- 22 Mayıs 2019
- 84
- -5
- 88
- 27
- Konu Sahibi bilginhome35
Sevgilim urfada uzman cavus. Sınırda gorev yapiyo. 9 gundr haber alamiyorm kendisinden. 9 gundr attgm mesajlara cvp vermiyo. Facebook instagram massenger bunlarn hic birine girmiyo asla 9 gündür. Sadece whatsapa giriyo oda hemen girip cikiyo. Onada gun icerisinde taş catlasa 2 ya da 3 kere giriyo. Oda saniyelik olarak cevrim ici oluyo Gruptan komutanlariyla arkadaslariyla haberlesiyo. . Gercekten inanilmaz derecede cok isleri oluyo çok yogun. Ailesiyle bile konusamiyor. 3 gün önce aradığımda meşgule attı şuanda müsait değilim diye mesaj attı otomatik. 4gün önce aradım şuanda konuşamıyorum diye mesaj attı otomatik. sevgilimi çok iyi tanıyorum. ilişkimizde sorun yok cok sukur cok iyiyz❤veya kavga etmiş olsak der ki ben yapamıyorum açık sözlü benim askerimmm. öyle birşeyimiz yok çok şükür maşallahhhhhh. ❤merak ediyorum. mutlaka mesajıma cevap verir normalde. ona bişey olacak diye aklım çıkıyor. whatsaptan attığım mesajlara görüldü yapmıyor. sadece anlık olarak giriyor çıkıyor başka birşey yapmıyor. yani saatlerce çevrim içi kalmıyor. Massenger facebook instagram günlerdir bunlara girmiyor. bana hep diyo aşkım yemin ederim çok yoğunum başımı kaldırıp nefes alacak vaktim olmuyor çok işim var diyordu hep. ama bir haftadır böyle yapınca onu çok merak etmeye başladım hiç yapmaz böyle asla. iki eli kanda olsa mesaj atar. çok fazla merak ediyorum. ona bişey oldu diye korkuyorum. yaşayamam ben.kardeşiyle konuştum abimle bende konuşmadım dedi günlerdir. kurban olayım sevgilisi veya eşi asker olan varsa yazsın. bu durumu yaşayanlar yazsın nolur. Siizin askerleriniz size kac gun yazmadi kac gun sonra yazdi. Biraz dertleselim nolur. o benim yasama sebebimm cok merak ediyorum cok seviyorum onu
BUGÜN TAM 9 GÜN OLDU PERİŞAN HALDEYİM. Sabahtan aksama kdr hastanedeydm aglamaktan tansiyonm cikti baygin gittim hastaneye. Sizleri kirdiysam özür dilerim ayakta zor duruyorm. Bana nolur teselli verin kurban olayim
Son düzenleyen: Moderatör: