Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriAbiye ve nişanlik modelleri tarzları
bennce canım en sondaki kabarık olanı tercih et derim..sonucta bu senin nişanın ve brz şatavatlı olması seni gösterişli ve ayrıcalklı kılar die düşünüyorum..sengözlerimebaksanabtabi büyük bi yer de olucksa nişanın... ben mesela kırmızı giyindm üstündede siyah tülü fln vardı..hoştu..bi ara resmi yükleyeblrsm görürsn cnm...ayrca cnm kafanda tasarldgn ya da hayalini kurdgn nişanlıga sahip olamayblrsn bundn ötürü hayal kırıklıgna ugrama..mesela benm öle oldu..kafamda daha farklı modeller varkn..bi baktm baska nişanlk aldm...yani her an hersy olablr...yerimseniben
rima 77..canım 1.resim gelinlik resmen bi duvağı eksik..kızmada diğerlerini hiç mi hiç beğenmedim..:1no2: deppocum çok zevklisin bende bu elbiseye bayılıyorum....gülbende şık giyinir hani ecemegecim..bunlarda şıkmış 2.eklediklerin dahada şık...bana pronoviasın abiyelerini anımsattılar hihoyyyt
mrb cnm 1. resimdekinin modeline bayıldım. fakat rengi farklı olsa daha güzel olur. diğer arkadaşlarında dediği gibi gelinlik gibi duruyo. kendi nişanım için öle bişey almayı düşünüyorum. markasını öğrenebilirmiyim.