- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemin ederim konu başlığını görünce tahmin ettim içeriğini artık prof. kk kullanıcısıyım
ya okuduğum bölüm cocuk gelisimi fakat tedirgin oluyor insan yinede ilk kez boyle gecikti erkek arkadasim olmaz bisey diyor fakat ben huysuzlaniyrum geciktigi icin internette her sitede kitaplarmda okudum fakat olabilme ihtimali dusukte olsa vsr ve benm suan gecikmis halde oldugu icin saskinm ablabi de 20 yaşındaymışsın. ben de 16 filan sanmıştım yahu madem yapıyorsunuz açın bi araştırın okuyun ya of
senden çokta büyük değilim abla demene gerek yok hatta şaşırdığım 27 yaşında bi erkeğin bu kadar bilgisiz olması. neyse eczaneden bi test al rahatla stresin yok olunca zaten hemen hasta olursun .ya okuduğum bölüm cocuk gelisimi fakat tedirgin oluyor insan yinede ilk kez boyle gecikti erkek arkadasim olmaz bisey diyor fakat ben huysuzlaniyrum geciktigi icin internette her sitede kitaplarmda okudum fakat olabilme ihtimali dusukte olsa vsr ve benm suan gecikmis halde oldugu icin saskinm abla
Posasını cilde maske yapıp,kalan suyuyla zevk alma cabası herhaldeBu zevk suyu lafı nedır , bu tarz açılan konularda ya,,
kadınlarının bu deyimi kullandığını ilk burada duydum,
Ahahahahaahahaa bayiliyorum senin bu tarz yorumlarina, alemsin yaaa...Zevk suyundan,
Surtunmeden,
Bacaga boşalmadan,
Karna boşalmadan,
Tum iç,dış boşalmadan,
Saça boşalmadan,
Tüm saçma boşalmalardan,
Hatta boşalmadan bile hamile kalınır..noktaaa
Canim hamile olsan bile bukdar erken belirti olmaz senin ki psikolojik,korktugun icin yani..hamile olduğunu zannetmiyorum..ama bundan sonra dikkatli ol bu olmayacağın anlamına gelmez,madem birseyler yaşıyorsun önlemini al..ya okuduğum bölüm cocuk gelisimi fakat tedirgin oluyor insan yinede ilk kez boyle gecikti erkek arkadasim olmaz bisey diyor fakat ben huysuzlaniyrum geciktigi icin internette her sitede kitaplarmda okudum fakat olabilme ihtimali dusukte olsa vsr ve benm suan gecikmis halde oldugu icin saskinm abla