• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım edin daha 18 yaşındayım

pelin0000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
3
0
1
29
Herkese merhaba benim bi sorunun var internette yeterli bilgi bulamadım buraya üye oldum. Şimdi ben 18 yasındayım başlıkta da söylediğim gibi. Benim ara kanamalarım oluyo. Gecen en son 2 sene önce ara kanamam olmustu 2 kez falan doktora gittim bişey yok yumurtlama dönemidir falan dedi. Sonra baska bir doktora daha gittim o da ulturasonla baktı kist var dedi sadece kistin türünü falan söylemedi ve ilaç falan da yazmadım heralde yası küçük diye o zaman 16ydım. Gecen sene soğan kürü falan da yaptım iyi gelmişti adet sancıların kesildi. Şimdi 3 aydır ara kanamam oluyo çok korkuyorum tam adet ortasıda degil gibi adetime 1 hafta kala yada adetimden 1 hafta sonra geliyo ama böyke beyaz sıvıyla karışık geliyo sadece kan degil. Deneyini bilgisi olan cevap yazabilir mi lütfen şuan yurtta kalıyorum doktora gidemem :KK43:

yalnız doktora gitmen gerekiyor canım... bi arkadaşmda da wardı doktora gtti doktr doğm kntrol hapı verdi düzeldi 1 kutu bitti daha da kullanmadı hemn geçti... korkulacak bişey yok doktra görnmen şart...

Aklıma kötü kötü şeyler geliyo. Tesekkür ederim inşallah hapla düzelecek birşeydir

aklına kötü şeyler getirip boşuna canını sıkma adet düzensizliğini zaman zaman bütün kadınlar yaşar :) yinede bi doktora git için rahat etsin. geçmiş olsun.

Herkese merhaba benim bi sorunun var internette yeterli bilgi bulamadım buraya üye oldum. Şimdi ben 18 yasındayım başlıkta da söylediğim gibi. Benim ara kanamalarım oluyo. Gecen en son 2 sene önce ara kanamam olmustu 2 kez falan doktora gittim bişey yok yumurtlama dönemidir falan dedi. Sonra baska bir doktora daha gittim o da ulturasonla baktı kist var dedi sadece kistin türünü falan söylemedi ve ilaç falan da yazmadım heralde yası küçük diye o zaman 16ydım. Gecen sene soğan kürü falan da yaptım iyi gelmişti adet sancıların kesildi. Şimdi 3 aydır ara kanamam oluyo çok korkuyorum tam adet ortasıda degil gibi adetime 1 hafta kala yada adetimden 1 hafta sonra geliyo ama böyke beyaz sıvıyla karışık geliyo sadece kan degil. Deneyini bilgisi olan cevap yazabilir mi lütfen şuan yurtta kalıyorum doktora gidemem :KK43:
canım korkacak bişi yok... senin doktora gitmen gerek doktor en uygun ilacı yazar ilaç tedavisi ile geçer yani kistin alınmadığından yada ilaç kullanmadığından olduğu yerde duruyodur yaşın küçük olduğundan ilaç verilir ve kullanınca geçer korkma.. :KK25:

yumurtlama donemınde ara kanamalar olabılır dert etme adetıne bır hafta kala oluyorsa demekkı adetıne bır hafta kala yumurta atıyorsun 14 gun hıkayesı herkesde olmaz ılla ortasınıda yumurtlamaz herkes içinrahat olsun ne guzel işte evlenınce işine yarar ara kanaman olunca yumurtladıını anlarsın

Sakın korkma.. Kötü birşey yoktur.. İyi bir doktora git.. Daha yaşın küçük.. Kanser vs... Şeyler le aklını yorma. Benimde başıma geldi dr gittim.. Bakıldı Sorun yokmuş.. Premolut N verdi geçti :)

Muhtrmelen kisttendir. Kistlerin de cesitleri var. Ben hic kist durumu yasamazken 30 yasimda catlamamis yumurta kisti diye biseyle karsilastim. Normalde adetle atilmasi geteken yumurta atilmamis daha sonra buyuyup kanama olusturuyormus. Adetim bitti bi hafta sonra yasadim bende. Senin de muhtemelen boyle biseydir. Onemli bir durum degilmis. Ikinci adetle de atilabilir dedi 6 gunluk kullandigim ilac vermisti falan. Srn bekar oldugun icin karindan ultrasonla bakiyotlardir. Yasin kucuk oldugu icin islem yapmuyorlardir. Guzel isini bilen bir dr.a gitmelisin

Back