yardiminiza ihtiyacim var ablalarm lutfen yardimci olunuz. adetime 1 hafta kala erkek arkadasimla birseyler yaşadık sadece karnima bosaldi ve bacağıma cok az geldi ama birlesme olmadi bacagimin kenarina sadece fajat daha sonra birseyler daha gecince birlesme olmadan surtunme oldu bosalmadida ama zevk suyu ile hamile kalinir mi tam birlesme olmadi sadece surtunme oldu fakat vajinaya biraz degmis zevk suyu olabilir emin degiliz dun adet olmam lazimdi ama olmadi bugunde hafif agri girdi karnma belime ama yine tık yok midemde usutme gibi bulantidda var tedirginim hamile kalma durumu varmi yojsa zor stresli hafta yasadim zaten o yuzden midir(
yemin ederim konu başlığını görünce tahmin ettim içeriğini artık prof. kk kullanıcısıyım
20 ben 27 o öğrenciyizyaş kaç
erkek arkadaşın kaç yaşında
nerde yaptınız
öğrenci misiniz
yani o zaman strestendir degil mi cok stresli bir haftada gecirdim birazda usutmustum gerci ama ilk kez gecikme olduHamile degilsin buyuk ihtimal cnm ama madem korkuyosun niye tedbirini almiyosun boyle hamile kalinsaydi bebek isteyip ugrasanlarin onlarca bebisi olurdu
Mevsimsel olabilir...yani o zaman strestendir degil mi cok stresli bir haftada gecirdim birazda usutmustum gerci ama ilk kez gecikme oldu
Hamile değilsin korkma ama yaşın kaç? İlerde pişman olmayacak mısın, küçüksün daha belli.umarim oyledir olsa da rahatlasam
ben 20 erkek arkadasim 27 3 senedir beraberiz ama okullarmz var daha onun okul uzadi benimse daha yeniHamile değilsin korkma ama yaşın kaç? İlerde pişman olmayacak mısın, küçüksün daha belli.
bi de 20 yaşındaymışsın. ben de 16 filan sanmıştım yahu madem yapıyorsunuz açın bi araştırın okuyun ya ofben 20 erkek arkadasim 27 3 senedir beraberiz ama okullarmz var daha onun okul uzadi benimse daha yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?