• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim lutfen yardim eder misiniz zor durumdayim

eliff_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
7
1
1
29
yardiminiza ihtiyacim var ablalarm lutfen yardimci olunuz. adetime 1 hafta kala erkek arkadasimla birseyler yaşadık sadece karnima bosaldi ve bacağıma cok az geldi ama birlesme olmadi bacagimin kenarina sadece fajat daha sonra birseyler daha gecince birlesme olmadan surtunme oldu bosalmadida ama zevk suyu ile hamile kalinir mi tam birlesme olmadi sadece surtunme oldu fakat vajinaya biraz degmis zevk suyu olabilir emin degiliz dun adet olmam lazimdi ama olmadi bugunde hafif agri girdi karnma belime ama yine tık yok midemde usutme gibi bulantidda var tedirginim hamile kalma durumu varmi yojsa zor stresli hafta yasadim zaten o yuzden midir :((

yardiminiza ihtiyacim var ablalarm lutfen yardimci olunuz. adetime 1 hafta kala erkek arkadasimla birseyler yaşadık sadece karnima bosaldi ve bacağıma cok az geldi ama birlesme olmadi bacagimin kenarina sadece fajat daha sonra birseyler daha gecince birlesme olmadan surtunme oldu bosalmadida ama zevk suyu ile hamile kalinir mi tam birlesme olmadi sadece surtunme oldu fakat vajinaya biraz degmis zevk suyu olabilir emin degiliz dun adet olmam lazimdi ama olmadi bugunde hafif agri girdi karnma belime ama yine tık yok midemde usutme gibi bulantidda var tedirginim hamile kalma durumu varmi yojsa zor stresli hafta yasadim zaten o yuzden midir :KK43:(

Neden korunmuyorsunuz elif? Daha kolay degil mi tum bu yasadiklarindan?

Hamile olup olmadigini bilemem ama stresten gecikme yasiyor olabilirsin

Hamile degilsin buyuk ihtimal cnm ama madem korkuyosun niye tedbirini almiyosun boyle hamile kalinsaydi bebek isteyip ugrasanlarin onlarca bebisi olurdu

Hamile degilsin buyuk ihtimal cnm ama madem korkuyosun niye tedbirini almiyosun boyle hamile kalinsaydi bebek isteyip ugrasanlarin onlarca bebisi olurdu
yani o zaman strestendir degil mi cok stresli bir haftada gecirdim birazda usutmustum gerci ama ilk kez gecikme oldu

Yok canım yok birşey olmamıstır fakat böyle birşey olmuyor rahatlığıyla devam edersen yarın öbür gün başka konular açmak zorunda kalabilirsin.

Diyelim ki hamilesin ne yapicaksin?

Boyle strese giricegine korun zevk suyu şöyle olmuş böyle olmuş açık açık anlatıçağına madem birlikte oluyorsunuz sıkıntı cekmektense korunun

Back