Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ablalarım , arkadaşlarım bana yardım edin nolurr!!

hasret809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1
0
ben 14 yaşındayım ve hala göğüslerim çıkmadı. kahverengi bölge genişlemedi.ucu belirginleşmedi adet zaten olmadım . arkadaşlarımın hepsinin çıktı sadece benim yok .10 yaşındaki kuzenimin bile çıktı. çok utanıyorum ne olur bazı yöntemleri söyleyin yada kendi deneyimlerinizi anlatın lütfenn!!.....umutsuz vaka.... :a015:

canım bende 16 yasındayım gecen sene adet olmuştum.zaten birazda minyonum.senin yasındayken bende aynıydım gercekten.korkuyordum hatta utanmada vardı tabi.. gercekten iğrnç bi durum kendini cocuk gibi hissediyordun ama zamanla hersey oluyor.sakın dert etme kafana taktığınla kalırsın.ama masaj iyi geliyo dye duymustum göğüs için bi dene:KK66:

Canım sabırlı ol eminimki büyüyecekler daha gelişim cağındasın adet oldunmu büyürde merak etme sadece sabır herkezin vucud u farklıdır seninde biyüyecekler merak etme üzülme kafana fazla takma tmm ablacım opuyorumnanaktan

kafana takamana hic gerek yok bulundugun yerin cografi özelliklerine ve hormonlara baglı
10 yasındakiler için erken bi durum senin için ise gayet normal yerimseniben

benimde bir tanıdığım 18 yaşında, diğeri 15 yaşında adet oldu. bende 14 ünde olmuştum ve olana kadar bende de yoktu dert etme. ama illa içim rahatlasın diyorsan hormon testi yaptırabilirsin bir doktora görünüp.

Hiç mi çıkmadı yoksa küçük mü canım? bence bi doktora git aslında adetin normalde göğüslerini bilemicem... =(

X