• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim lutfen yardim eder misiniz zor durumdayim

bi de 20 yaşındaymışsın. ben de 16 filan sanmıştım yahu madem yapıyorsunuz açın bi araştırın okuyun ya of
ya okuduğum bölüm cocuk gelisimi fakat tedirgin oluyor insan yinede ilk kez boyle gecikti erkek arkadasim olmaz bisey diyor fakat ben huysuzlaniyrum geciktigi icin internette her sitede kitaplarmda okudum fakat olabilme ihtimali dusukte olsa vsr ve benm suan gecikmis halde oldugu icin saskinm abla :( :(

Merak etme reglinin gecikmesi "ya hamileysem" diye girdiğin stres..
Cinsellik yaşarken mutlaka korunun.

95 dogumlu arti yasadigi bu olaydan dolayi cozum arayisinda bence. bu yuzden bu gun kk ya katilim yapti henuz cok gencsin erkek arkadasin olgun yasta malesef siz degil. burasi her gun hemen hemen bu tur konulari okuyoruz okadar burdaki ablalar uyariyor malesef okadar genc kardeslerimiz hata yapmaktan cekinmiyorlar. henuz 20 yasinda bile degilsin nedir bu acelen kapkaccilar gibi kendi aldiginiz kararlarin arkasinda duramiyacaksaniz madem sevismeyin ozaman. avrupalilari bile geride birakti bazi genclerimiz:KK20:

Bu zevk suyu lafı nedır , bu tarz açılan konularda ya,,
kadınlarının bu deyimi kullandığını ilk burada duydum,

Hamile değilsin, bugün yarın adet olursun. Psikolojik olarak gecikiyor.
Kafana takma. Ama bi daha bişeyler yaşarken tedbirli ol.

ya okuduğum bölüm cocuk gelisimi fakat tedirgin oluyor insan yinede ilk kez boyle gecikti erkek arkadasim olmaz bisey diyor fakat ben huysuzlaniyrum geciktigi icin internette her sitede kitaplarmda okudum fakat olabilme ihtimali dusukte olsa vsr ve benm suan gecikmis halde oldugu icin saskinm abla :KK43: :KK43:
senden çokta büyük değilim abla demene gerek yok hatta şaşırdığım 27 yaşında bi erkeğin bu kadar bilgisiz olması. neyse eczaneden bi test al rahatla stresin yok olunca zaten hemen hasta olursun .

Zevk suyundan,
Surtunmeden,
Bacaga boşalmadan,
Karna boşalmadan,

Tum iç,dış boşalmadan,
Saça boşalmadan,
Tüm saçma boşalmalardan,
Hatta boşalmadan bile hamile kalınır..noktaaa
Ahahahahaahahaa bayiliyorum senin bu tarz yorumlarina, alemsin yaaa... :D

ya okuduğum bölüm cocuk gelisimi fakat tedirgin oluyor insan yinede ilk kez boyle gecikti erkek arkadasim olmaz bisey diyor fakat ben huysuzlaniyrum geciktigi icin internette her sitede kitaplarmda okudum fakat olabilme ihtimali dusukte olsa vsr ve benm suan gecikmis halde oldugu icin saskinm abla :KK43: :KK43:
Canim hamile olsan bile bukdar erken belirti olmaz senin ki psikolojik,korktugun icin yani..hamile olduğunu zannetmiyorum..ama bundan sonra dikkatli ol bu olmayacağın anlamına gelmez,madem birseyler yaşıyorsun önlemini al..

Yaa korkuyorum ,benimde kızlarım bu yaşa gelince yapacaklarmı bunları ya ,büyümesinler kalsınlar böyle keşke.çok üzülüyorum böyle genç kızlarımız bunları yaşayınca ,sonra ayrılır ,başka bir erkek bakire ,eline erkek eli değmemiş diye güvenip alır bu kızlarımızı ,herşey yaşanıyor ama neymiş bekaretimi korudum ,oldu canım.

Back