• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

eşim,babam,abim dahil buna meyilli olmayan erkek yok bence
benim eşim yapmaz demedim hiç
bir yanlışını mı gördüm hayır asla
ama hangi erkek flört etmek isteyen bir kadına sert tepki verirki
hangisi kendine gel hanım ben evliyim yada nişanlıyım der ki
iradeleri zayıf

Yukarıda babamdan örnek verdim işte.
Var tepki veren erkekler.

Ayrıca konu sahibesi yazmış son durumu. Neymiş? Erkek cinsi yüz vermezse karşıdaki totosuna baka baka gidiyormuş.

telefon kayıtlarının bir örneğini çoğaltın. eğer ilerde daha çok karmaşık hale gelirse kullanma ortamınız olacaktır. ayrıca direct gidin kadının suratına söyleyin. herkesin içinde. rezil olsunlar. başka bir kadın ablanın kocasına seni seviyorum deme hakkını nereden buluyor??? böyle kadınlara fırsat vermeyin. yuvanızı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışın çünkü erkekler tam bir geri zekalı olabiliyorlar...

muhtemelen enişte bey bayanı bir şekilde uyarmıştır
ki konuşma resmiyet çerçevesinde geçmiş.

iki kahkahaya mest olan ucuz kişilikliler uzak olsun herkesten.

Suçluluk psikolojisi güllü kahvaltılar hazırlaması
bu işleri çok iyi biliyorum aynı eniştem de böyle yapmıştı
Biz cep telefonunu servise vermişti ve dinleme cihazı taktırmıştık
çünkü bu programlar pek sağlıklı değilmiş ve genelde karşı taraf aradığında kayıt yapıyormuş.
Yani mesela senin enişten aradığında yapmayabiliyormuş. programa uyarı gitmediği için çok araştırdık.
Neyse ablam taktırdı şu an Abd'de yaşayan mühendis bir arkadaşı yaptı bu işlemi.
eşi arandığında veya birisini aradığında ablama mesaj geliyordu(başka bir hat ve telefon aldı sırf bunun için) oda eşini arıyordu ve konuşmaları dinliyordu.
hatta eşinin bulunduğu ortamı bile dinleyebiliyordu. eşini arıyordu ama telefonu hiç çalmadan direk mikrafon aktif hale geliyordu.
Sonuç olarak şirketinde çalıştığı bir kızla aldatmıştı.
o güllü kahvaltılar eve çiçek getirmeler
daha fazla ilgi göstermeler hepsi suçluluk psikolojisi.
bende nişanlandım aldatıldım oda aynı şeyleri yaptı
klasik erkek davranışları işte
Cok ilginc anlattiklariniz bir an urperdim; direk ortam dineleme vs. oldukca profesyonel...

bu konuşma aynı şeymi Allasen. arkadaşlarımıza "seni seviyorum diyoruz oda ııg gık pastayla gönlünü alırım mı" diyor bu mu normal

Bu biraz da kadınına ve erkeğine bağlı kimi bayan karşısındaki insanın evli olduğuna güvenerek böyle şakalar yapabilir. Onu arkadaşı gibi görür . hele de günün bir bölümünü geçirdiği aynı iş yerindeyse fakat konunun ilerleyişine bakınca eşinin önce bayana danışıp eşini getirmesi pek normal değil. Biraz pasta olayı tatlı yiyelim tatlı konuşalım gibi olmuş .

konunun nereye varacağını çok merak ettim ve her ne kadar erkek de buna izin veriyormuş gibi dursa da ortada evli bir erkek var burada bana kadın daha itici geldi. nedenini bilmiyorum.
ben ablanın yerinde olsam eşimi yok sayıp kadınla iletişime geçerdim. tabi boşanmak benim için bir seçenekse bunu yapardım. ama boşanma niyetim yoksa da alengirli yollara girişmeden eşimle bu ayşe meselesini açıkça konuşurdum.
tüm erkeklere akıl fikir versin rabbim. çok yıpratıcı bir durum.

Burda ayy nasil oyle bir hata yapmis! acik vermis, yanlis yapmis... diye ahkam kesen ablalarin basina aynisi gelse, senin ablanin su anki psikolojik durumun da bile olmasalar iki gun dayanamazlar canim!
Enisten yapmis yapmamis bunu eninde sonunda siz takiplerinizle ogreneceksiniz.. ama sorunun en buyugu su ki aldatma varsa yapilacagi ablan bilir! ama yoksa da enistenin uzerinden bu suclama ablan tarafindan (duygusal olarak) hic bir zaman kalkmayacagi gibi onu yiyip bitirecek malesef ;( surekli takip, surekli kontrol,surekli sorun arayacak kendini mutsuz edecek belki evliligine zarar verecek
Allah im yardimcisi olsun. gonlunu ferahlatsin

Çok özür dileyerek sormak istiyorum programin adı ne acaba o konuşmaları dinlemenize yarayan? Ayrıca evet, bir ilişki başlamak üzere.

şöyle söyleyeyim gebelik, doğum, düşük zamanlarında erkek tarafının dışarı kaymasının biyolojik nedenleri var bunu inkar edemiyoruz malesef. ancak iş kişiliğini ve sadakati korumak tabii. bütün mesajları okudum. teorim şu yönde kimse kimseye durduk yere beni seviyo musun gibi şeyler sormaz. mutlaka aralarında bir ilişki olmuş. doğum ve bebek stresiyle de yeni bi heycan arayışı olmuştur. benim kanaatim tek seferlik bir şey ve eniştenin çok da umursamadığını düşünüyorum. sonunda eşine üzülmüş ve kıyamamış olabilir.

Back
X