Abiye..!

nuraysema

Aysema'm
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
284
112
Kardeşimin düğününde giymek için az kullanılmış sıfıra yakın abiye bakıyorum (dekoltesiz)

Benim de var balık gibi ama inanın ki çok rahat bu Fatih harbiye dizisinde Neriman vardı o abiyenin ayn ısı var rengi duruşu aynı isterseniz tabi ki bende abiye arıyorum sizde de varsa takas şeklinde olabilir

İlginize teşekkür ederim biliyorum bu modeli çok güzel duruyor ama balık model kendime yakistiramadigim düşüncesi ile istemiyorum. Bn özelden bnde ki abiyelerin fotoları gondereyim size değerlendirir donus yaparsiniz iyi günler

Merhaba bende de 1 defa giyilmiş 36 beden görseldeki elbise var düşünür müsünüz?1 defa giydim bi daha da olmadı zaten

Eklentiler

• IMG_0073.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 87
S beden mavi dekoltesz balık model değil bende yeni ekledim bakabilirsiniz 100tl bir kez giyildi acil ihtiyaçtan satılık

Bende iki tane abiye var kirmizi ve pudra pembesi renklerinde 1 sene oldu alali ve birkac saat giyildi sifir ayarinda s beden eger dusunurseniz aksama resmini atabilirim( abiyelerde herhangi bi dekolte bulunmuyor)

Abiyeler bunlar cnm kusuruma bakma olur mu biraz gec oldu fiyatlarda konusuruz begenirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…