Ablalarım. .

O son dediğiniz eşya alıp gelme olayını ben de kabul edemem sanıyorum. . Uzak ama 3 arkadaşım geliyorlar hem de aileleriyle yaşayan bekar arkadaşlarım. Gelmese onlar gelmezdi.
Çok ayıp, çok. Size gaz vermek için yazmıyorum, kendimi yerinize koyduğumda benim bile kalbim kırıldı.

Anneniz sizi konuşturmuyormuş madem, yarın ona tek bir cümle söyleyin: "Ablalarım düğünüme gelmiyormuş madem, düğünden sonra bir daha evime ayak basamazlar." Tartışmayın, uzatmayın, sonucun ne olacağını en azından anneniz bilsin. Nasıl tahmin edemiyor bilmiyorum ama! Yazıklar olsun ablalarınıza da.

Önceki konunuzu okudum, bana göre bariz haklısınız. Facebook bir sosyal hesap ve kiminle paylaşıp kiminle paylaşmayacağınıza siz karar verirsiniz. Belki ben de bir sürü insanı engellediğim için size hak veriyorum. Birileri beni silince ya da engelleyince de gönüllenmiyorum. Eğer yüz yüze ilişkimiz eskisi gibiyse hiç önemi yok. Ablalarınız çocukça davranmışlar. Bazen yaşça büyük diye olgunluk beklediğiniz kişiler böyle olmadık sebeplerden olmadık sonuçlara varabiliyorlar. Ne yazık... Yüz kızartıcı bir suç dışında arada ne geçerse geçsin düğünde cenazede küslük olur mu?

Ben onların yerinde olsam, bi daha kardeşimin evine eşya alp gidemezdim sanırım. Nişanlım ''heralde bize uğrayıp tatil yapmak istiyorlar'' dedi. (yaşayacağımız yer turistik) O zaman onun bile bu şekilde düşünmesi çok kötü olmuştu. .

Küslük de az da olsa geçmişti aslında. Faceden de engellememin nedeni de yazdığım gibi. Yine de gelmek onlara bi iş, bi eziyet gibi geldi sanırım.

Yine de nişanlınızın bu şekilde konuşmasına da mahal vermeyin. Yarın barışırsınız mesafeli olursunuz. Ama çok ayıp etmişler bunu da unutmazsınız.

Nisanlina pek anlatma bu durumlari.
Ilerde bakarsin ablalarinla barisirsin sen unutursun ama esin unutmaz ..
Ablalarinin yaptiklari cok kirici ..ne desem bilemedim bu duruma..

Anneniz hakli onlarin secimi bu ama cok uzucu bir secim. Dugununde yaninda olmayacaksan kardesinin ne anlami var ki? Keske benim bir kiz kardesim olsa da düğününde yaninda olabilsem mesela, cok severim abla-kizkardes iliskisini

Nasıl abla onlar ya? Ben de ablayım ve kardeşim bana ne yaparsa yapsın düğününe gitmemezlik etmezdim

Sadece biyere kadar okudum..benimde bi abim var oda sevgilimi bilmiyo ben onu engelleyeceğime sevgilimle ilgili hiçbişey paylaşmam çünkü o benim kardeşim sevgilimden değerli değil evlenmeden, bende engellensem çok kırılırdım

Şaka gibi ya, insan Kardeşinin düğününe gitmez mi ya. Üzülme canım boşver. Ben olsam evime de gelmesinler derdim. Ben düğünüme çok sevdiğim bi ablamın gelmemesine bile çok üzüldüm. İnsanın öz ablası böyle yapar mı ya. Seni kışkırtmak istemiyorum ama düğünüme gelmiyorsanız evime de gelmeyin derdim. Çok ayıp yaptıkları. Düğününe gelmedikten sonra evine niye gelsin.

bende ilk sevgilim olduğu zaman ablalarımı engellemiştim beni sıkıştırırlar diye.Sonra açmaya çalıştım beceremedim daha sonra haberleri olunca çok gülmüşlerdi.Bu mevzu edilebilecek bir şey değil sonuçta.Müsait olursak geliriz falan demeleri ne tuhaf iki eli kanda olsa gelir insan.Ama sana bişey diyeyim mi boşver bak arkadaşların var seni seven başka insanlar var onlar insana bazen kendi kanından olandan daha yakın olabiliyor.En azından yalnız değilsin.

Kesinlikle. Tek sevindiğim şey onların yanımda olacak olmaları. Ben de bundan sonra takmamaya çalışıcam.

Ablaların kocalarına köle olmuş evlenir evlenmez ben onları kınıyorum seni en mutlu gününde yalnız bıraktıkları için , kardeşlik bu değil sanırım sana gelmemelerin nedenide parasız olmaları ama eşlerin aileleri olsa ne yapılır edilir para bulunur , kardeşlik bazen hayal kırıklığı olabiliyor , bunu her zaman yüzlerine vur çünkü sen haklısın

Gelmeleri seni çooook mutlu edecekse git konuş özür dile.Ama olmassada olur diyorsan bırak oluruna gitsin canım.

Yok. Bağlı değiliz. Eksiklik nerde başladı ben de bilmiyorum ama akrabalarla babam vefat ettikten sonra koptuk, ablamlarla da nedensiz. . Zaten başka bi şehre gidip orda yaşayacağım. Sonrası malum. .
Siz evlenince anneniz başlarınamı kalacak diye düşünüyorlar acaba

Benim ablamda kızkardeşim evlenirken el gibi uzak durdu hiç bir şeye el sürmedi ki kızkardeşim çalışıyordu her şeyini kendisi yaptı bazı insanlarda kıskançlıklar oluyor

Siz evlenince anneniz başlarınamı kalacak diye düşünüyorlar acaba

Hayır hayır. Annem çok şükür evinin kadını. Sapasağlam maşallah. Elinden her bi şey gelir. Küçük kardeşlerim de var zaten.

Ablalarinla sorununu nisanlina anlatmamaliydin bence sonucta abla onlar gelmiceklermismis dugunune. Inanmiyorum tabiikide gelirler eger anlattgin gibi elle tutunur bisey yoksa. Bence sadece kirginliklarini gostermeye calisiyolar biri yardim etmis samimiyetsiz bulmussun. Sana kirginim ama yardimimi ederim mesaji bu bana gore. Istersen konus onlarla ilgi goster istemezsende hic orali olma senin bilecegin is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…