yeliz bence modeliyle oynama tatlım.. Görsünler 1 kere ne olcak hafızlarındamı kaldı bu elibse?? Hem gelin tarafı görmedi senin bu kıyafetini öyled eğilmi tatlım... Bence oynama derim ben...
ya aslinda elbisenle beraber iyi bir terziye gidersen yaparlar bir seyler. tabii kisalttiracaksan geri donusu yok. ayrica su taslarla tutturulan kisim sanki acilip duzlestirilebilir gibime geliyor. tabii fotograf olunca tam anlamiyla secilemiyor. katlari dert etme. bence bu elbiseden soylere boyu diz hizasinda sirin bir elbise cikabilir. nedense ben taslara taktim :) onlari soktursen ve yerine modern bir kemer veya kurdale taktirsan? hic olmadi etekten kesilen kumasla kapatilabilir. hem elbisenin havasi da degismis olur.
aski kismini da elden geldigince inceltebilirler ama terzinin elbisenin kalibini gormesi lazim bence
kesinlikle oynama bence kıyafetinle gayet hoş güzel..
Gören ikinciye görse ne farkeder kiii...
Hem tadilat yaptırsan yine terziye vereceğin paraya hazırını alırsın...
çok güzell dert etme giy derim ben...
Yine de sen bilirsinyerimseniben
tabıkı cnm yaptıma parası cok olursa asla yapmam dedıgım gıbı bu kıyafet pek ıcıme sınmemıstı belkı yapınca degısır dedım
oyy canım arkadaşımm neren tombiş bee ben zayıflıktan yanıyorum sen kilodan.. keşke benim elbiselerden verebilsem sana yaaaa siyah bi elbisem var gülben ergen modeli ince askılı altt kiloş geliyo siyah düz sade bi elbiese onu siyah el çantamla kullanıyorum özel günlerde ve inanırmısın 5 ytl'ye almıştım :)keşke yakın olsakta verebilsem
şimdi hazırlar daha ucuza gelio be gülüm.bu kıyafeti götür bi moda evine sana bi hal çare gösterirler.ama pahalıya mal olur gibi gelio bana.umarım gönlünce olur...opuyorumnanaktan
valla ne kadara mal olur bilemem cunku terzi fiyatlari buyuk ihtimalle muhite gore degisir. Soyle isini bilen bir mahalle terzisi uygun bir fiyata halledemez mi? Ya da bu islerden anlayan bir tanigin var mi? Ben genelde teyzeme kosarim. O anlar.
Yalniz seni gaza getirmis gibi olmayayim; cunku diger arkadaslar degistirme falan demisler. Icine sinmezse moralin bozulmasin. Benim hosuma gider boyle pek sevmedigim kiyafetlerimi veya esyalarimi modifiye etmek. O yuzden fikir vermeye calistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?