Abla mı düşman mu belli değil

O nasil abla ya gercekten sasrdim...ben bugun kardesimin ustune biraz fazla gittim onun iyiligi icin yaptigimi dusunuyorum ama gercektn icim icimi yedi isim biter bitmez arayip gonlun aldim..birisj kardesim hakkinda konusacak parcalarim onu...ben kardesim mutlu olsun hep benden daha iyi imkanlari olsun diye ugrasirim kiskanmak ne yaa kendi yapamadigin ne varsa o yapsin isterim...mesela ogrenci diyorum ki sen hic birsey yapmiyor musun nasil bu kadar az harciyorsun istedigin birsey varsa cekinme soyle diyorum surekli bazi sikntilari oldu sirf mutlu olsu diye ne yapacagimj sasiriyorum...Allah ablaniza akil fikir versin ne deyim

Merhabalar, hep buraya yazıyorum. Cunku dertlerimi antalabilecegim akıl alabilecegim kimsem yok. Sizin yorumlarınız bana destek oluyor. Uzatmadan konuya geceyim
Ablamla ayrı büyüdük annemi erken yaşta kaybetmem sebebiyle o babamla ben ananemle büyüdüm.Dolayısıyla hicbi zaman abla kardes iliskimiz olmadı. İki sene önce evlendi. Aramızdaki yas farkı 3

Bana mı oyle geliyor ben mu cok alınganım bilmiyorum. Sureklı benı ıgnelıyor her ortamda kım olursa olsun asagılar laf sokar. İki sene önce ananemin evini temizlik yaparken ben beceremiyorum diye beni dövmüstü. Bu sene akrabalar benle ilgili dedikodu uydurmus ( hemsirelik okuyorum ama tıbbi sekreterlik okuyo demisler) ablam da ben ne okudugunu bilmiyorum bana hic sonucunu göstermedi diyerek onlara destek cıkmıs, gecen sene kuzenım vefat etti cenzaye geldigimde senin üzüntün bile yalan paran bitmistir o yüzden gelmişsindir vs vs dedikodumu yapanlarla icli dıslı cok yakın olmalar her seferinde affettim. Ama artık cidden kardeslik bagını hissetmiyorum. Olayları cok yuzeysel anlatıyorum özet olarak bu.

Bi haftadır ananemde o da ananem rahatsızdı o iyilesti ben hasttalandım, staja bile gidemedim. Yerimden kalkamıyodum hastalıgımla dalga gecti sürekli yerin dibine soktu asagıladı sınırlarını asan seyler soyledı. Ben de dayanamadım (esiyle arası bozuk bi aydır, hic arkadası da yok kimseyle gecinemiyor) evet esine hak veriyorum gercekten cekilmez bi insansın dedim. O da haddini bil dedi bunlar karsılıklı olacak seyler sen bana her turlu hadsizligi saygısızlıgı yapıp yapıp benden saygı bekleyemezsin dost musun düsman mısın belli degil kötülügümü isteyen bir sen varsın kim arkamdan konusuyorsa sen de onlarla agız birligi yapıyosun dedim yoo onlar konusuyor ben dinliyorum dedi bi saat farklı odalarda oturduk on dk once de gitti

Bi yandan icim yanıyor aynı kandan, ama bi yandan da yetmiyor diyorum, aynı kandan olmak yetmiyor..
Evet yetmiyor bazen aynı kandan olmak yetmiyor iki abim var ve ikisinin arası sonsuz uçurumlar kadar...

Abla değil düşmanmış. Belkide beraber bi çocukluk geçirmediğimiz için kardeşlik ilişkiniz olmadığından size bişey hissetmiyordur. Kıskançlık yapıyor size fena takmış gibi.

X