ABİYE İhtiyacım Var Acil!

semazensky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
186
16
kızlar nisan da olacak kuzenımın düğünü için acil abiye arıyorum.40 beden ve uzun balık model tercıhımdır.temız ve uygun fıyatlı ıstıyorum evınız de boş yere dolap da duranları degerlendırmek ıstıyorsanız.tesekkurler!

1369896-0bd5894e1f1bd097b4df6bd5037c8d4d.jpg
1369897-4c8c301ef0ca564f74e040ce97b8dc3d.jpg
1369901-848d62eb2e1d7b9476335cf70d628fd3.jpg
IMG_20160209_140859.jpg
IMG_20160209_141113 (1).jpg
40-42 beden uyumlu cnm düşünürsen eger plartform ayakkabı ve portföy canta yanında 100 tl..

Burda 100 tl demişsiniz sayfanızda sadece abiyeye 150 tl demişsiniz nasıl insanlarsınız anlanıyorum. Bende almak için sadece abiye için mesaj attım ama 150 tl yi görünce insanlığınızdan şüphe duydum
Boyle agir konusmanin ne mantigi var Allah askina sayfasina bakin altina git gide fiyati dusurmus demekki nakit ihtiyaci var satiyor sizi neden bu kadar rahatsiz etti arkadasa ucuz vermesimi size vermemesimi tobe tobe biraz mantikli olun lutfen dusunerek konusmayi deneyin gayette uygun abiye insallah ki arkadas begenirde alir insan olmasindan kusku etmeden once kendinizdn bir kusgu edin gercekten sinirlendirdiniz

Bende fiyat sordum yazdığımı okursanız görürsünüz. Evet fiyat düşmüş ama ayakkabı ile çanta ile birlikte 100 tl demiş bende tek abiye fiyatı sordum ona da 100 tl demiş. Arkadaşın alıp almaması sorun değil benim almamam da sorun değil. Siz durumu anlamamışsınız

Evet durumdan anladigim su kimse kimsenin insanligindan suphe duyamaz

Anlatamadım galiba sorun neden ben alamadım yada bana satmıyorsunuz meselesi değil.

Fubaer hakkımda ileri geri konuşmanız cok mantıksız birşeyi iyi anlamadan yorum yapmayın kendi konumda abiyeyi o fiyata yazmıştım evt ama onu kaldıramadım yani o eski bi fiyat simdiki abiyemin fiyatı 100 tl ayakkabı ve canta yanında hediye onlara ek ücret söylemedim bunu acıklamamın sebebi insanları tanımadan ön yargılı olma anladın yorum yapmak içinde yorum yapma lütfen insanlığıma laf edecek en son kişi bile olamazsınız siz karsınızdaki kişiyle nasıl konuşmanız gerektiğini öğrenin ondan sonra başkalarına laf atın allah a şükür benim bu zamana kadar kimseye bi kötü niyetim olmadı kimse hakkında kötü bi düşüncem beni tanımıyorsunuz bana yorum yapmayın o yüzden

Hayırlı satışlar halitim uzatmaya gerek yok daha fazla. Ben diyeceğimi dedim sizde açıklamanızı yaptınız olayı büyütmeye gerek yok

Hayırlı satışlar halitim uzatmaya gerek yok daha fazla. Ben diyeceğimi dedim sizde açıklamanızı yaptınız olayı büyütmeye gerek yok
Pardon da benim hakkımda siz yorum yaptınız bayan bende cevabımı vericem tabiki zor da kalınca uzatmayın bilmem ne ztn uzatmaya da niyetim yok daha fazla münakaşaya giremem sizinle iyi günler

X