Saç Kesim Şekilleri Abiye kıyafet eşliğinde,kısa saça nasıl bir model önerirsiniz ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bonibon82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
120
0
46
Eskişehir
Kısa saç için abiye bi elbise üstüne ne gibi model olabilir fikir almak istemistim.Önümüzdeki hafta nisan olacak akrabamın farklı bişeyler denemek istiyorum.Postiş falanmı kullansam ne dersiniz ??:44:

postij kullanabilirsin evet ama çok belli olur yani bende de var postij doğaldurduğunu söyleyemem ... kısa saça model öneririm ama elbisenin modeline bağlı iddialı mı yoksa sade bi şey mi ... bence alice cullen gibi yap saçlarını

dalgalı yaptırabilirsin ne kadar kısa bilmiyorum ama küt saçlarda fln da dalgalı hoş duruyor
ya da dümdüz ya da havalı bir fönle de jilet gibi düzgün olursa da şık durur.

dalgalı yaptırabilirsin ne kadar kısa bilmiyorum ama küt saçlarda fln da dalgalı hoş duruyor
ya da dümdüz ya da havalı bir fönle de jilet gibi düzgün olursa da şık durur.

profıl resımımdekı gıbı saclarım onlerı uzun bıraz da arkalarını kabartıp ole mı kullanırım artık jole veya spreyle arkalarını hareketlendır falan da demıslerdı...

Sanırım postıste kullanmayacagım. Elbıse olarak ta boyundan baglamalı sırtı acık bı elbıse gıyecegım uzun dızlerı hafıf orten sence nasıl bı sac olur ???

teskkur ederım canım fotolar ıcın bende baktım sımdı de sondan 1. ile 2. hos duruo bırı duz sıkı bır toplama ıle dıgerı dagınık bakalım ıkısınden bırını sececem bakalım...

canım evet ikiside güzel modeller düz sıkı toplanmış olanla aynı şarkıcı sıla gibi olursun onu da çok beğenirim dalgalı olan modelde çok hoş gerçi ben oraya koyduğum modellerin hepsini beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…