istediğiniz gibi bir abiyem var. Sıfır gibi kılıfında duruyor. Şu linkten bakabilirsiniz:Kardeşimin düğününde giymek için az kullanılmış sıfıra yakın abiye bakıyorum (dekoltesiz)
Bende 36 beden sklamen renk elbise var 300 tl ye veririm geçen sene aldım duruyor..Balık elbise..Dilersen foto atayimKardeşimin düğününde giymek için az kullanılmış sıfıra yakın abiye bakıyorum (dekoltesiz)
Teşekkürler ederim ilginize balık elbise istemiyorumBende 36 beden sklamen renk elbise var 300 tl ye veririm geçen sene aldım duruyor..Balık elbise..Dilersen foto atayim
Sizin sayfanıza bakmistim ürün leriniz çok güzel ama dedigim gibi etek kismi a acilmali istiyorum bustiyer fiyati alabilir miyim sizdenistediğiniz gibi bir abiyem var. Sıfır gibi kılıfında duruyor. Şu linkten bakabilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ertakimi-ve-mavi-balik-abiye-nisanlik.891768/
özelden mesaj atıyorum fiyatını.Sizin sayfanıza bakmistim ürün leriniz çok güzel ama dedigim gibi etek kismi a acilmali istiyorum bustiyer fiyati alabilir miyim sizden
Modeli tam görebilir miyimEki Görüntüle 2030881 Bir kere giydiğim bir elbisem var altı çan model tafta kumaş mor renkli
Nedense tam halini ekleyenedim sitenin yüklene kotasına büyük geldi Halbuki elimde boy resimleride mevcut.öZelden msj atarsanız ordan bir deneyeyim resim atmayı...sitenin resim atma işlerinde acemisiyimModeli tam görebilir miyim
İlginize teşekkür ederim biliyorum bu modeli çok güzel duruyor ama balık model kendime yakistiramadigim düşüncesi ile istemiyorum. Bn özelden bnde ki abiyelerin fotoları gondereyim size değerlendirir donus yaparsiniz iyi günlerBenim de var balık gibi ama inanın ki çok rahat bu Fatih harbiye dizisinde Neriman vardı o abiyenin ayn ısı var rengi duruşu aynı isterseniz tabi ki bende abiye arıyorum sizde de varsa takas şeklinde olabilir Eki Görüntüle 2031608
Mrb ben de şemaları bi meleğim annesiyim çok şükür ama malesef fazlalığı m var based o yüzden a acilmali istiyorum etek kısmını teşekkür ederim ilginize. .Merhaba bende de 1 defa giyilmiş 36 beden görseldeki elbise var düşünür müsünüz?1 defa giydim bi daha da olmadı zaten
tBende iki tane abiye var kirmizi ve pudra pembesi renklerinde 1 sene oldu alali ve birkac saat giyildi sifir ayarinda s beden eger dusunurseniz aksama resmini atabilirim( abiyelerde herhangi bi dekolte bulunmuyor)
Buldunuz muKardeşimin düğününde giymek için az kullanılmış sıfıra yakın abiye bakıyorum (dekoltesiz)