Bu kadar yazıp da konuyu iyice derinlemesine deştikten sonra mevzunun havada kalmasına tahammül edemiyorum!!!
Erkeklerin hepsi beyinsiz değil benceBen sırnaşan kadına yüz vermeyecek erkeğin olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?