Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Abiye ve nişanlik modelleri tarzları

rima77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
59
0
37
Arkadaşlar sizce bu seçtiğim abiye modelleri nişanlık tarzları nasıl? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
bunun modeli hosmus, gögüs dekoltesi disinda...
kirilma ama diger modeller hic hosuma gitmedi...

yeşili beğendim göhüs kısmı değil ama bacak dekoltesi fırfır kısmı süper bencee

bennce canım en sondaki kabarık olanı tercih et derim..sonucta bu senin nişanın ve brz şatavatlı olması seni gösterişli ve ayrıcalklı kılar die düşünüyorum..sengözlerimebaksanabtabi büyük bi yer de olucksa nişanın...:nazar: ben mesela kırmızı giyindm üstündede siyah tülü fln vardı..hoştu..bi ara resmi yükleyeblrsm görürsn cnm...ayrca cnm kafanda tasarldgn ya da hayalini kurdgn nişanlıga sahip olamayblrsn bundn ötürü hayal kırıklıgna ugrama..mesela benm öle oldu..kafamda daha farklı modeller varkn..bi baktm baska nişanlk aldm...yani her an hersy olablr...yerimseniben

Bu elbiseyi evlendikten sonra gördüm. Nişanlık olarak süper olur bence ama benden geçti tabi artık...

elbise.png
[/IMG]

olmamış yaww, bi daha deniiim

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlarda benden sizlere :KK70:

Eklentiler

• $abiye_242.jpg
    $abiye_242.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 168
  • $abiye_244.jpg
    $abiye_244.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 171
  • $abiye_248.jpg
    $abiye_248.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 132
  • $abiye_257.jpg
    $abiye_257.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 167
  • $abiye_267.jpg
    $abiye_267.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 246
bi de bunlar:KK70:

Eklentiler

• $abiye_300.jpg
    $abiye_300.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 119
  • $abiye_303.jpg
    $abiye_303.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 123
  • $abiye_312.jpg
    $abiye_312.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 102
  • $abiye_313.jpg
    $abiye_313.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 139
  • $abiye_331.jpg
    $abiye_331.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 103
ecemege gönderdiklerin çok zevkli birçoğunu begendim ki çok zor begenen biriyim özellikle son gönderdiğin 2. ve 3. teşekkürler

bende yaza sünnet düğünü yapacağım kıyafetler çok hoşmuş

Son düzenleme:
rima 77..canım 1.resim gelinlik resmen bi duvağı eksik..kızmada diğerlerini hiç mi hiç beğenmedim..:1no2:
deppocum çok zevklisin bende bu elbiseye bayılıyorum....gülbende şık giyinir hani :eek:
ecemegecim..bunlarda şıkmış 2.eklediklerin dahada şık...bana pronoviasın abiyelerini anımsattılar hihoyyyt

mrb cnm 1. resimdekinin modeline bayıldım. fakat rengi farklı olsa daha güzel olur. diğer arkadaşlarında dediği gibi gelinlik gibi duruyo. kendi nişanım için öle bişey almayı düşünüyorum. markasını öğrenebilirmiyim.

X