- Konu Sahibi deryadertli
-
aman allahım okurken gözlerime inanamadım..
ne bu ya...
bu devirdeki genç kızların evli erkek merakı niyedir..
bekar erkek kıtlığı mı varda evlilerin peşine böylesine düşüyorlar?
üniversite 3. sınıfta okuyan birisi asla çocuk değildir. pişmiştir o zaten..
kesin adamın maddi durumu iyidir..
böyle afedersiniz f....ler hazır paraya konmayı severler..
onların yaşıtları yada üni okuyan erkekler onlara çekici gelmez.. çünkü onlar hayata sadece para gözüyle bakarlar.. kürk, kredi kartları, altın kolyeler ...
evli erkeklere düşkündürler.. çünkü egolarını tatmin ederler..** adam evli ama bak benimle ilgileniyor beni seviyor karısını sevmiyor** egosuyla hareket eder ve kendilerine olan güvenlerini tamamlarlar..bir çeşit kendini diğğer kadından üstün görme stratejisi...bu onların hoşuna gider...
yazıklar olsun böyle şahsiyetsiz kadınlara dönüp bakan evli erkeğede..
evde kendi çocuğuna gebe kadını bırakıp böyle f...lerin koynuna giden sıfatsız şerefsiz haysiyetsiz onursuz erkek müsveddelirine...
hayatınızdan bu denli pis bir kadını çıkarın atın hemen.. ondan ne arkadaş ne dost olur.. gün gelir sizin eşiniz olursa onu da ayartır böyleleri...
bu tarz kadınlarda ahlak namus arkadaşlık dostluk kalite kavramlarını bulamazsınız...uzak durun hemen..
20 yaşındaki insan cinsel ilişkisini meşrulaştırmak için imam nikahını kıymaya aklı eriyorsa herşeye eriyordur.
madem hamile kalırsa da ev açacakmış adam, demek ki korunmuyor da.
benim burada tek üzüldüğüm o adamın, 3 tanesi eteğinde 1 tanesi karnında çocuğu olan karısıdır.
sizin yerinizde olsam o arkadaşın yüzüne bile bakmam. bu kadar fenalıklar yapan bir insandan bana da zarar gelir.
bana zarar gelmese bile; bir kadına bunları yapan bir kadın benim arkadaşım olamaz.
kesinlikleeklava:
aklı imam nikahı yapmaya eriyor da onun günah oldugunu biliyorda orda cocukların günahını niye düşünmuyor
yerinde olsam daha düşünmem bu insan müsveddesi için,:mymeka:
bende aklımdan bunları geçirdim arkadaşım,olaya objektif bakayım dedim cıık,olmadı,evli bir kadın olarak. Kendi yaşıtlarında o adam gibi para,sosyal statü ve yaşam yok çünkü. 20 yaş genç,çocuk diyen arkadaşlar var ama şimdiki gençlik 20 yaşında çok kurnaz ve bencil çıkarları için yaşıyor maalesef,bizim zamanımızdaydı o yaşlarda toy olmak,cahil olmak.......
deryacım canım sende arkadaşından uzaklaş bence,"kurunun yanında yaş durumuna" düşmemek için..
19 yaşımdaydım
İş yeri olan bir kaç kişi benle cıkmak istedi. Ben onlara o gözle bakmazken onlar bana o gözle baktı. Evli oldugunu bildiğim halde bana bu iğrencliği yaptı.
Sen git evindeki eşinde cocugunda ara bende bulduklarını. Ben bu tür ilişkilerle zamanımı güzel günlerimi harcıyamam dedim.
Yazık değil mi? eşine enden bunu yapıosun dedim.
Neymiş efendim eşi ilgilenmiyormuş. Al karşına konuş dedim.
Karısına yönlendirmeye calıştım bir kac kez baktım hala devam ediyor.
Aklımda esen bütün kelimeleri sarf ettim.
Senin karın sana bunu yapsa naparsın dedim. Gıkı cıkmadı.
Ondan sonrada görüşmedim.
Adamı kesmem kesmem kesersemde cok kötü keserim.:1closedeyes:
Şunu bilir şunu söylerim
Kendini bilmeyen bir bayan 50 yaşında 36 tane cocugu olanlada olur yeni evlenmiş adamlada olur.
Bu durumu yok yaşı küçük aklı yok , yok ailesi ilgisiz demeyin.
Onlarla alakalı değil beyinle alakalı.
Şimdi kızlarımızda lüks ihtiyaclar ön planda adamın yaşı adamın evli yada bekar oldugu hiç umurlarında değil.
Akıl yaşta değil baştatır canım:teselli:
Böyle bayanları işittikçe İranda verilen recm cezalarına hak veriyorum..
+Mrs.Sönmez .!.:neden kıza yükleniyoruz ki
sadakatsiz olan erkek
acımasız olanda
kız ne mi?
akılsız olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?