- 16 Kasım 2024
- 24
- 8
- 18
-
- Konu Sahibi merveeasslnnnn
Cıks değilsin. Ama ben yazınca ikna olur musun bilemiyorum.merhaba benim gecen ay 27 sinde üstümde çamaşır varken(erkek arkadasimin yok) biseyler yasadik uzerime veya çevresine bosalma olmadi ama surtunurken kaydiysa degdiyse diye korkuyorum, regl olmam gereken tarihte ölüm haberi aldim ve gecesinde camur gibi az bi akıntı gelmeye başladı bazi zamanlar kirmizi normal kan bazı zamanlar hatta cogu zaman camur gibiydi ve normal reglime gore cok cok azdi ama normal regl agrimi falan yasadim suan bu durumun 6. gunu ve neredeyse bitti sayılır bazı yerlerde çamur gibi regl olmaya stresten diyor sonuçta ölüm haberi aldim cok üzgündum sonrasnda hamile miyim stresiyle geçirdim bugunleri sizce regl olmus sayilir miyim bu durumu yasayan var mi bütün gunlerimi etkiledi cok kötüyüm psikolojim bozuldu ikna olamıyorum nolur cevap verin
Böyle birşey olması imkansız kuzum korkma regl olmuşsun zaten keşke okadar kolay olsaydı hamile kalmak 1 yıldır gece gündüz çabalamazdım inan korkmanı gerektirecek birşey yok başın sağolsun bu arada hem cenaze hem korku etkilemiş o yüzden öyle regl olmuşsun normal bunlarmerhaba benim gecen ay 27 sinde üstümde çamaşır varken(erkek arkadasimin yok) biseyler yasadik uzerime veya çevresine bosalma olmadi ama surtunurken kaydiysa degdiyse diye korkuyorum, regl olmam gereken tarihte ölüm haberi aldim ve gecesinde camur gibi az bi akıntı gelmeye başladı bazi zamanlar kirmizi normal kan bazı zamanlar hatta cogu zaman camur gibiydi ve normal reglime gore cok cok azdi ama normal regl agrimi falan yasadim suan bu durumun 6. gunu ve neredeyse bitti sayılır bazı yerlerde çamur gibi regl olmaya stresten diyor sonuçta ölüm haberi aldim cok üzgündum sonrasnda hamile miyim stresiyle geçirdim bugunleri sizce regl olmus sayilir miyim bu durumu yasayan var mi bütün gunlerimi etkiledi cok kötüyüm psikolojim bozuldu ikna olamıyorum nolur cevap verin
icimi rahatlattiniz çok tesekkur ederim Allah insallah size nasip ederBöyle birşey olması imkansız kuzum korkma regl olmuşsun zaten keşke okadar kolay olsaydı hamile kalmak 1 yıldır gece gündüz çabalamazdım inan korkmanı gerektirecek birşey yok başın sağolsun bu arada hem cenaze hem korku etkilemiş o yüzden öyle regl olmuşsun normal bunlar
İnşallah canım inşallahicimi rahatlattiniz çok tesekkur ederim Allah insallah size nasip eder
Bn bu sekilde kaldim.merhaba benim gecen ay 27 sinde üstümde çamaşır varken(erkek arkadasimin yok) biseyler yasadik uzerime veya çevresine bosalma olmadi ama surtunurken kaydiysa degdiyse diye korkuyorum, regl olmam gereken tarihte ölüm haberi aldim ve gecesinde camur gibi az bi akıntı gelmeye başladı bazi zamanlar kirmizi normal kan bazı zamanlar hatta cogu zaman camur gibiydi ve normal reglime gore cok cok azdi ama normal regl agrimi falan yasadim suan bu durumun 6. gunu ve neredeyse bitti sayılır bazı yerlerde çamur gibi regl olmaya stresten diyor sonuçta ölüm haberi aldim cok üzgündum sonrasnda hamile miyim stresiyle geçirdim bugunleri sizce regl olmus sayilir miyim bu durumu yasayan var mi bütün gunlerimi etkiledi cok kötüyüm psikolojim bozuldu ikna olamıyorum nolur cevap verin
benim gibi kanama da geçirdiniz miBn bu sekilde kaldim.
psikolojik olarak hic iyi degilim eger ki dalga geçmek icin korkutmak için yapıyorsaniz hakkima geciyosunuz dusunmeden yazdiginiz bir cümlenin nelere sebep olabileceğini dusununBn bu sekilde kaldim.
CAnım bu sekilde gebelik olurmu allah askina kac yasindasin senbenim gibi kanama da geçirdiniz mi
Çamaşır varmış sperm nasıl koşturup oraya girsin döllesin ki, hamile değilsin merak etme. Regl de olmuşsun. Başınız sağolsun bu aradamerhaba benim gecen ay 27 sinde üstümde çamaşır varken(erkek arkadasimin yok) biseyler yasadik uzerime veya çevresine bosalma olmadi ama surtunurken kaydiysa degdiyse diye korkuyorum, regl olmam gereken tarihte ölüm haberi aldim ve gecesinde camur gibi az bi akıntı gelmeye başladı bazi zamanlar kirmizi normal kan bazı zamanlar hatta cogu zaman camur gibiydi ve normal reglime gore cok cok azdi ama normal regl agrimi falan yasadim suan bu durumun 6. gunu ve neredeyse bitti sayılır bazı yerlerde çamur gibi regl olmaya stresten diyor sonuçta ölüm haberi aldim cok üzgündum sonrasnda hamile miyim stresiyle geçirdim bugunleri sizce regl olmus sayilir miyim bu durumu yasayan var mi bütün gunlerimi etkiledi cok kötüyüm psikolojim bozuldu ikna olamıyorum nolur cevap verin
18CAnım bu sekilde gebelik olurmu allah askina kac yasindasin sen
Ciddiye almayın, hamile kalmazsınız bu şekildepsikolojik olarak hic iyi degilim eger ki dalga geçmek icin korkutmak için yapıyorsaniz hakkima geciyosunuz dusunmeden yazdiginiz bir cümlenin nelere sebep olabileceğini dusunun
tesekkur ederim Allah razı olsunÇamaşır varmış sperm nasıl koşturup oraya girsin döllesin ki, hamile değilsin merak etme. Regl de olmuşsun. Başınız sağolsun bu arada
Çok genç küçüksün daha kuzum dikkat et kendine
teşekkür ederimCiddiye almayın, hamile kalmazsınız bu şekilde
haklısınız cok pişmanım ilk ve sonduÇok genç küçüksün daha kuzum dikkat et kendine