Abiyeme farkl model nasl veririm ,fikir verir misiniz?

su taslar yerıne oraya buyuk kurdelemı yaptırsam dıger taslarıda cıkartsam kırmızı kurdela sıyah olsa olurmu pekı boyu aynı kalsa
hangi taşlar öndeki taşlarmı??saçmalama ne o öle müsameledeki çocuklar gibi fiyonklu kurdeleli falan yeliz??bence dedimya oynama kıyafetinle güzelliğini özelliğini bozma derim.. gerçekten çok hoş kıyafetin cidden...

:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm ALTTAKI RESME BAKTIN MI OLE DIOM COK MU KOMIK OLURRRRRRR

böyle bişi senin elbisene gitmez canım benimm.. kızım bozma işte dinle beni yaa

evet canim degistirmeyi kastediyorum. evet su genis bant seklinde kurdaleler var ya. bu aralar pek cok kiyafette kullaniliyor. ya ben direkt etegini kestir falan dedim ama tabii pisman olacaksan yapma. hatta istersen o taslari da dikkatlice cikart sonra yeniden taktirirsin. bu kadarcik bir degisikligin maliyeti fazla olmaz bence.
umarim icine siner. guzel gunlerde giyersin

yelizimm hafızlarda elbisen kalmamıştır canım abinin nişanlısının tarafı görmedi senin elbiseni kasma kendini..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben fiyonk demedim ama neyse... ben kacar fikir istedin diye yardim etmeye calistim. bu arada abine de mutluluklar :)

ben fiyonk demedim ama neyse... Ben kacar fikir istedin diye yardim etmeye calistim. Bu arada abine de mutluluklar :)

saol cnm ne bılıyım fıonklu bırsey buldum bende kardesım abıyesınde var bole bısey sarı kurdalesı sıyah bole bu kadar buyuk olmasada sallanıo

haaaaaaaaa belınay senın beneklı ablanın dugunde gıydıgın kıyafetde cok hostu yawwwwwwwwwwwwww

Göğüs kısmı hakikaten hoş değil olduğundan kaba gösteriyor.Ben olsam göğüs kısmını kare şeklinde yaptırırım hani korse giyerler içlerine eski zamanlarda ya resim eklemeyide bilmiyorum gösterirdim yoksam.

canım o dolapta duruyor 1 kere giyebildimmm :) peçeden almıştım 160 ytl'ye asıl ben düşünüyorum daha nerde giyicem onu diye CADIARZU

ıste ıcıme sınmeyen nokda o gogus kısmı zaten buyuk ıyıce kocaman gostermıstıııııııııııı delı olmustum onun yolunu bulsam barı

dur ben uyim kafam yerine gelsin yarın düşünelim bunu yelizimm hadi sendee koşş erdeminin yanınaaa :))bu arada hayırlı kandiller bitanem şimdidenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…