ablalarim nolur yargılamayin yardim edin

Ya gercekten boyle konulara sakin cevap veren birisiydim ama artik insani cigrindan cikariyorlar
Yillardir bebek icin ugrasan insanlarla alay edercesine soru soruluyor ve normal cevap bekleniyor
İc camasir var diyor ustune bosalma olmadi diypr
Vahiy yoluyla mi geldi spermler sonra sen yerlesme kanamasi yasadin simdi olmayan biseyin stresini mi yasiyorsun???
İstediginizi soyleyin bana ben empati yapiyorum
Burada neler yasamis anne adaylari var ben daha hamile oldugumu onlar sorunca bile cekinerek soyluyorum
Kimin psikolojisi daha bozuk tartisilir

Ya gercekten boyle konulara sakin cevap veren birisiydim ama artik insani cigrindan cikariyorlar
Yillardir bebek icin ugrasan insanlarla alay edercesine soru soruluyor ve normal cevap bekleniyor
Vahiy yoluyla mi geldi spermler sonra sen yerlesme kanamasi yasadin simdi olmayan biseyin stresini mi yasiyorsun???
Burada neler yasamis anne adaylari var ben daha hamile oldugumu onlar sorunca bile cekinerek soyluyorum
kimse kimsenin derdini kucumsememeli bence ben sizin dusuncenize de saygı duyuyorum ama gerçekten zor durumda çaresiz olmasam ben de kimseyi sinirlendiricek uzucek sekilde buraya yazmazdim

merhaba benim gecen ay 27 sinde üstümde çamaşır varken(erkek arkadasimin yok) biseyler yasadik uzerime veya çevresine bosalma olmadi ama surtunurken kaydiysa degdiyse diye korkuyorum, regl olmam gereken tarihte ölüm haberi aldim ve gecesinde camur gibi az bi akıntı gelmeye başladı bazi zamanlar kirmizi normal kan bazı zamanlar hatta cogu zaman camur gibiydi ve normal reglime gore cok cok azdi ama normal regl agrimi falan yasadim suan bu durumun 6. gunu ve neredeyse bitti sayılır bazı yerlerde çamur gibi regl olmaya stresten diyor sonuçta ölüm haberi aldim cok üzgündum sonrasnda hamile miyim stresiyle geçirdim bugunleri sizce regl olmus sayilir miyim bu durumu yasayan var mi bütün gunlerimi etkiledi cok kötüyüm psikolojim bozuldu ikna olamıyorum nolur cevap verin
16 yıldır regl olurum hiç çamur akmadı benden 🤔

kimse kimsenin derdini kucumsememeli bence ben sizin dusuncenize de saygı duyuyorum ama gerçekten zor durumda çaresiz olmasam ben de kimseyi sinirlendiricek uzucek sekilde buraya yazmazdim
Olmayan biseyi dert etmek senin cahilliginden
Diger konuda da yazdik kim ne derse desin ikna olmayacaksin diye
Olmayan biseyi dusunup durmak ne kadar saglikli?

Kız 18 yaşında bu konularda yeterli bilgisi yok. Evet hamile kalmak isteyip senelerce uğraşan var haklısınız. Boşverin sakin olun...

Kız 18 yaşında bu konularda yeterli bilgisi yok. Evet hamile kalmak isteyip senelerce uğraşan var haklısınız. Boşverin sakin olun...
Gayet sakinim,diger anne adaylarini dusunup yaziyorum ben bu tarz o kadar konu aciliyor ki insan artik saskinlikla okuyor

Cinsel birlikteligi bosalmayi /bosalmamayi bilen biri gercekten biseyler bilmiyor olabilir mi?

Gayet sakinim,diger anne adaylarini dusunup yaziyorum ben bu tarz o kadar konu aciliyor ki insan artik saskinlikla okuyor

Cinsel birlikteligi bosalmayi /bosalmamayi bilen biri gercekten biseyler bilmiyor olabilir mi?
Annemizin karnında seksi öğrenmiyoruz sonuçta. Boşalma nedir bilir ama demekki hamile kalma riskleri hangi durumlarda olur bunu tam bilmiyor. İlk ilişkisi olmuş. Stres yapmış baya. O yüzden normal geldi bana. Ama daha büyük yaşta soranlar olunca onlar kasten dalga geçiyor diye düşünüyorum

X