olayı bastan anlatıyım dersanede bi cocukla tanıstık hoşlandım o cocuktan neyse benle sevgili olmak istediğini söyledi bende dedim seni tanımıyorum suan birsey söyleyemem 3 gün felan konustuk işte sonra ben dedimki ona kusura bakma olmaz bu iş dedim senide kırmak istemem dedim benle oynadın dedi bende asıl senle cıksam oynamıs olcaktım dedim neyse hiç konusmaz olmustuk ve onun en yakın arkadasıyla yakınlastık ve ondan hoşlanmaya basadım kalemine cok deger verirmiş benim kalemimi o aldı kendi kalemini bana verdi beni hatırlarsın unutmaman için dedi artık her gün konusur olduk sonra bana msnsini verdi msnde kardesiyle tanıstım daha 12 yasında 2 gün gecti kardesi bana abşm sana teklif etse cıkarmısın dedi bende hemen o an atlamamk için hayır dedim 2 gün sonra ona onu sevdiğime dair bir msj çektim ertesi gün o benden ilk hoşlanan ama benim olmaz dediğim cocuk bana ne serefsizsin dedi o benim arkadasım dedi msjı okudum dedi o an sok yasadım nasıl olurda msjı okuturdu neyse ona hemen msj cektim sana güvenmem gerek die oda tahmin edemedim böle olacgını dedi sonra 2 siylede konusmadım kütüphanede 1 hafta sonra yanına gittim bana dediki senin sevgine layık değilim dedi hoşlandıgım cocuk dedim beni zaten sevmiyorsun oda dediki peki yalan söyleyen biri olamazmı dedi o mu yalan söylüyordu beni seviyomuydu bilmiyorum 1 ay gecti ikisiylede konusmaz olmustum taki bugün bana bi arkadası dediki senin için kavga etmişlerdi zor barıstırdık dedi peki seviyormu dedim bana sorma bilmiyorum dedi sizce ne peki forum nerdeyse hayatı görmüş gecirmiş olgun kişilerle dolu yada bu tür asklar gecirmiş nolur yardım edin onu siliyimmi yoksa ne yapıyım konus derseniz ne konusuyum:1no2: