Çok ayıp, çok. Size gaz vermek için yazmıyorum, kendimi yerinize koyduğumda benim bile kalbim kırıldı.O son dediğiniz eşya alıp gelme olayını ben de kabul edemem sanıyorum. . Uzak ama 3 arkadaşım geliyorlar hem de aileleriyle yaşayan bekar arkadaşlarım. Gelmese onlar gelmezdi.
Çok ayıp, çok. Size gaz vermek için yazmıyorum, kendimi yerinize koyduğumda benim bile kalbim kırıldı.
Anneniz sizi konuşturmuyormuş madem, yarın ona tek bir cümle söyleyin: "Ablalarım düğünüme gelmiyormuş madem, düğünden sonra bir daha evime ayak basamazlar." Tartışmayın, uzatmayın, sonucun ne olacağını en azından anneniz bilsin. Nasıl tahmin edemiyor bilmiyorum ama! Yazıklar olsun ablalarınıza da.
Önceki konunuzu okudum, bana göre bariz haklısınız. Facebook bir sosyal hesap ve kiminle paylaşıp kiminle paylaşmayacağınıza siz karar verirsiniz. Belki ben de bir sürü insanı engellediğim için size hak veriyorum. Birileri beni silince ya da engelleyince de gönüllenmiyorum. Eğer yüz yüze ilişkimiz eskisi gibiyse hiç önemi yok. Ablalarınız çocukça davranmışlar. Bazen yaşça büyük diye olgunluk beklediğiniz kişiler böyle olmadık sebeplerden olmadık sonuçlara varabiliyorlar. Ne yazık... Yüz kızartıcı bir suç dışında arada ne geçerse geçsin düğünde cenazede küslük olur mu?
Yine de nişanlınızın bu şekilde konuşmasına da mahal vermeyin. Yarın barışırsınız mesafeli olursunuz. Ama çok ayıp etmişler bunu da unutmazsınız.Ben onların yerinde olsam, bi daha kardeşimin evine eşya alp gidemezdim sanırım. Nişanlım ''heralde bize uğrayıp tatil yapmak istiyorlar'' dedi. (yaşayacağımız yer turistik) O zaman onun bile bu şekilde düşünmesi çok kötü olmuştu. .
Ne demek eziyet, ne demek iş? Kardeşin düğününden güzel iş mi var?Küslük de az da olsa geçmişti aslında. Faceden de engellememin nedeni de yazdığım gibi. Yine de gelmek onlara bi iş, bi eziyet gibi geldi sanırım.
Anneniz hakli onlarin secimi bu ama cok uzucu bir secim. Dugununde yaninda olmayacaksan kardesinin ne anlami var ki? Keske benim bir kiz kardesim olsa da düğününde yaninda olabilsem mesela, cok severim abla-kizkardes iliskisiniKusura bakmayın. Yanlış anlamışım evet. Annem ''napalım, gelmeyen gelmez'' diyor. Başka bir şey de demiyor. Bilmiyorum ama çok fazla yalnız hissediyorum. İnsan acısını olduğu gibi sevinci de paylaşılsın istiyormuş demek. Annem her şeyde bana kızıyor. Ablalarımı sorunca bile terslediği için pek sormuyorum. Üzüldüğümü biliyor çünkü. O yüzden.
bende ilk sevgilim olduğu zaman ablalarımı engellemiştim beni sıkıştırırlar diye.Sonra açmaya çalıştım beceremedim daha sonra haberleri olunca çok gülmüşlerdi.Bu mevzu edilebilecek bir şey değil sonuçta.Müsait olursak geliriz falan demeleri ne tuhaf iki eli kanda olsa gelir insan.Ama sana bişey diyeyim mi boşver bak arkadaşların var seni seven başka insanlar var onlar insana bazen kendi kanından olandan daha yakın olabiliyor.En azından yalnız değilsin.
Siz evlenince anneniz başlarınamı kalacak diye düşünüyorlar acabaYok. Bağlı değiliz. Eksiklik nerde başladı ben de bilmiyorum ama akrabalarla babam vefat ettikten sonra koptuk, ablamlarla da nedensiz. . Zaten başka bi şehre gidip orda yaşayacağım. Sonrası malum. .
Benim ablamda kızkardeşim evlenirken el gibi uzak durdu hiç bir şeye el sürmedi ki kızkardeşim çalışıyordu her şeyini kendisi yaptı bazı insanlarda kıskançlıklar oluyorTam olarak bu dediğinizi ben duydum, diğer ablam anneme söylemiş. Ablam demiş ki ''benim düğünde bana her şeyin en ucuzunu, adisini aldılar'' demiş. Ama ben eşya aldırmadım ki. Yatak odası bize düşüyor. Onu bile aldırmadım. En iyisi bana yapılsa tamam dicem . Ama o da yok.
Ablamlar bana böyle bir şey yapsalar asla unutamazdım.Benim en mutlu günümde yanımda olmayan ne zaman yanımda olacak kiNisanlina pek anlatma bu durumlari.
Ilerde bakarsin ablalarinla barisirsin sen unutursun ama esin unutmaz ..
Ablalarinin yaptiklari cok kirici ..ne desem bilemedim bu duruma..
Siz evlenince anneniz başlarınamı kalacak diye düşünüyorlar acaba