su taslar yerıne oraya buyuk kurdelemı yaptırsam dıger taslarıda cıkartsam kırmızı kurdela sıyah olsa olurmu pekı boyu aynı kalsa
hangi taşlar öndeki taşlarmı??saçmalama ne o öle müsameledeki çocuklar gibi fiyonklu kurdeleli falan yeliz??bence dedimya oynama kıyafetinle güzelliğini özelliğini bozma derim.. gerçekten çok hoş kıyafetin cidden...
yelizim 2. Sayfadaki resimleri gördünmü gördüysen silicem??
ben fiyonk demedim ama neyse... Ben kacar fikir istedin diye yardim etmeye calistim. Bu arada abine de mutluluklar :)
gordum cnm sana yakısmıs benım popıs kaldıro bırde benım memısler buyuk anacım keske sendekı gıbı dursaaaaaaaaaaaaaaaa
yelizz şişmanım diyip durmaklava: sen şişman göremişssin lmaz:
saol cnm ne bılıyım fıonklu bırsey buldum bende kardesım abıyesınde var bole bısey sarı kurdalesı sıyah bole bu kadar buyuk olmasada sallanıo
haaaaaaaaa belınay senın beneklı ablanın dugunde gıydıgın kıyafetde cok hostu yawwwwwwwwwwwwww
göğüs kısmı hakikaten hoş değil olduğundan kaba gösteriyor.ben olsam göğüs kısmını kare şeklinde yaptırırım hani korse giyerler içlerine eski zamanlarda ya resim eklemeyide bilmiyorum gösterirdim yoksam.
KIZ SEN BENIM KADAR OLSAYDI SENIN BENEKLI ELBISEYLE DEGISTIRIDIK YAWWW BEN HIC USENMEZ SANA KARGOYLA ATARDIM zemuszemusopuyorumnanaktan
canım o dolapta duruyor 1 kere giyebildimmm :) peçeden almıştım 160 ytl'ye asıl ben düşünüyorum daha nerde giyicem onu diye CADIARZU
valla verirdim düşünmeden eğer 36 beden olsaydın
dur ben uyim kafam yerine gelsin yarın düşünelim bunu yelizimm hadi sendee koşş erdeminin yanınaaa :))bu arada hayırlı kandiller bitanem şimdidenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?