- Konu Sahibi deryadertli
aman allahım okurken gözlerime inanamadım..
ne bu ya...
bu devirdeki genç kızların evli erkek merakı niyedir..
bekar erkek kıtlığı mı varda evlilerin peşine böylesine düşüyorlar?
üniversite 3. sınıfta okuyan birisi asla çocuk değildir. pişmiştir o zaten..
kesin adamın maddi durumu iyidir..
böyle afedersiniz f....ler hazır paraya konmayı severler..
onların yaşıtları yada üni okuyan erkekler onlara çekici gelmez.. çünkü onlar hayata sadece para gözüyle bakarlar.. kürk, kredi kartları, altın kolyeler ...
evli erkeklere düşkündürler.. çünkü egolarını tatmin ederler..** adam evli ama bak benimle ilgileniyor beni seviyor karısını sevmiyor** egosuyla hareket eder ve kendilerine olan güvenlerini tamamlarlar..bir çeşit kendini diğğer kadından üstün görme stratejisi...bu onların hoşuna gider...
yazıklar olsun böyle şahsiyetsiz kadınlara dönüp bakan evli erkeğede..
evde kendi çocuğuna gebe kadını bırakıp böyle f...lerin koynuna giden sıfatsız şerefsiz haysiyetsiz onursuz erkek müsveddelirine...
hayatınızdan bu denli pis bir kadını çıkarın atın hemen.. ondan ne arkadaş ne dost olur.. gün gelir sizin eşiniz olursa onu da ayartır böyleleri...
bu tarz kadınlarda ahlak namus arkadaşlık dostluk kalite kavramlarını bulamazsınız...uzak durun hemen..
bende aklımdan bunları geçirdim arkadaşım,olaya objektif bakayım dedim cıık,olmadı,evli bir kadın olarak. Kendi yaşıtlarında o adam gibi para,sosyal statü ve yaşam yok çünkü. 20 yaş genç,çocuk diyen arkadaşlar var ama şimdiki gençlik 20 yaşında çok kurnaz ve bencil çıkarları için yaşıyor maalesef,bizim zamanımızdaydı o yaşlarda toy olmak,cahil olmak.......
deryacım canım sende arkadaşından uzaklaş bence,"kurunun yanında yaş durumuna" düşmemek için..