- 5 Kasım 2024
- 12
- -2
- 24
-
- Konu Sahibi soufly3434
Yahu penis vajinaya değince hamile mi kalınıyormuş? Cinsel bilginiz yoksa cinsellik de yaşamayın derim. Hamile filan değilsiniz.Ablalarım kimseye anlatamadığım ve korktuğum için buraya geldim lütfen yargılamayın kızmayın çok pişmanım akıla ihtiyacım var ben erkek arkadaşımla reglim bittikten 20 gün sonra bir şeyler yaşadık( cinsel organı benim cinsel organıma dokundu 10 sn sürdü veya sürmedi çok kızdım istemediğim bir durumdu çünkü) benim reglim gecikti 4 gündür ben korkudan regli zamanım gelmeden tarlusal aldım adet söktürücü adet olmam gereken günde bitti ama regli olmadım sonra 2 gün geçtikten sonra tekrar tarlusal aldim üst üste içmek çok zararlı biliyorum ama korku insana her şeyi yaptırabiliyor. Bu gün doktora gittim ama durumu anlatamadım kan testi almadı ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi bu kadar ben şimdi napıcam Bilmiyorum bana lütfen akıl verin
Yani rahim kalınlaşınca gebelik oluyor olmuyorsa regli mi oluyorsunuzRahim kalınlaşması gebelik oluşturabiliyor fakat herkeste aynı durum olmuyor sen yinede stres yapma doktora görün tekrardan
demek istediğim şu bu rahim kalınlaşması illa gebelik olucak değil baska birseyden dolayıda kaynaklanabiliyorYani rahim kalınlaşınca gebelik oluyor olmuyorsa regli mi oluyorsunuz
Kaç yaşındasınz sağlık ocağında kan verin içiniz rahat etsin. Dokundurmakla gebelik oluşmaz siz stres yapıyorsunuz diye gecikiyor büyük ihtimalle bide o kadar ilaca gerek yok ya. Kan verin rahatlynYani rahim kalınlaşınca gebelik oluyor olmuyorsa regli mi oluyorsunuz
Bu gün gittin doktora durumu açıklayamadım ultarsonla baktı kalınlaşması rahmin dedi kan testi almadı korkuyorum daKaç yaşındasınz sağlık ocağında kan verin içiniz rahat etsin. Dokundurmakla gebelik oluşmaz siz stres yapıyorsunuz diye gecikiyor büyük ihtimalle bide o kadar ilaca gerek yok ya. Kan verin rahatlyn
İnceldiği zaman mi regli görüyoruzdemek istediğim şu bu rahim kalınlaşması illa gebelik olucak değil baska birseyden dolayıda kaynaklanabiliyor
Gebe değilsin.Ablalarım kimseye anlatamadığım ve korktuğum için buraya geldim lütfen yargılamayın kızmayın çok pişmanım akıla ihtiyacım var ben erkek arkadaşımla reglim bittikten 20 gün sonra bir şeyler yaşadık( cinsel organı benim cinsel organıma dokundu 10 sn sürdü veya sürmedi çok kızdım istemediğim bir durumdu çünkü) benim reglim gecikti 4 gündür ben korkudan regli zamanım gelmeden tarlusal aldım adet söktürücü adet olmam gereken günde bitti ama regli olmadım sonra 2 gün geçtikten sonra tekrar tarlusal aldim üst üste içmek çok zararlı biliyorum ama korku insana her şeyi yaptırabiliyor. Bu gün doktora gittim ama durumu anlatamadım kan testi almadı ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi bu kadar ben şimdi napıcam Bilmiyorum bana lütfen akıl verin
Gebe olsaydınız onusda söylerdi:)Bu gün gittin doktora durumu açıklayamadım ultarsonla baktı kalınlaşması rahmin dedi kan testi almadı korkuyorum da
Evet çok haklısın ama korkudan yaptım bunu bi kutu içtim olmayınca gene içtim valla korkudanAllah aşkına bu cehaletle yapmadığınız şey de kalmıyor önce biraz bilgilenin sonra naparsanız yapın ya. 10 saniye temasla harry potter’ın asası mı bu hamile kalacaksın? Kafana göre biraz daha ilaç üstüne ilaç içmeye devam edersen rahmini bırakacaksın ortaya haberin olsun. O içtiğin Tarlusalın prospektüsünü okusan zaten kutu bittikten ne kadar zaman sonra regl söktürüldüğünü göreceksin zaten. Git oku öğren bir zahmet
Valla daha önce başına böyle bir şey geldi miadet bittikten 20 gün sonra ben ya 0 korunuyorum ya da zaten adet oluyorum. hiç o arada hamile kalmadım
Valla mı içime su serptin çok teşekkür ederim korkumu azda olsa giderdinRahim kalınlaşması reglye yakın zamanda da oluyor hamile değilsin.
Tam olarak neresine dokundu. Konum önemli.Ablalarım kimseye anlatamadığım ve korktuğum için buraya geldim lütfen yargılamayın kızmayın çok pişmanım akıla ihtiyacım var ben erkek arkadaşımla reglim bittikten 20 gün sonra bir şeyler yaşadık( cinsel organı benim cinsel organıma dokundu 10 sn sürdü veya sürmedi çok kızdım istemediğim bir durumdu çünkü) benim reglim gecikti 4 gündür ben korkudan regli zamanım gelmeden tarlusal aldım adet söktürücü adet olmam gereken günde bitti ama regli olmadım sonra 2 gün geçtikten sonra tekrar tarlusal aldim üst üste içmek çok zararlı biliyorum ama korku insana her şeyi yaptırabiliyor. Bu gün doktora gittim ama durumu anlatamadım kan testi almadı ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi bu kadar ben şimdi napıcam Bilmiyorum bana lütfen akıl verin