• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiyeme farkl model nasl veririm ,fikir verir misiniz?

Boleyn kızlarına bakarsan görsellerden göğüs kısmı bence daha güzel durur.Biraz açık olur belki ama. O kadar açık yaptırmazsın sende..:uhm:

Tek sorun göğüs kısmı .Alt kısımlar olabilecek en güzel şekilde.Altlara sakın dokunma bence.

yhst7636015740521119601qd1.jpg

KESKE SU HALE SOKABILSELER AYYYYY BIRDE INCE ASKILAR KOUYDURTURDUM OFFFFFFF AMA OLMAZ KI :sinifsinif:

Neyse saol kızlar bende cıkıyım kocam kızıo yarın bakarız bırseyler hepınıze tek tek tesekkur ederım ılgılendınız hayırlı kandıller

BU ARADA BU GUN TAM 10 AYLIK EVLI OLDUM :asigim: INSALLAH HAMISIMDIR 9 GUN SONRA BELLI OLACAK DUA EDIN NE OLUR SAGLIKLI GUZEL BIR KIZIM OLSUN:ecrin_bebek:

img-thing

KESKE SU HALE SOKABILSELER AYYYYY BIRDE INCE ASKILAR KOUYDURTURDUM OFFFFFFF AMA OLMAZ KI :sinifsinif:

Elbiseni bozsan mavi renkteki elbise modeli olabilir,ama biraz iyi bir terzi gerekiyor.Kırmızı elbiseyi de netten buldum.Bu da olabilir diye düşündüm,hem çevirmesi daha kolay.

Son düzenleme:
söylendimi bilmiyorum ama sekliyle oyanamak yerine boyatabilirsin. maliyeti de az olur. benim bir arkadasim pardesülerini boyatip boyatip farkli renklerde giyiyor. taslarini da degistirirsen baska bir elbiseymis gibi olur. istersen büzgülerini de actir ama terzi masraflarini bilmiyorum

söylendimi bilmiyorum ama sekliyle oyanamak yerine boyatabilirsin. maliyeti de az olur. benim bir arkadasim pardesülerini boyatip boyatip farkli renklerde giyiyor. taslarini da degistirirsen baska bir elbiseymis gibi olur. istersen büzgülerini de actir ama terzi masraflarini bilmiyorum

fikir güzel:ecrin_bebek:

Canım Düşüncen Dolayı Tebrik Ederim
Aklıma gelen bi kaç öneri sunucam mesela Boyunu kısaltabilirsin yaada tek omuz yapar üstüne kırmızı şal alırsın yada straptez yapıp Şal alabilirsin üzerine ince askılı yaptığında bişey değişmez model aynı kalır önündeki taşı değiştirebilirsin üzerine kırmızı boncuklardan bişeyler işleyebilirsin

Net kendi fikrim ise uzun kalsın kestirme Straptez yaptır o taşları sök daha taşlı bi kemer al onu tak değişir üzerine de şal al.

canım benim ablamın düğününde gyidğim elbiseye çok benzio elbisen ama benim askılarım daha inceydi we askılarında toka yoktu onları çıkartabilirsin boyunuda diz altı yapabilirsin yada şöleki göğüs kısmında we önünde tül war o tülü çıkartıp tokalarınıda çıkartırsan saten tek şekil bi albise olur

bendede elbisenin kısası var ama bana kalırsan boyunu değiştirme elbisen hoş taşları çıkarım eteğinin ucuna işletebilirsin bence

of kızlar belkı yenı kıyafet almak zorunda kalacam esımde alırız bosuna ugrasma dıo bakalım 8 gun var daha

Back